-
October 4th, 2014, 23:17
استفاده از پنل robot هتزنر؟؟؟؟؟
سلام.
من یه سرور اختصاصی از هتزنر گرفتم. و تنها چیزی که به من دادن یوزر و پسورد روبوت هست و یه ای پی.
درضمن من نوع پرداخت رو پی پال انتخاب کردم و هنوز هزینه ای پرداخت نکردم. اما وقتی ازشون پرسیدم ، گفتن 15 اکتبر صورتحساب برات میاد.
توی پنل روبوت بخش سرور وضعیت سرور رو بصورت Ready نوشته. توی بخش لینوکس من سیستم عامل اوبونتو رو انتخاب کردم و activate Linux installation زدم و بعد از ریبوت سرور از طریق
پنل یه میل برام اومد که شامل آی پی و یوزر و پسورد برای دسترسی به سرور از طریق SSH2 بودش.
مسله اینجاست که من هنوز پورتی برای اتصال ندارم. چون قبلا از پوتی استفاده میکردم و توی اون به پورت نیاز بود.
حالا امکانش هست که از طریق پنل روبوت پورتی چیزی تنظیم کرد؟
یا اینکه باید تا 15 اکتبر صبر کنم و هنوز سرور بطور کلی تنظیم نشده؟
یا اینکه کلا تنظیمات خاصی هست که من باید قبلش انجام بدم؟
-
-
October 4th, 2014 23:17
# ADS
-
October 4th, 2014, 23:30
پاسخ : استفاده از پنل robot هتزنر؟؟؟؟؟
پورت بصورت دیفالت 22 می باشد!
-
تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید
-
October 5th, 2014, 00:14
برای اتصال به پورت ssh 22 است
-
تعداد تشکر ها از HPxf به دلیل پست مفید
-
October 5th, 2014, 00:23
عضو دائم
میتونید با putty وارد بشید و کانفیگتون رو انجام بدید
و پورت رو هم عوض کنید
-
تعداد تشکر ها از jahromweb به دلیل پست مفید
-
October 5th, 2014, 00:37
استفاده از پنل robot هتزنر؟؟؟؟؟
دوستان خيلي ممنون از جوابتون تونستم وصل بشم.
-
-
October 5th, 2014, 00:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
senator.boy2002
سلام.
من یه سرور اختصاصی از هتزنر گرفتم. و تنها چیزی که به من دادن یوزر و پسورد روبوت هست و یه ای پی.
درضمن من نوع پرداخت رو پی پال انتخاب کردم و هنوز هزینه ای پرداخت نکردم. اما وقتی ازشون پرسیدم ، گفتن 15 اکتبر صورتحساب برات میاد.
توی پنل روبوت بخش سرور وضعیت سرور رو بصورت Ready نوشته. توی بخش لینوکس من سیستم عامل اوبونتو رو انتخاب کردم و activate Linux installation زدم و بعد از ریبوت سرور از طریق
پنل یه میل برام اومد که شامل آی پی و یوزر و پسورد برای دسترسی به سرور از طریق SSH2 بودش.
مسله اینجاست که من هنوز پورتی برای اتصال ندارم. چون قبلا از پوتی استفاده میکردم و توی اون به پورت نیاز بود.
حالا امکانش هست که از طریق پنل روبوت پورتی چیزی تنظیم کرد؟
یا اینکه باید تا 15 اکتبر صبر کنم و هنوز سرور بطور کلی تنظیم نشده؟
یا اینکه کلا تنظیمات خاصی هست که من باید قبلش انجام بدم؟
از پورت پیش فرض 22 استفاده کنید .
سرور کامل برای شما منیج شده است و قابل استفاده می باشد و شما می توانید تمام تنظیمات رو از دیتاسنتر بخواهید و تمام قطعات و سرویس های اضافی رو !
سرور برای شما 15 ماه میلادی فاکتور می شود .
مشکلی نیست تمام مسائل نرمال بوده است
سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
------------- (
فروش اقساطی و بدون ستاپ هتزنر آلمان -
کلیک ) (
نماینده نقره ای Redstation انگلستان در ایران -
کلیک ) -------------
آدرس دفتر : مشهد - بلوار احمدآباد - خیابان راهنمایی - نبش راهنمایی 3 - مجتمع تجاری زهره - ط3 واحد 15
-
تعداد تشکر ها از ServerDL.com به دلیل پست مفید