-
June 26th, 2010, 21:39
عضو انجمن
پاسخ : به پی سی ول چقدر اعتماد دارید؟

نوشته اصلی توسط
delta
چه خوب شد همچین تاپیکی زده شد. با تمام احترامی که برای مدیران این سایت دارم اما این آقایون اصلا توجهی به امنیت نمیکنند و همینطوری از سایتهای ترکیه ای و روسی و.. اسکریپت دانلود میکنند و به نام خودشون میزارن سایت.هر وقت هم میگیم مورد داره جواب میدن ما زحمت میکشیم و.. آقایون محترم میشه بپرسم امنیت که مهمتر از اسکریپت هست کجای کار شما قرار داره؟
تجربیات: پریروز یک اسکریپت دانلود کردم از این سایت و لینک زیر:
اسکریپت افزایش آمار FakeZilla Extreme Hit Generator | P30vel.ir - مرجع دانلود اسکریپت های رايگان فارسي و انگليسي
برای اولین بار خر شدم و تست نکرده مستقیم گزاشتم تو هاست سایتم و گفتم شاید مدیران زحمت کش این سایت خودشون چک میکنند.بعد از چند ساعت یک جناب هکر ترکیه ای هاست بنده رو شل گرفت و از دیتابیس و ... شروع به هک کرد که زود متوجه شدم و جلوشو گرفتم..
اینم لینک ورود جناب هکر:
در اصل این اسکریپت با باگ ساخته شده برای هک و جناب پی سی ولی ها برداشتند بدون چک گزاشتند تو سایت و میدن ملت دانلود کنند. اگر باور نمیکنید میتونید از همین لینک اسکریپت رو دانلود کنید تا چندین ساعت بعد جناب هکر خان سراغ شما هم بیاد!! یا اگر سر از امنیتی در میارید چک کنید...
در آخر: واقعا متاسفم برای کسانی که فرهنگ سایت داری رو بلد نیستند و فقط میخواهند تو دنیای نت اسم در کنند که البته راههای زیادی برای این کار هست.. پیشنهاد میدم به جای ضرر زدن به سایتها راه وبرنگ رو برند که شرافتش خیلی بیشتر هست!
حرف شما کاملا درسته
همین بلایی که سر شما اومده سر ما هم پیاده شد.
با این تفاوت که شما زود فهمیدید جلوش رو گرفتی
ولی برای ما جناب هکر تمام فایل ها رو Shift+Delete کرد.
بجز htaccess که اونم چون فایل آپاچی بود ندیده
-
تعداد تشکر ها از nezar به دلیل پست مفید
-
June 26th, 2010 21:39
# ADS
-
June 26th, 2010, 21:55
عضو انجمن
اسکريپت نال شده فقط برای تست خوب هستش!
نه از لحاظ عقل نه شرع نه اخلاق نه هيچ منطق ديگه ای درست نيست که شما چيزی که کسی براش زحمت کشيده و داره ازش پول درمياره رو مجانی استفاده کنيد.
-
تعداد تشکر ها ازamiri113 به دلیل پست مفید
-
June 26th, 2010, 22:03
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
htfearless
مدیر پرشین اسکریپ "محمد" را قبلا میشناختم ، فکر نمیکم اسکریپ ها را دستکاری کنه !
قصد توهین و اتهام نبود.
قصد این هست که شبهاتی که مطرح شده پاسخ داده بشه.
---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------

نوشته اصلی توسط
web-ha
ماشالله الان تو گوگل سرچ كني كلي نرم افزار ريز درشت براي تست وجود داره
میشه چند تا نام ببرید؟
---------- Post added at 10:02 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------

نوشته اصلی توسط
nezar
حرف شما کاملا درسته
همین بلایی که سر شما اومده سر ما هم پیاده شد.
با این تفاوت که شما زود فهمیدید جلوش رو گرفتی
ولی برای ما جناب هکر تمام فایل ها رو Shift+Delete کرد.
بجز htaccess که اونم چون فایل آپاچی بود ندیده

میشه بگید چه اسکریپتی بود؟
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------

نوشته اصلی توسط
amiri113
اسکريپت نال شده فقط برای تست خوب هستش!
نه از لحاظ عقل نه شرع نه اخلاق نه هيچ منطق ديگه ای درست نيست که شما چيزی که کسی براش زحمت کشيده و داره ازش پول درمياره رو مجانی استفاده کنيد.
منظور فقط نال نبود.
بعضی اسکریپت های رایگان رو هم این سایت ها ترجمه می کنند و برای دانلود تو سایتشون قرار می دن.
-
تعداد تشکر ها از mohsen1 به دلیل پست مفید
-
June 26th, 2010, 22:36
عضو انجمن
باسلام
---------
از کی تا حالا میشه به اسکریپت های نال شده اعتماد کرد که حالا بخوایم به این سایت ها اعتماد کنیم
کلی عرض میکنم .
موفق باشید
ویرایش توسط Sepahrad : June 26th, 2010 در ساعت 23:04
خداحافظ !
-
تعداد تشکر ها از Sepahrad به دلیل پست مفید
-
June 26th, 2010, 23:23
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
iranhyperhost
باسلام
---------
از کی تا حالا میشه به اسکریپت های نال شده اعتماد کرد که حالا بخوایم به این سایت ها اعتماد کنیم

کلی عرض میکنم .
موفق باشید

منظور فقط نال نبود.
بعضی اسکریپت های رایگان رو هم این سایت ها ترجمه می کنند و برای دانلود تو سایتشون قرار می دن.
-
تعداد تشکر ها از mohsen1 به دلیل پست مفید
-
June 26th, 2010, 23:32
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mohsen1
منظور فقط نال نبود.
پس بهتره فقط همون اسکریپت های رایگان رو ترجمه کنند و نروند هر چیزی گیرشون میاد رو بزارند تو سایت... همونطور که گفتم ارادت دارم به صمدبین اما این بی دقتیها چیزی نیست که بشه ازش گزشت. یک سایت معمولی و تازه کار نیستند. با هر اشتباه آنها کلی سایت و زحمات به فنا میره..
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
June 26th, 2010, 23:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohsen1
منظور فقط نال نبود.
در این مورد با اینکه بعضی اواقات باهاشون صحبت هم میکنم چیزی نشنیدم ! اما برای چی باید اینکار رو انجام بدند ؟! برای انکه دسترسی داشته باشند به سایت شما ؟!
ازکلی عرض میکنم : از انسان جماعت هیچ چیز بعید نیست .
موفق باشید
-
-
June 26th, 2010, 23:43
عضو انجمن
می شه بفرمائید چجوری می شه یک اسکریپ را از لحاظ امنیت و ... چک کرد ؟
بسیار ممنون
-
-
June 27th, 2010, 02:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohsen1
میشه بگید چه اسکریپتی بود؟
برادر این 2تا رو تو یک روز نصب کردم.
24 ساعت بعد = کل از دست رفتن اطلاعات
اولی و دومی