سلام و خسته نباشید.
دوستان من سرور مجازی دارم که xammp نصب هستش ولی قطع وصلی داره. واسه به عنوان هاست دانلوده موزیک هستش.
به من گفتن که iis از همه بهتره و امنیتش خیلی بالاست.
دوستان کسی رایگان برای بنده کانفیگ میکنه؟
سلام و خسته نباشید.
دوستان من سرور مجازی دارم که xammp نصب هستش ولی قطع وصلی داره. واسه به عنوان هاست دانلوده موزیک هستش.
به من گفتن که iis از همه بهتره و امنیتش خیلی بالاست.
دوستان کسی رایگان برای بنده کانفیگ میکنه؟
دسترسی سرور رو ارسال فرمایید.
رایگان انجام میشه در صورت نیاز پی اچ پی و اس کی یو ال سرور هم نصب میکنم به همراه کانفیگ امنیتی پ خ بدید
سلام
دوست داشتید براتون میتونیم اکی کنیم
کار سختی نیست .خودتون هم میتونید انجام بدید .
در گوگل سرچ کنید هست / در کمتر از یک دقیقه نصب میشه .
باید شرکتی که سرویس خود را از آنجا تهیه نمودید انجام دهند. اما اگر به نتیجه نرسیدید می توانیم به صورت رایگان برای شما انجام دهیم.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
دوستان منم تازه سرور مجازی خریدم ازشم سر در نمیارم
همین مشکل رو هم دارم و هرچی هم سرچ میکنم نمیتونم حلش کنم
کسی کمکم میکنه لطفا
سلام
دوست عزیز نیاز داشتین به بخش فروش در سایت من دسترسی کامل سرورتون + آدرس این تاپیک رو ارسال کنین براتون به رایگان انجام میشه
هاست وردپرس .::. هاست,وردپرس,سرور,دایرکت ادمین,سی پنل,اختصاصی,مجازی, - اعضا
بروز باشید
سلام دوست عزیز خودم تقریبا حلش کردم
الان یه مشکل خیلی جدی دارم :
سرعت ویندوزم بسیار پایینه
جوری که یه ie باز میکنم خیلی طول میکشه تا باز شه، انگار سیستم هنگ باشه سرعتش اونجوریه
علتش چیه؟
آیا میتونه منابع سرویس من باشه ؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)