شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
در تایید حرف دوستان، من چند بار در طول سال عوض کردم، گاهی اوقات کمتر از 12 ساعت، گاهی اوقات بیشتر،
آخرین بار بعد از تغییر IP، فقط IP ها رو توی nic.ir آپدیت کردم که با گذشت 48 ساعت اعمال نشد! یک بار کلا NS ها رو پاک کردم دوباره زدم اینبار کمتر از 2 ساعت درست شد!
[]
الان سایت بالا میاد اما :
مطالب هفته گذشته بالا میاد با اینکه من اونها رو با Bachup ای که داشتم برگردوندم اما هر 2-3 ساعت یک بار
مطلب هفته گذشته و مطالب دیروز و امروز عوض میشه بعد از 2-3 ساعت دیگه دوباره مطلب هفته قبل و بعد اون دوباره بدون اینکه من دستکاری کنم بر میگرده به مطلب دیروز و امروز.
چرا اینطوری شده , ISP کش شده؟
یا از تنظیم DNS هاست ؟ intoDNS: embed.ir - check DNS server and mail server health
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------
به دوستان خودم هم که از این isp استفاده میکنند هم گفتم متاسفانه آشنایی ندارم که بتونم با isp دیگه ای تست کنم , اونها هم مثل من هستن.
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
ویرایش توسط RezaFH : June 26th, 2010 در ساعت 17:11
بستگی به موقعیت جغرافیایی 12 الی 48 ساعت یا بیشتر.
بابا جان چرا خودتو زجر میدی
به استاد آفاق هاستینگ بگو از این لینک: http://91.210.104.126:2222/CMD_DNS_A...omain=embed.ir دی ان اس های قدیمیو حذف کنه، جدیدا رو جایگزین کنه! بعد از ترنسفر فراموش کردن دی ان اس های جدیدو قرار بدن!
الان DNS ها روی
sun1.afaghhosting.NET
sun2.afaghhosting.NET
هست قبلا روی :
ns1.globaldns.us
ns2.globaldns.us
بود
پس گذشت چند روز هنوز مشکل سایت درست نشده.
ظاهرا شرکت آفاق هاستینگ کانفیگ یک dns رو بلد نیست.
تماس که میگیرم میگن داریم لایسنس رو آپدیت میکنیم , مگه آپدیت لایسنس چه قدر طول میکشه؟
__________________________________________________ _____________________
پ.ن : قبل از این که این هاست رو بگیرم این انجمن رو نمیشناختم. خلاصه خودم کردم که لعنت بر خودم باد.![]()
ویرایش توسط nasa_de : June 28th, 2010 در ساعت 17:54
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
باهاشون تماس تلفنی بگیرید و مشکل رو مطرح کنید که زودتر رسیدگی کنند
و بهشون بگید مگه چه قدر اپدیت لایسنس طول میکشه...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)