-
October 2nd, 2014, 19:06
درخواست راهنمایی برای اتصال ساب دامین به وبلاگ
با سلام... من یه سایت دارم با این آدرس وبگاه مطالعاتی کوثر | پژوهشی پیرامون مسائل فرهنگی ، دینی و تاریخی که به هاست متصل هست. یک وبلاگ هم در میهن بلاگ درست کردم به این آدرس koosar-research.mihanblog.com حالا میخوام وبلاگ میهن بلاگم رو به ساب دامین سایتم متصل کنم بدین صورت : reseach.koosar.net یعنی این ساب دامین بشه ، آدرس اصلی وبلاگم..... توجه کنید : نمی خوام ریدایرکت بشه بلکه بهش متصل بشه. به عبارتی دیگر میخوام وبم رو از ساب میهن بلاگ به ساب سایت خودم منتقل کنم. ممنون میشم دوستان کمکم کنند.
-
-
October 2nd, 2014 19:06
# ADS
-
October 2nd, 2014, 19:13
عضو انجمن
پاسخ : درخواست راهنمایی برای اتصال ساب دامین به وبلاگ

نوشته اصلی توسط
koosar-research
با سلام... من یه سایت دارم با این آدرس
وبگاه مطالعاتی کوثر | پژوهشی پیرامون مسائل فرهنگی ، دینی و تاریخی که به هاست متصل هست. یک وبلاگ هم در میهن بلاگ درست کردم به این آدرس koosar-research.mihanblog.com حالا میخوام وبلاگ میهن بلاگم رو به ساب دامین سایتم متصل کنم بدین صورت : reseach.koosar.net یعنی این ساب دامین بشه ، آدرس اصلی وبلاگم..... توجه کنید : نمی خوام ریدایرکت بشه بلکه بهش متصل بشه. به عبارتی دیگر میخوام وبم رو از ساب میهن بلاگ به ساب سایت خودم منتقل کنم. ممنون میشم دوستان کمکم کنند.
به نظرم به این شکل بشه: شما یک عدد رکورد در پنل هاست با نام reseach و با آی پی میهن بلاگ ایجاد بفرمایید و در قسمت پنل مدیریت میهن بلاگ reseach.koosar.net رو به عنوان دامنه وبلاگتون اضافه بفرمایید
-
-
October 2nd, 2014, 19:16
درود
به قسمت Simple DNS Zone Editor بروید
در قسمت Add an A Record برای name ادرس زیر دامینتون رو بنویسید و برای Address: ای پی سرور وبلاگ رو بنویسد
در نهایت روی Add A Record کلیک نمائید
-
تعداد تشکر ها از kingpower به دلیل پست مفید
-
October 2nd, 2014, 20:25
میشه بیشتر توضیح بدید... آی پی میهن بلاگ چیه؟ آی پی بلاگ اسکای رو هم بی زحمت بگید... ممنون
-
-
October 2nd, 2014, 20:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
koosar-research
میشه بیشتر توضیح بدید... آی پی میهن بلاگ چیه؟ آی پی بلاگ اسکای رو هم بی زحمت بگید... ممنون
برای اطلاع از آی پی بهتره از نیم سرور هایی که سیستم های وبلاگدهی مذکور برای اتصال دامنه به شما میدهند پینگ بگیرید
-
تعداد تشکر ها از sitetheme به دلیل پست مفید
-
October 3rd, 2014, 00:08

نوشته اصلی توسط
sitetheme
برای اطلاع از آی پی بهتره از نیم سرور هایی که سیستم های وبلاگدهی مذکور برای اتصال دامنه به شما میدهند پینگ بگیرید
خب وقتی آیپی name server ها متفاوت باشه اونوقت کدومارو باید زد ؟
-
-
October 3rd, 2014, 11:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
K!NG
خب وقتی آیپی name server ها متفاوت باشه اونوقت کدومارو باید زد ؟
جناب آی پی نیم سرور ها نمیتونه متفاوت باشه به شما حداقل 2 نیم سرور از طرف میهن بلاگ ارایه میشه که هردو به یک آی پی برمیگرده
-
-
October 3rd, 2014, 12:38
درود
ای پی میهن بلاگ --» 5.144.133.146
-