سلام دوستان نمیشه کاری کرد سرعت سرور افزایش پیدا کنه بعضی وقتا سرور رو ری استارت میکنم سرعت خوب میشه بعد میشه مثل اولش لازم به ذکر سرعت اینترنتم هم خوبه
سلام دوستان نمیشه کاری کرد سرعت سرور افزایش پیدا کنه بعضی وقتا سرور رو ری استارت میکنم سرعت خوب میشه بعد میشه مثل اولش لازم به ذکر سرعت اینترنتم هم خوبه
سرور باید متناسب با سایت ( سایت ها) ، اسکریپت شما کانفیگ شود
مورد مصرف سرور شما چیست ؟
فیلم و سریال
باید سرور رو کانفیگ کنید دوست عزیز
درخواست ها روی سرور زیاد شده احتمالا مصرف منابع خب به طبع بالا میره
به همین خاطر شما وقتی ریست میدین اولش خوبه اما بعد ....
باید سرور متناسب با کار شما کانفیگ شود تا به سرعت و کیفیت مد نظر برسید
برای کانفیگ باید هزینه ای پرداخت کنم؟
هزینه داشتن اره . هزینه داره . اما اگه سرور رو از بعضی جاهای خاص از دوستان اینجا بخرید کانفیگ رایگان انجام میدن و هزینه لایسنس میگیرن ازتون![]()
شما با کانفیگ صحیح سرور و متناسب با نیاز خود و همچنین استفاده از وب سرور هایی مانند انجین ایکس و لایت اسپید میتوانید از سرور خود بازخورد مناسب تری داشته باشید
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)