-
September 30th, 2014, 16:44
مقايسه آبتين وب و ميهن وب هاست
سلام دوستان بنده چند وقتي از شرکت آبتين وب ، هاست هاي مختلفي داشتم و از پشتيباني خيلي خوبشون آگاهم ولي احساس ميکنم که هاست هاي اشتراکي آبتين وب نسبت به هاست هاي اشتراکي شرکت هاي ديگه از قدرت کمتر و محدوديت بيشتري برخورداره. از طرف ديگه خيلي از سايت هاي قوي و پربازديد رو که تو whois ميزنم مي بينم که از ميهن وب هاست هاست گرفتن.البته من تازه کارم و زياد از اين چيزا سر در نميارم واسه همين از دوستان مطلع ميخوام که اگه تاحالا از سرويس هاي اين دو شرکت استفاده کردن يه مقايسه اي از قدرت هاست هاي اشتراکيشون انجام بدن تا من بتونم با چشم باز تر انتخاب کنم.ممنون
-
-
September 30th, 2014 16:44
# ADS
-
September 30th, 2014, 16:49
عضو جدید
پاسخ : مقايسه آبتين وب و ميهن وب هاست
باسلام
بنظر بنده بین دوتاشون فرق زیادی نیست. جفتشون هم سرویس دهنده های شناخته شده ای هستند
Hostine.net
ارائه خدمات ثبت دامنه و میزبانی وب ، سرور مجازی و کانفیگ انواع سرور
031-35567918 09399009098 YAHOOID : PAR30HOST
-
تعداد تشکر ها از Hostine.net به دلیل پست مفید
-
September 30th, 2014, 17:45
عضو انجمن
سلام
بله همینطوره هردو شناخته شده هستند
از نظر پشتیبانی میهن وب هاست عالیه ولی آبتین وب رو نمیدونم
از دوستانم هستن کسانی که از میهن وب هاست استفاده میکنن و کاملا راضی هستن
آبتین وب هم که دیگه خودتون مشتریش هستید و درمورد پشتیبانی و کیفیت سرویس هاشون اطلاع دارید
-
تعداد تشکر ها از shetabanhost به دلیل پست مفید
-
September 30th, 2014, 17:47
من که این چند وقت اخیر گلایه هایی از هر دوی این دو شرکت دیدم تو انجمن ها
-
-
September 30th, 2014, 17:47
تاپیک های نارضایتی میهن وب هاست هست :| خودم رسیلر داشتم پشتیبانی خوبی ندارد
ابتین هم متوسط است
-
-
September 30th, 2014, 17:52
ما 4 ساله یکی از سایت هامون روی سرور های میهن وب هاست هست واقعا عالی بوده تا جایی که ما توی این 4 سال 10 تا تیکت هم نداریم !!! چون واقعا نیازی نبوده ... من میهن وب هاستو قبول دارم ...
-
تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید
-
September 30th, 2014, 17:59
من از میهن وب هاست استفاده نکردم اما همونطور که دوستان اشاره کردن تاپیک ها و افراد ناراضی زیاد دارن
اما ابتین وب و همینطور نت افزار بسیار عالی هستند.
-
تعداد تشکر ها از mohamad1377 به دلیل پست مفید
-
September 30th, 2014, 18:04
عضو انجمن
درود
از نظر بنده از سرویس دهندگان خارجی استفاده نمائید
-
تعداد تشکر ها از almanwebhost به دلیل پست مفید
-
September 30th, 2014, 18:53

نوشته اصلی توسط
majidghafoorzade
سلام دوستان بنده چند وقتي از شرکت آبتين وب ، هاست هاي مختلفي داشتم و از پشتيباني خيلي خوبشون آگاهم ولي احساس ميکنم که هاست هاي اشتراکي آبتين وب نسبت به هاست هاي اشتراکي شرکت هاي ديگه از قدرت کمتر و محدوديت بيشتري برخورداره. از طرف ديگه خيلي از سايت هاي قوي و پربازديد رو که تو whois ميزنم مي بينم که از ميهن وب هاست هاست گرفتن.البته من تازه کارم و زياد از اين چيزا سر در نميارم واسه همين از دوستان مطلع ميخوام که اگه تاحالا از سرويس هاي اين دو شرکت استفاده کردن يه مقايسه اي از قدرت هاست هاي اشتراکيشون انجام بدن تا من بتونم با چشم باز تر انتخاب کنم.ممنون
سلام و عرض ادب
ببینید اینکه بگین کدوم یک خوب هستند واقعا سوال درستی نیستش چون هر کدوم ضعف کار خودشون رو دارن و اگر میخواین سرویسی تهیه کنید قبل از سفارش باید بدونید که کدوم یک از این دو سرویس دهنده مناسب شما هستند نیاز های شما چی هست آیا سرویس دهنده ها میتوانند رضایت شما رو کسب کنند یا خیر بعضی از دوستان بدون اینکه بدونند سرویس ایا اون سرویسی هست که مد نظرشون هست یا خیر خرید میکنند و میگن که اونها بد بودن و یک طرفه به جانب نگاه میکنند به جایی اینکه بگن ما تحقیق نکردیم اگر قصد خرید دارید اول از همه باید بدونید مصرفتون چقدر هست فضا چقدر احتیاج دارید اگر اسکریپت استفاده میکنید آیا هاست ساپورت میکند یا خیر و امثال این موارد پس در نتیجه ابتدا بیندیشید که نیاز شما چی هست اونوقت بیاید بگید چی نیاز دارید و قصد خرید از کدوم سرویس دهنده رو دارید تا بهتر بشه راهنمایی کرد و یا مستقیم با خودشون مکاتبه کنید
هر دو سرویس دهنده سرویس دهنده های شناخته شدیه ای هستند همان طور که دوستان گفتند
امیدوارم راهنمایی خوبی کرده باشم - یا حق
-
تعداد تشکر ها از tafakor به دلیل پست مفید
-
September 30th, 2014, 19:03
عضو جدید
سلام.
دوستانی که میگن از میهن وب هاست یا آبتین وب ناراضی هستند فقط و فقط قصدشون خراب کردن این 2 شرکت هست. ( برای فروش هاست از نمایندگی خودشون ! lol )
میهن وب هاست تیکت شمارو زیر 10 دقیقه جواب میده و بهترین پشتیبانی و داره. ( چه از نظر تیکت چه تلفنی ) حتی 3 شب هم جواب شمارو میدن چون مدیر شیفت شب هم دارن.
و آبتین وب ... یکم دیر جواب میدن ولی پشتیبانیشون خوبه.
سرویس هاشونم خوبه.
من 4 ساله با میهن وب هاست کار میکنم و تاحالا مشکلی نداشتم. و از آبتین وب هم 2 ساله نمایندگی دارم و بهترین سرویس و دارن.
بهترین شرکت همین 2 شرکت هست. ( تا با چشم خودت ندیدی باور نکن + تست )
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از lvloh3en به دلیل پست مفید