-
September 8th, 2014, 22:53
عضو انجمن
فروش ویژه سرور مجازی |تخفیف ویژه 70 %| آمریکا | رم 1 گیگ فقط ۱۳ تومان | رم 4 گیگ 22 تومان |قیمت دائم | Sadiar Group
بسم الله الرحمن الرحیم
بعد از یک سال فعالیت به صورت خصوصی فروش ویژه ی سرور مجازی آمریکا رو شروع میکنم به لطف خدا
سادیار گروپ یک گروه فناوری اطلاعات میباشد که دامینشون توسط بنده خریداری شده و جدیدا به نیک بنده انتقال داده شده
مشخصات سرور اصلی

اسپید تست :

تصویری از پنل ریبوت :

قوانین خرید و سرویس دهی :
- سرور ها به صورت کاملا Unmanage تحویل داده میشود.
- تحویل سرور حداقل 1 ساعت و حداکثر 24 ساعت می باشد.
- بازگشت وجه تا 72 پس از تحویل سرور امکان پذیر می باشد.
- پشتیبانی نرم افزاری نداریم ، فقط و فقط مشکلات سخت افزاری سرور رو رفع میکنیم .
- ارسال هرگونه اتک ، دیداس ، اسپم ، تورنت و تمامی مسائلی که با قوانین آمریکا متغایر می باشد ممنوع می باشد و در صورت دریافت ابیوز بار اول اخطار و باز دوم بدون اخطار سرور بسته خواهد شد
- پشتیبانی تیکت ، ایمیل ، شماره تماس می باشد .
- پشتیبانی تلفنی فقط در مواقع فروش و همچنین در صورت بروز مشکلات شبکه ای برای سرور صورت میگیرد.
- امکان ریلود سیستم عامل در ماه به هر تعداد رایگان می باشد
- مجازی ساز Esxi 5.1 می باشد.
زیاد صحبت نمیکنم بریم سراغ آفر ها :
ٰVM1 - Cl A
Cpu : Dual L5520 With 2 Limited Core
Rame : 1GB Dedicated
H.D.D : 50GB Sata lll
Location/DC : Usa,Nlayer/Centrilogic
Os Reload : 5 Time Free Per Month
Processing Power : 600 Mhz Per Core
13000 تومان ماهانه دائم
لینک سفارش
ٰVM1 - Cl B
Cpu : Dual L5520 With 2 Limited Core
Rame : 2GB Dedicated
H.D.D : 70GB Sata lll
17000 تومان ماهانه دائم
لینک سفارش
ٰVM1 - Cl C
Cpu : Dual L5520 With 4 Limited Core
Rame : 4GB Dedicated
H.D.D : 80GB Sata lll
22000 تومان ماهانه دائم
لینک سفارش
ٰVM1 - Cl D
Cpu : Dual L5520 With 6 Limited Core
Rame : 8GB Dedicated
H.D.D : 120GB Sata lll
35000 تومان ماهانه دائم
لینک سفارش
راه های ارتباطی :
Email : virtual-power@outlook.com
Phone : 09334402100
Ticket : Sadiar.ir
سوالی بود بنده در خدمتم
ویرایش توسط hostfire : September 12th, 2014 در ساعت 13:21
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
-
تعداد تشکر ها ازhostfire به دلیل پست مفید
almanwebhost, Dictator_, downloaddl, HPxf, i3erver, OmidX, pctak, tabrizcity, talait, w.h.t, Yas-Host
-
September 8th, 2014 22:53
# ADS
-
September 30th, 2014, 00:20
عضو جدید
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی |تخفیف ویژه 70 %| آمریکا | رم 1 گیگ فقط ۱۳ تومان | رم 4 گیگ 22 تومان |قیمت دائم | Sadiar Group

نوشته اصلی توسط
hostfire
شما لطف دارید نسبت به بنده
دچار درگیری شدیدی هستم فقط به تیکت های واجب که سرور دچار مشکل سخت افزاری شده باشه جواب میدم و رفع میکنم
ایشون 11 بار ساعت 10:30 شب به من زنگ زدن والا چی بگم . . .
- - - Updated - - -
دشمنی ندارم با شخصی
تیکت شما حداکثر تا فردا شب انجام میشه + این 5 روزه روی فاکتورتون درج میشه
حل شد؟
آقا من که نمیگم سرویس های شما بده. من فقط یه انتقاد کردم همین اگر مطلبی بود که ناراحت شدید و لطمه ای به سرویس هاتون زد بگید همین الان حذفش کنم.
ویرایش توسط masteryi : September 30th, 2014 در ساعت 00:34
-
-
September 30th, 2014, 00:46
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی |تخفیف ویژه 70 %| آمریکا | رم 1 گیگ فقط ۱۳ تومان | رم 4 گیگ 22 تومان |قیمت دائم | Sadiar Group
سلام
پلن ٰVM1 - Cl C چند مگاهرتز سی پی یو خواهد داشت؟
دایرکت ادمین نال شده نصب میکنید؟
دوتا اکستیشن هم نیاز دارم که باید همون اول نصب بشه
انجام میشه؟
-
-
September 30th, 2014, 02:58
Ram 1 G
HDD 100 GB
Cpu 1500 Mhz
Centos 6.5
Apachi - Remote Desktop
دانلود از تورنت میخوام چون الان رو کلو یکی از vps های همین دیتا سنتر ئارم تورنت دانلود میکنم حدود 3 ماهه سیستم عامل ویندوز هم هست اما الان لینوکس میخوام همراه ... و ... اکانتیگ.
USA
لطفا به صورت ماهانه و یک ساله قیمت بدین ممنون
-
-
September 30th, 2014, 16:57
سلام رم 1 گیگ 13 تومان دائمی موجود هست ؟ ویندوز 2003 میخوام سریع تحویل بدید
-
-
September 30th, 2014, 17:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
majam
سلام رم 1 گیگ 13 تومان دائمی موجود هست ؟ ویندوز 2003 میخوام سریع تحویل بدید
سلام.عزیز با اینکه از سرعت سرویسشون راضی هستم ولی پیشنهاد میکنم ازشون خریداری نکنید چون:
1-پشتیبانی صفره.یعنی حد اقل 6 ساعت و حد اکثر 2 روزه تیکتارو جواب میدن اونم ناقص
2-من فاکتور برام ایجاد شد رفتم توی صفحه پرداخت بعد یه سایت دیگه هم بود اونم بردم به صفحه پرداخت.میخواستم توی اون پرداخت بکنم اشتباهی توی سایت ایشون پرداخت کردم فاکتور ماه آیندمو.حالا میگم پولمو پس بدین میگن 10 روز کاری زمان میبره!!!تازه بعدشم تیکتو میبندن خودشون(امیدوارم بعد از خوندن این متن تیکتمو باز کنن دوباره و پاسخ کامل بدن بهم)
بروز باشید
-
تعداد تشکر ها از w.h.t به دلیل پست مفید
-
September 30th, 2014, 19:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
w.h.t
سلام.عزیز با اینکه از سرعت سرویسشون راضی هستم ولی پیشنهاد میکنم ازشون خریداری نکنید چون:
1-پشتیبانی صفره.یعنی حد اقل 6 ساعت و حد اکثر 2 روزه تیکتارو جواب میدن اونم ناقص
2-من فاکتور برام ایجاد شد رفتم توی صفحه پرداخت بعد یه سایت دیگه هم بود اونم بردم به صفحه پرداخت.میخواستم توی اون پرداخت بکنم اشتباهی توی سایت ایشون پرداخت کردم فاکتور ماه آیندمو.حالا میگم پولمو پس بدین میگن 10 روز کاری زمان میبره!!!تازه بعدشم تیکتو میبندن خودشون(امیدوارم بعد از خوندن این متن تیکتمو باز کنن دوباره و پاسخ کامل بدن بهم)
بروز باشید
عرض کردم که ده روز طول میکشه !
----
خطاب به عزیزانی میگم که فکر میکنند بنده ترس و واهمه ای از ارسال پستاشون دارم .... باید بگم که خیر زیرا کیفیت مطلوب سرور های 13 تومانی بنده برابری میکنه با کیفیت سرور 30 تومانی بعضی اشخاص . . .. پس جبران همه چیزه
مورد دوم درک میکنم که ناراحتیت از پشتیبانی ظعیف ولی بنده 10 روز برای استخدام پشتیبان و خریداری یک برند بزرگ از یک شرکت و.قت گذاشتم و فقط به تیکت های فورس ماژور پاسخ داده میشه و باقی تیکت ها طبق اتوماسیون زمنی بسته خواهد شد
ارادتمند گنجه
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
-
تعداد تشکر ها از hostfire به دلیل پست مفید
-
October 1st, 2014, 16:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hostfire
عرض کردم که ده روز طول میکشه !
----
خطاب به عزیزانی میگم که فکر میکنند بنده ترس و واهمه ای از ارسال پستاشون دارم .... باید بگم که خیر زیرا کیفیت مطلوب سرور های 13 تومانی بنده برابری میکنه با کیفیت سرور 30 تومانی بعضی اشخاص . . .. پس جبران همه چیزه
مورد دوم درک میکنم که ناراحتیت از پشتیبانی ظعیف ولی بنده 10 روز برای استخدام پشتیبان و خریداری یک برند بزرگ از یک شرکت و.قت گذاشتم و فقط به تیکت های فورس ماژور پاسخ داده میشه و باقی تیکت ها طبق اتوماسیون زمنی بسته خواهد شد
ارادتمند گنجه
سلام.فکر کنم اشتباه متوجه شدین ک من قصد ترسوندن کسی رو دارم.همون طور که در پست قبلیم گفتم کیفیت سرویستون عالی هست فقط دلیل بسته شدن تیکتم رو نمیدونم!تیکت باز شد امیدوارم رسیدگی بشه
بروز باشید
-
-
October 1st, 2014, 16:54

نوشته اصلی توسط
python
سلام
پلن ٰVM1 - Cl C چند مگاهرتز سی پی یو خواهد داشت؟
دایرکت ادمین نال شده نصب میکنید؟
دوتا اکستیشن هم نیاز دارم که باید همون اول نصب بشه
انجام میشه؟
منتظر جواب هستم...
-
-
October 4th, 2014, 17:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
python
منتظر جواب هستم...
سلام.فکر کنم کاملا تاپیکشونو یادشون رفته تیکت بدین پاسخ دقیق بدن
1-فکر کنم 4000 مگاهرتز
2-خیر خودشون نصب نمیکنن ولی میتونین از این لینک آموزش نصبشو گیر بیارین
3-اینو دیگه نمیدونم باید تیکت بدین
بروز باشید
-
-
October 6th, 2014, 11:45
با سلام
همه ی دوستان توجه داشته باشند که ایشون یک کلاه بردار به تمام معنا هستند. بعد از 10 روز سرویس دهی ایمیل می زنند می گویند سیاست کاری ما عوض شده و سرویس رو قطع می کنند. واقعا مدیران این فروم کجا هستند که کلا برداران توی این فروم اینقدر زیاد هستند بایستی یک سیستم مثل امتیاز بازارچه ی پرشین تولز در نظر بگیرید که بفهمیم به کی باید اعتماد کرد. واقعا بیشتر از این آقای کلا بردار برای مدیران این فروم متاسفم که بدون قانون گذاری مناسب و سیاست گذاری های بچگانه جای رشد رو برای همچنین کلاه بردارانی فراهم می کنند.
ویرایش توسط freevps : October 6th, 2014 در ساعت 11:50
-
تعداد تشکر ها از freevps به دلیل پست مفید