با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم اگر من داخل قسمت سرور ها تنظیم کنم که هم سرور سی پنل باشه و هم دایرکت ادمین. واسه مشتری چطور تنظیم کنم که هر دو گزینه رو نشون بده و هر کدوم رو انتخاب کنه بعد از پرداخت سرور اون هاست رو بسازه؟
با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم اگر من داخل قسمت سرور ها تنظیم کنم که هم سرور سی پنل باشه و هم دایرکت ادمین. واسه مشتری چطور تنظیم کنم که هر دو گزینه رو نشون بده و هر کدوم رو انتخاب کنه بعد از پرداخت سرور اون هاست رو بسازه؟
یعنی یک آفر بزارید با تنظیم گزینه دایرکت ادمین یا سی پنل بسازه?
این امکان پذیر نیست
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
پس چنین چیزی نمیشه درسته؟
سلام
نه حتما باید محصولات جدا بذارید
برای سی پنل میتونید به صورت آنی درست کنید و بدید...
برای دایرکت هم به نظرم همینطوره..با دایرکت قسمت ارائه محصولاتشو کار نکردیم...
- - - Updated - - -
باید از خوده بخش سرور درست کنید و از خوده whmcs هم امکان آنی رو فراهم کنید
هیچ و پوچ
ممنونم
- - - Updated - - -
من مراحل رو انجام دادم برای تحویل انی مشتری درخواست میده ولی یه چیزی من میخوام از خود whmc هاست رو بسازم داخل دایرکت ادمین مراحلشو اوکی کردم یه سوال ایا در قسمت بخش سرور ها باید رمز روت رو بذارم؟یا رمز کنترل پنل دایرکت ادمین؟
و اینکه موقع ساخته شدن اکانت در whmc این ارور رو میده28 - Connection timed out after 60001 milliseconds
مشکل از چیه
سوال اول: رمز دایرکت ادمین را وارد کنید
سوال دوم: به دلایلی به دایرکت ادمین وصل نیستید
از بخش سرور ها روی کلید دایرکت ادمین که جلوی سرور دایرکت ادمین اضافه شده قرار دارد کلیک کنید ببینید وارد میشود یا نه(نباید درخواست رمز کند)
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
هم ای پی درست زدم هم رمزو نام کاربریش.ولی متاسفانه بازم اوکی نمیکنه ساخت اکانت رو
در قسمت status هم سروررو افلاین میزنه
در قسمت سرور ها وارد کنترل پنل میشه
ویرایش توسط roozbeh837 : October 2nd, 2014 در ساعت 03:29
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)