سلام دوستان
خواستم تو سایت الکسا عضو بشم که متوجه پیامی شدم که امکان عضویت برای کاربران ایرانی غیر فعال شده !! متاسفانه بعد از یاهو اینبار السکا هست که دست به تحریم زده !!!
alexa.png
سلام دوستان
خواستم تو سایت الکسا عضو بشم که متوجه پیامی شدم که امکان عضویت برای کاربران ایرانی غیر فعال شده !! متاسفانه بعد از یاهو اینبار السکا هست که دست به تحریم زده !!!
alexa.png
آتیس هاست
سرور مجازی ، میزبانی وب ، هاست دانلود ، طراحی سایت ، دامین
شاره ثبت : 516726 | شماره تماس : 55703143-021
من خودم دیروز فعال کردم بدون ارور
احتمالا درست می باشد تحریم شده ایم
چند روزی هم هستش که آپدیت نشده رنک الکسا برای سایت های ایرانی
قبلا هم كه اين اتفاق افتاده بود يعني 5 روز الكسا بروز نشد.ولي بعدش تو 1 روز 3 الي 4 بار رتبه بروز شد
احتمالا تحریم شدیم
امیدوارم این اتفاق باعث کم شدن پاپ آپ های افزایش بازدید بشه : )))) و بعد باز کردن هر سایت مجبور نباشیم 5 تا صفحه رو اول ببندیم بعد به کارمون ادامه بدیم :/
نام ایران رو برداشته از لیستش ؟
چهار سال بعد ...
ما هنوز به مزاکرات خوش بینیم !
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
الکسا چند ماهی هست که کم کم ایرانی ها را محدود کرده ، مثلا الان چند ماهه اگر تو تولبارهاش از کلمات فارسی استفاده کنید نمیتونید آپدیت کنید و یا تولبار جدید بسازید و حتما باید کلمات فارسی تو تولبار نباشه
در هر حال آمریکایی ها همیشه میگن آزادی و میگن با مردم ایران مشکل ندارند ولی همیشه محدودیت ها برای مردم و ملت ایران بوده وگرنه هیچ مشکلی با دولت ایران ندارند ، تو داخل باید ف/ی/ل/ت/رینگ سلیقه ای و دسته ای را تحمل کنیم و تو خارج هم تحریم ها را و یکی نیست به اینها بگه دولت ایران از خداش هست که شما کلا اینترنت را برای ایرانی ها ببندید تا اونها هر چی خواستند به خورد ملت بدن و اطلاع رسانی را محدود به اونچه خودشان دوست دارند تو مغز ملت فرو کنند ، بکنند
ببینیم آیا بعداز یاهو ک تحریمو برداشته الکسا هم مردانگی به خرج میده برداره یا نه...
اینجوری با آبروی خودشون بازی میکنند...که سر هر مسائلی مثل بچه ها اینو اونو میبندن.
هیچ و پوچ
الكسا كه عددي نيست از همون اول هم بيخود بوده با اون رتبه بندي بي حسابش.سرويس هاي مهم كه نميده.اكه هم تحريم كرده خودش مجبور ميشه باز كنه محدوديت هارو.با اين كارش فقط بازديد كننده از سايت خودشو كم ميكنه
دوستان شما هم جدیدا رنکتون آپدیت نمیشه؟!! :|
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)