نقل قول نوشته اصلی توسط Godric نمایش پست ها
تو بخش متفرقه تاپیک زده بودم که دوستان گفتن اینجا بهتره مثل اینکه ..

سلام به حضار محترم ..

دوستان من میخوام یک سایت فیلم بزنم و نیاز به یک سرور شیر یا پابلیک برای خود سایت و یک سرور دانلود با هارد و پورت مناسب نیاز دارم ..

البته نمیدونم که بالا بودن سایت روی یک سرور شیر کار درستی باشه یا نه که راجب این جریان هم نظر دوستان رو میخواستم ..

لطفا کسایی که تو این انجمن هستن و تو کار هاستینگ و سرور های دانلود هستن یک آفر منصفانه بدن چون بعضی از هاستینگ ها قیمت های سرسام آوری رو برای سرورای دانلودشون میدن .. و اینکه چون تازه اول کارم هست میخوام یک سرور دانلودی باشه که به کارم بیاد و کیفیت خوبی داشته باشه بعدا اگر احساس رضایت کردم سرویس رو ارتقا بدم ..

این رو هم بگم اگر کانفیگش مجانی هست یعنی همراه سرور عرضه میشه که هیچ اگر نه چقدر برای کانفیگ در میاد ؟!

لطفا آفر هاتون رو تو این تاپیک بزنید ببینیم چند چندیم ..

این تاپیک رو چک میکنم .. ممنون

( دوستان بنده هم میدونم سایت فیلم و موزیک و .. زیاد شده , تقاضا دارم به عنوان و موضوع تاپیک توجه کنید لطفا )
سلام ... با بالاترین کیفیت پورت از دیتاسنتر OVH فرانسه (برند اول و اصلی) با پینگ عالی ب ایران در خدمتیم ...

شما نگفتید چقدر رم و هارد نیاز دارید ، در هر صورت این آفر پایه ماست :

سی پی یو : Intel XeonE5-1620 - برای سرور شما 1000MHz
رم : 1GB DDR3 ECC
هارد : 50 گیگابایت
SATA3
پهنای باند : نامحدود واقعی
منابع سرور : کاملا اختصاصی
مجازی ساز : VMware ESXi 5.5
دیتاسنتر : OVH (فرانسه یا هلند ب انتخاب شما)
پورت : 1Gbps
سیستم عامل های قابل نصب : لینوکس (CentOS و ...) و ویندوز (Server 2008 R2 ، Server 2012 و ...)

سفارش سرور لینوکس

سفارش سرور ویندوز

طرح اول :

قیمت ماه اول : 15,000 ت
(با احتساب تخفیف 40% در ماه اول ، کد تخفیف : 76KK5ZBDGZ)

از ماه دوم : 25,000 ت / ماهانه

طرح دوم :

قیمت سه ماه اول : 20,000 ت (با احتساب تخفیف 20% در هر ماه ، کد تخفیف : 6U3HXNM94A)

از ماه چهارم : 25,000 ت / ماهانه

هزینه کانفیگ هم بستگی داره چه کانفیگی بخواید ... اما نصب و کانفیگ اولیه os رایگان هست .

فروش ویژه سرور مجازی از دیتاسنتر با کیفیت ovh (فرانسه و هلند) + 60 درصد تخفیف !

کلیه سرور ها دارای منابع کاملا اختصاصی (VDS) ، فایروال سخت افزاری ، پنل مانیتورینگ و کنسول تحت وب (vsphere web client) و پنل ری استارت در پشتیبانی میباشند ...

نماد دائم هم داریم ، هر گونه سؤالی بود ، بپرسید ، در خدمتتون هستم ...

با تشکر ...