-
September 26th, 2014, 12:52
بکاپ گیری سریع و سالم از کلیه اکانتهای یک سرور روی فضای دیگر برای انتقال
سلام
یه وی پی اس دارم حدود 250 تا سایت سیپنل روشه میخام یکجا بکاپ بگیرم روی یه اف تی پی بکاپ و چند روز دیگه از اون اف تی پی رییتور کنم روی وی پی اس جدید.
به جز اینکه میتونم از داخل whm. از طریق ترنسفر بزنم منتقل شن اکانتا چطور میشه مستقیما از کلیه اکانتها بدون مشکل بکاپ گرفت یکجا؟
ممنون میشم دراین رابطه راهنمایی نمایید
-
-
September 26th, 2014 12:52
# ADS
-
September 26th, 2014, 16:15
عضو دائم
پاسخ : بکاپ گیری سریع و سالم از کلیه اکانتهای یک سرور روی فضای دیگر برای انتقال
اگر خود مدیر سرور باشید یا مدیر سرور شما این کار را برای شما انجام دهد ، میتوانید از طریق خروجی گرفتن از ماشین مجازی فعلی اینکار را به راحتی انجام دهید.
در غیر اینصورت بهترین راه ، همان راهی است که خود فرمودید ، از طریق Transfer سیپنل.
-
-
September 26th, 2014, 23:38

نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
اگر خود مدیر سرور باشید یا مدیر سرور شما این کار را برای شما انجام دهد ، میتوانید از طریق خروجی گرفتن از ماشین مجازی فعلی اینکار را به راحتی انجام دهید.
در غیر اینصورت بهترین راه ، همان راهی است که خود فرمودید ، از طریق Transfer سیپنل.
ممنون
مدیر سرور هستم.میشه منظور خودتون رو ساده تر بگین؟مجازی ساز vmware هست
-
-
September 27th, 2014, 00:19
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
bidari
ممنون
مدیر سرور هستم.میشه منظور خودتون رو ساده تر بگین؟مجازی ساز vmware هست
از ماشینم مجازی فعلی ( سروری که هاست سی پنل شما روی ان میباشد) از طریق وی ام ویر یک Export بگیرید.
و آن را روی سرور جدید Deply کنید.
( اگر هم قصد انتقال بر روی سرور جدید وی ام ویر دارید ، میتوانید از طریق Vcenter هر دو سرور را اضافه کنید و از طریق Clone در وی سنتر به راحتی ماشین مجازی را به سرور جدید انتقال دهید)
-
-
September 28th, 2014, 01:07

نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
از ماشینم مجازی فعلی ( سروری که هاست سی پنل شما روی ان میباشد) از طریق وی ام ویر یک Export بگیرید.
و آن را روی سرور جدید Deply کنید.
( اگر هم قصد انتقال بر روی سرور جدید وی ام ویر دارید ، میتوانید از طریق Vcenter هر دو سرور را اضافه کنید و از طریق Clone در وی سنتر به راحتی ماشین مجازی را به سرور جدید انتقال دهید)
وی پی اس جدیدرو با وی ام ویر مجازی کردیم ولیکانفیگش رو از اول انجام دادبم.با ویسنتر کل داده ها منتقل میشن درسته حتی کانفیگ و....
دنبال دستوری هستم تا موقتا ک سایتها را یک روزه بدون مشکل روی یه فضا بکاپ بگیره برای محکم کاری تا بعدا از whm. سرور جدید transfer بزنم.
-
-
September 28th, 2014, 14:46
عضو جدید
با سلام
از cpbackup سی پنل استفاده کنید.
موفق باشید
Hostine.net
ارائه خدمات ثبت دامنه و میزبانی وب ، سرور مجازی و کانفیگ انواع سرور
031-35567918 09399009098 YAHOOID : PAR30HOST
-