-
September 26th, 2014, 01:03
پاسخ : نظرشما درمور کتاب الکترونیکی راز 2 میلیونی چیست؟
در پاسخ به متن «شما اول نوشتی که این کتابم خریدم و به نظرم واقعا می ارزه بعد امدی پرسیدی من فکر میکنم منظورش تبدیل .... و سئوال کردی اینطور نیست دوستان ؟؟؟ خب عزیزم اگر کتاب رو خریدی و خوندی میگی واقعا می ارزه چرا متوجه منظورش نشدی حالا شما خوندی ولی بازم میپرسی منظورش چیه ؟؟» پاسخ : بهله. درسته . من کتاب را خریدم و خودم در انتها گفتم که اینطور نیست دوستان ؟ منظورم این بود که این فکر شخصی بنده است و شما اینطور فکر نمیکنید؟؟؟؟ در پاسخ به متن «شما که خریدی بزار اینجا دانلود کنیم ! من به شخصه قول میدم اگه بدرد بخور بود کتاب دوبار کتاب رو از سایتش خرید کنم! خخخ » پاسخ : کتابه توسط انتشاراتی پادام عرضه میشه و قانون کپی رایت داره دوست عزیز. نمیشه فرتی بیام بزارم برای دانلود بعدش ازم شکایت بشه و ....... در پاسخ به متن «دوستان عزیز ، من این کتاب رو نخوندم ، اما فک میکنم درباره بورس باشه ... یکی از دوستان بنده با بورس بازی الان بالای سه میلیون تومن در ماه درآمد داره ... » پاسخ : نه دوست عزیز.کتاب درمورد بورس نیس.درمورد فروش محوصلاته . البته مطالبش با جاهای دیگه خیلی فرق میکنه و کلا اصولی گفته شده.البته من که هر چی درباره فروش محصولات تا به حال خوندم چیزهایی مثل نوشته های این کتاب رو تا حالا نخوندم.
-
-
September 26th, 2014 01:03
# ADS