-
September 30th, 2012, 16:46
عضو انجمن
پاسخ : [آموزش VMWARE ESXi][فارسی+ویدئو] درس اول/آپلود کردن فایل iso و ساخت ماشین مجازی دلخواه

نوشته اصلی توسط
novinline
کاش در مورد Vcenter هم اموزشی بود
من تو تاپیک خودش چند بار مشکل داشتم پست دادم کسی جواب نداد
بلکه اگونیس به کمک ما بیاد

مشکلتون چی هست دوست عزیز؟
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
-
September 30th, 2012 16:46
# ADS
-
October 12th, 2012, 14:41
پاسخ : [آموزش VMWARE ESXi][فارسی+ویدئو] درس اول/آپلود کردن فایل iso و ساخت ماشین مجازی دلخواه
بسیار ممنون از زحمات بی دریغ شما دوست عزیز یه راهنمایی از شما می خواستم .با فایل ovaتو ماشین مجازی چه باید کردخیلی متاشکرم
-
-
March 25th, 2013, 08:33

نوشته اصلی توسط
...
پیشنهاد میکنم دوستانی که این مدلی آموزش میدن اگر درگاه پرداخت آنلاین دارن لینک بزارن تا اگر کسی آموزش رو مفید دید به میزانی که مایل هست هزینه ای هم پرداخت کنه فکر کنم اینجوری رقبت دیگران هم برای ساخت آموزش فارسی بسیار بیشتر بشه
پیشنهاد خیلی جالبی بود
-
-
March 25th, 2013, 14:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
آگونیس
تشکر از شما
این ایزو هایی که قرار دادید درست حسابی هست !
مشکلی که پیش نمیاره !؟
-
تعداد تشکر ها از raspinah به دلیل پست مفید
-
September 1st, 2013, 02:39
-
-
September 1st, 2013, 11:31
ممونو از آموزشهای خوبتون
ممنون میشم که آموزشهای vcenter رو هم بذارین. به خصوص نحوه مانیتور کردن و گرفتن معدل پهنای باند مصرفی ماشین ها و محدود سازی ترافیک مصرفی رو....
-
-
September 14th, 2013, 19:16
عضو انجمن
بسیار عالی و مناسب بود دوست عزیز متشکر
-
-
September 24th, 2014, 20:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
اگر فایل ایزو که دارید لسنک مستقیم و پرسرعت هست از این راه هم میتوانید استفاده کنید که میشه گفت مستقیم تر هست!
ssh سرور اختصاصی را از داخل vmware فعال کنید.
نحوه فعال کردن:
configour>security profile>peropertise>SSH>Stop
بعد با هر برنامه که داشتید مثل پیوتی وارد سرور شده بعد دستور زیر را دنبال کنید
cd vmfs/volumes/datastore
به جای datastore اسم یکی از هاردهای خود را بنویسید.
بعد که به این مسیر رسیدید تایپ کنید
Wget [link direct] enter
دستت درد نکنه ...
دنبال همین مسیر هارد بودم که از کجا پیدا کنم ...
-