سلام دوستان برای سرورم یه هارد اضافه خریداری کردم میخواستم بدونم چه طوری میتونم فعالش کنم؟ چون تیکت زدم و گفتند خودت باید فعالش کنی
سرورم هم ویندوز 2008 هستش
سلام دوستان برای سرورم یه هارد اضافه خریداری کردم میخواستم بدونم چه طوری میتونم فعالش کنم؟ چون تیکت زدم و گفتند خودت باید فعالش کنی
سرورم هم ویندوز 2008 هستش
شما چه نرم افزاری رو پیشنهاد میکنید
بهترین روش استفاده از پارتیشن بندی خود ویندوز هست روی My Computer کلیک راست کنید Manage رو انتخاب کنید بعد در صفحه ی جدید Disk Management رو بزنید یه فضایی از هاردتون به شکل Unallocated دراومده روش کلیک راست کنید و New Partition ... رو بزنید ، بقیه مراحل هم Next بزنید ؛ به همین راحتی ...
قبرها پر است از جوان هاییــ که میخواستند در پیریــ توبـــه کنند
ساده ترین راه
Right Click My Computer - > Manage - >Storage - > disk management
اونجا هارد اضافه شده را کریت کنید و میتوانید اکسپند هم بکنید ( به درایو دیگر بچسبانید )
و راه دوم :
اگر نتوانستید اکسپند کنید از برنامه
EASEUS Partition Master Server Edition استفاده کنید
سلام
بهترین راه استفاده از نرم افزارEASEUS Partition Master است.به راحتی میتوانیدفضای اضافه شده را create و merg کنید .
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
طبق گفته همکاران SainaServer و aminexe پیش برید به راحتی هارد اضافه میشه و نیاز به نرم افزار هم نداره ، درصورتی هم که متوجه نشدید ، در یاهو ادد بفرمایید. بصورت تیم خدمتتون آموزش بدم ، خیلی ساده هست.
afraserver@yahoo.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)