نقل قول نوشته اصلی توسط amirfateh نمایش پست ها
باسلام،
اگر از شرکت و وب سایت هایی که جعلی نیستند خرید کنید حتما به این مشکل برنخواهید خورد
یادم هست چهارشنبه گذشته شما رو موبایل بنده تماس گرفتید و عرض کردم چنین مشترکی نداریم اما برای اطمینان عنوان شد اگر در سیستم ما دارای اکانت هستید لوگین کرده وتیکت بگذارید
تنها یک وب ایده بصورت رسمی وجود دارد آن هم شرکت فناوری اطلاعات سامانه کاوشگر ایده با نام تجاری وب ایده هست.

باتشکر،
فاتح
سلام دوست عزیز.
من مثل شرکت ها یا اشخاص دیگه نیستم که بیام تاپیک ایجاد کنم راحت هرچی دوست دارم بگم و ...
شمای اعلام میکنید وب ایده هستید، که نیستید فناوری اطلاعات سامانه کاوشگر ایده هستید نه وب ایده ، شما دارید از اسم ما استفاده میکنید.
بنده تقریبا برند "وب ایده" فقط همین نه بیشتر نه کمتر را تقریبا 80 درصد ثبت کردم هم وزارت ارشاد ، هم ثبت شرکت ها و...، از انجایی که خوده بنده هم تو وزارت ارشاد هستم و هم مجمع تشخیص مصلحت نظام، کاملا به همه قوانین اشنا هستم. بنده در نظر داشتم که حتی اقدامی نسبت به اسمی که در سایت های دیگه و سایت خود درج کرده اید ، بکنم، اما بنده معتقد هستم که از اسم کسی استفاده کردن، کسیو به جایی قطعا نخواهد رسوند.
حال این شرکت فناوری اطلاعات سامانه کاوشگر ایده که به اسم " وب ایده دارن کار میکنند، و فعالیت دارند ، فعالیت خودشونو ادامه بدن ولی توهین و اهانت به کسی نکنند. ما باید یک انجمنی و گروهی ایجاد کنیم که باهم و پشت هم باشیم نه اینکه 4 تا مشتری جمع کنیم شرکت یا شخص دیگه رو خراب کنیم.

الان ما با شرکت های فراپیامک، میزبان پیامک، صلابت رایانه سپاهان، ایده پیام ( زیر مجموعه همین وب ایده) و چند شرکت دیگه که سورس اصلی هستند یک انجمنی قصد داریم راه اندازی کنیم، حال به چه کاری و چه دردی میخوره بماند.
لطفا ...
بی خیال موفق باشید