سلام دوست عزیز.
من مثل شرکت ها یا اشخاص دیگه نیستم که بیام تاپیک ایجاد کنم راحت هرچی دوست دارم بگم و ...
شمای اعلام میکنید وب ایده هستید، که نیستید فناوری اطلاعات سامانه کاوشگر ایده هستید نه وب ایده ، شما دارید از اسم ما استفاده میکنید.
بنده تقریبا برند "وب ایده" فقط همین نه بیشتر نه کمتر را تقریبا 80 درصد ثبت کردم هم وزارت ارشاد ، هم ثبت شرکت ها و...، از انجایی که خوده بنده هم تو وزارت ارشاد هستم و هم مجمع تشخیص مصلحت نظام، کاملا به همه قوانین اشنا هستم. بنده در نظر داشتم که حتی اقدامی نسبت به اسمی که در سایت های دیگه و سایت خود درج کرده اید ، بکنم، اما بنده معتقد هستم که از اسم کسی استفاده کردن، کسیو به جایی قطعا نخواهد رسوند.
حال این شرکت فناوری اطلاعات سامانه کاوشگر ایده که به اسم " وب ایده دارن کار میکنند، و فعالیت دارند ، فعالیت خودشونو ادامه بدن ولی توهین و اهانت به کسی نکنند. ما باید یک انجمنی و گروهی ایجاد کنیم که باهم و پشت هم باشیم نه اینکه 4 تا مشتری جمع کنیم شرکت یا شخص دیگه رو خراب کنیم.
الان ما با شرکت های فراپیامک، میزبان پیامک، صلابت رایانه سپاهان، ایده پیام ( زیر مجموعه همین وب ایده) و چند شرکت دیگه که سورس اصلی هستند یک انجمنی قصد داریم راه اندازی کنیم، حال به چه کاری و چه دردی میخوره بماند.
لطفا ...
بی خیال موفق باشید