من سربازی نرفتم و وقتی خواستم نماد اعتماد بگیرم مدرک سربازی خواستن ازم و واسه درگاه پرداخت هم دیگه باید نماد اعتماد داشت
کسی هست که این مشکل رو قبلا باش مواجه شده باشه؟ راه حل؟
من سربازی نرفتم و وقتی خواستم نماد اعتماد بگیرم مدرک سربازی خواستن ازم و واسه درگاه پرداخت هم دیگه باید نماد اعتماد داشت
کسی هست که این مشکل رو قبلا باش مواجه شده باشه؟ راه حل؟
اگر شما دانشجو هستید می توانید با گواهینامه اشتغال به تحصیل این مورد را پشت سر بگذارید.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
WWW.MAHTAONLINE.IR
درود
فکر کنم از مدرسشون بهش گواهی اشتغال به تحصیل بدن ؟
# دوست عزیز اگر خودتون نمی تونید بگیرید به نام پدرتون ثبت کنید
گواهی اشتغال به تحصيل يا اشتغال به خدمت و يا کارت پايان خدمت بايد ارسال کنيد.
يکی ازين سه مورد با توجه به شرايطی که دراون قرارداريد کارساز خواهد بود برای دريافت نماد.
خوب اگر فقط برای درگاه پرداخت هست
از درگاه های واسط استفاده کنید
لطفا سعی کنيد در نهايت ادب و احترام پيگير موضوع و راه حل اون باشيد.
- - - Updated - - -
همه عزيزان سعی دارن شما رو راهنمائی کنن. بکار بردن الفاظ ناشايست به کسی که قصد کمک به شما رو داره اصلا پسنديده نيست!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)