1 درصد اگر ادم سایتش براش مهم باشه حتی اگر سرور اختصاصی هم داشته باشه بازم بک اپ میگیره تو سیستمش یا جای دیگه نگه داری میکنه![]()
1 درصد اگر ادم سایتش براش مهم باشه حتی اگر سرور اختصاصی هم داشته باشه بازم بک اپ میگیره تو سیستمش یا جای دیگه نگه داری میکنه![]()
سلام به همه دوستان و کاربران عزیز
الکی جو سازی نکنید. مشکلی تو هارد سرور پیش اومده بود که متاسفانه هتزنر مارو اذیت کرد تا تغییر بدهند، تازه امشب هارد تعویض شده و شروع به کار نصب و کانفینگ سرور و ریستور بکاپ ها هستیم.
کلیه اطلاعات تماس در سایت بود و همچنین در سایت های زیر مجموعه. متوانستید فقط از کش گوگل یا هویز دامنه استفاده کنید تماس بگیرید
02166304515
02166237643
09122940601
09125389415
amirat89@yahoo.com
از کلیه کاربران معذرت خواهی میکنم، جبران خسارت خواهد شد.
با تشکر
اکرمیه
مدیر وب ایده
- - - Updated - - -
باز شرمنده مطلبی میذارم.
اول تشکر میکنم از دوستانی که تو این تاپیک نظر خودشونو دادن.
دوم، کسانی که ادعای میکنن که گول فلان نخورید و... خودشون تازه به این جمع هاستینگ ها امدن و 99 درصدشون هم نماینده هستند. اطلاعی از مشکلات سرور ندارند. ( مخصوصا هتزنر)
مشکل هارد طبق قولی که به ما میدادن که سریع انجام و تعویض میشود انجام نمیشد.، در ضمن این مشکل از روز 5 شنبه نزدیک 12 ظهر این مشکل برخوردیم. زمان های الکی هم جسارتا ندید.
هلدینگ وب ایده ارائه دهنده خدمات پیام کوتاه، گیتوی پیامکی، هاستینگ و دامنه
پنل و سامانه پیامکی | ایده گیت | صداقت نیوز
من که امروز 7 روز شده سایتم دون هستش
حالا به هر حال من به قول خودتون قصد جوسازی رو ندارم و نداشتم فقط چون اطلاعات تماس شما رو نداشتم تایپک زدم دوما به خاطر تاخیر زیاد .
سه روز پیش گفتید داره کپی میشه چطوری امشب هارد رو عوض کردن؟ سه روز پیش کجا داشت کپی میشد؟؟؟!!!
- - - Updated - - -
حالا به هرحال ایشالا هرچه زودتر درست بشه
مشكلات سرور وجود داره و خدا نخواد كه هارد سرور داغون بشه
متاسفانه ما دو بار مشكل سوختن هارد رو داشتيم
يكبار بدليل عدم همكاري از هتزنر هارد بكآپ سرور رو جدا كرده بودند و وصل نميكردند
بعد از اون فهميديم كه بكآپ رو چند جا نگه داري كنيم
درسته كه ممكنه پول بيشتر بديم و يكم ضرر كنيم اما حداقل ارزش اين رو داره كه كارمون بعد از مشكل سريع تر راه ميوفته و نارضايتي مشتري رو به همراه نداره
همچنين يه چيز ديگه هم عرض كنم هارد Raid هم خيلي كمك ميكنه براي سرور
ببخشيد كه وسط بحثتون پيام دادم
موفق باشيد
2 x 2 TB SATA 6 Gb/s 7200 rpm
HDD (Software-RAID 1)
Enterprise-Klasse
هارد RAID هستند.
بستگی به اسکریپت که استفاده می کردید داره. ولی اکثر مواقع می شه سایت رو بالا آورد. فقط یه سری تصویر شاید از بین بره که اگه مطلب یا محصول زیاد نباشه می تونید دونه دونه آپدیت کنید عکس ها رو.
فایل اسکریپت رو روی هاست آپلود کنید و اگه قالب مجزا داشتین اون رو هم آپلود کنید و پلاگین هم اگه بود اونا رم آپلود و نصب کنید. مشکلی هم پیش امد سوال کنید تا حد توان پاسخ میدهم.
(راستی یه سوال بکنید از ارائه دهنده هاستتان اگه می تونن بکاپ فایل ها و دیتابیس شما رو بهتون بدن ... بگیرین که راحت شه کارتان)
..::| بیش از یک دهه |::..
باسلام،
اگر از شرکت و وب سایت هایی که جعلی نیستند خرید کنید حتما به این مشکل برنخواهید خورد
یادم هست چهارشنبه گذشته شما رو موبایل بنده تماس گرفتید و عرض کردم چنین مشترکی نداریم اما برای اطمینان عنوان شد اگر در سیستم ما دارای اکانت هستید لوگین کرده وتیکت بگذارید
تنها یک وب ایده بصورت رسمی وجود دارد آن هم شرکت فناوری اطلاعات سامانه کاوشگر ایده با نام تجاری وب ایده هست.
باتشکر،
فاتح
ویرایش توسط amirfateh : September 23rd, 2014 در ساعت 12:51
وب ایده، میزبانی حرفه ای وب
سرور اختصاصی،سرور مجازی ابری،هاست وردپرس
Tel:02166555391،Cellphone:09192001157
سلام خدمت شما
اره دقیقا با شما تماس گرفتم گفتین مشکلی نداره بعدا گفتید اسم سایت رو برایم پیامک کنید منم اس ام اس کردم و شما گفتید چنین سایتی روی سرور نیست و گفتین تیکت کنید
من گفتم وقتی سایت webideh.net قطع هست چطوری تیکت کنم بعدش شما نیز ادر سایت خودتون رو برام فرستادید که واسم باز شد فکر کردم سایت دوم شمان و روی یک سرور دیگه هستش پشتیبانی انلاین جواب نداد گفتم
شاید نیستن برای همین اومدم تایپک زدم
من از کلاهبرداری خبر ندارم
عنوان تایپک نیز با نام سایتتون ایندکس نخواهد شد چون اسم سایت رو تو عنوان نام نبردم
فقط مدیران لطف کنن نام اون تایپک رو تغییر و درنهایت حذف کنند
باتشکر
سلام دوست عزیز.
من مثل شرکت ها یا اشخاص دیگه نیستم که بیام تاپیک ایجاد کنم راحت هرچی دوست دارم بگم و ...
شمای اعلام میکنید وب ایده هستید، که نیستید فناوری اطلاعات سامانه کاوشگر ایده هستید نه وب ایده ، شما دارید از اسم ما استفاده میکنید.
بنده تقریبا برند "وب ایده" فقط همین نه بیشتر نه کمتر را تقریبا 80 درصد ثبت کردم هم وزارت ارشاد ، هم ثبت شرکت ها و...، از انجایی که خوده بنده هم تو وزارت ارشاد هستم و هم مجمع تشخیص مصلحت نظام، کاملا به همه قوانین اشنا هستم. بنده در نظر داشتم که حتی اقدامی نسبت به اسمی که در سایت های دیگه و سایت خود درج کرده اید ، بکنم، اما بنده معتقد هستم که از اسم کسی استفاده کردن، کسیو به جایی قطعا نخواهد رسوند.
حال این شرکت فناوری اطلاعات سامانه کاوشگر ایده که به اسم " وب ایده دارن کار میکنند، و فعالیت دارند ، فعالیت خودشونو ادامه بدن ولی توهین و اهانت به کسی نکنند. ما باید یک انجمنی و گروهی ایجاد کنیم که باهم و پشت هم باشیم نه اینکه 4 تا مشتری جمع کنیم شرکت یا شخص دیگه رو خراب کنیم.
الان ما با شرکت های فراپیامک، میزبان پیامک، صلابت رایانه سپاهان، ایده پیام ( زیر مجموعه همین وب ایده) و چند شرکت دیگه که سورس اصلی هستند یک انجمنی قصد داریم راه اندازی کنیم، حال به چه کاری و چه دردی میخوره بماند.
لطفا ...
بی خیال موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)