بنده هم دقیقا همین امکانات را نیاز دارم. هماهنگ سازی ثبت نام و لاگین دیتالایف با انجمن ساز ویبولتین.
همچنین مورد زیر هم برای پروژهای جداگانه نیاز دارم:
هماهنگ سازی whmcs با ویبولتین ، وقتی کسی ویبولتین ثبت نام میکنه داخل whmcs عضو نشه ف ولی وقتی کسی whmcs ثبت نام میکنه داخل ویبولتین هم ثبت نام بشه (همچنین وقتی در whmcs لاگین میکنه در ویبولتین هم لاگین بشه)
کنار whmcs و ویبولتین ، یک فروشگاه ساز هم هست که باید هماهنگ بشه!
در کل ، کاربر یکبار در یک فرمی ثبت نام کنه و در تمامی سیستم ها ثبت نام بشه ، همچنین یکبار لاگین کنه در تمامی سیستم ها لاگین بشه ، همین! به طور کلی 3 اسکریپت هستن ، whmcs و فروشگاه و ویبولتین.
هزینه + زمان پ.خ بشه
با تشکر
- - - Updated - - -
پیام خصوصی آقای bia2roman به بنده:
حاجی من قسمت درخواست سرویس دادم
شما میای زیرش مینویسی منم همینو میخام
اگه میخای برو ی داستان جدید باز کن درخاست بده
اومدی زیر داستانا من مینویسی منم همینو میخام و فیلان ؟
مگه من خودم بلدم ؟؟؟؟
قسمت درخواست دادم ..
لطفا اون پیام اخریتو ویرایش کن هر کی ببینده میخنده ؛
منم خودم مشکل دارم ک یکی حلش کنه
شما در جواب ب من میگی خودمم میخام این چیزو ؟
من ب فکرم ک شما واردی
شما هم فک کردی من واردم ؟
بخش درخاست هست توجه کردی ؟؟؟
بخش سرویس یا آموزش ک نی
جناب آقای مثلا محترم،
من خیلی وقته در انجمن های مختلف تاپیک زدم کسی پیدا نکردم انجام بده ، داخل تاپیک شما هم اگر سواد داشته باشید از شما نخواستم که برام انجام بدید! شمایید که فارسی بلد نیستید فکر کردید من میخوام برای من انجام بدید یا من برای شما!!!! پست دادم که اگر کسی بلد بود چون درخواستمون یکیه برامون انجام بده ، وقتی ببینه 2 نفر هستیم که نیاز داریم براش به صرفه تر میشه و برامون انجامش میده. ممکنه هزینه هم کمتر بشه برامون! شما دیگه کی هستی واقعا.......
اول فکر کنید.
موفق باشید
اگر از دوستان کسی میتونه برای بنده اون مواردی که گفتم انجام بده لطفا پ.خ بده ، هزینه هم مشکلی ندارم فقط درست کار کنه.
با تشکر