نقل قول نوشته اصلی توسط LoveLife نمایش پست ها
نمیخوام از این شرکت دفاع کنم ولی سرعتی که ارائه میدن واقعا بالا هست یعنی با سرویس های 128 میتونید بین 50 تا 70 کیلو بایت دانلود داشته باشد و اینکه قطعی زیادی ندارند و فقط ساپویت ضعیفی دارند .

درباره شکایت هم میتونید تست کنید و ببنید به جایی میرسید یا نه . معمولا این مشکلات برمیگرده به خطوط داخلی شما نوع مدم شما اسپیلاتور روی خط تلفنتون و ...
در باره پنل هم جالبه پنل همیشه دقیق هست و 36 ساعت قبل رو نشون میده . و دقیقه به دقیقه رو بصورت کامل بهتون نمایش میده و چرا مصرفتون بالاست چون یا دارید فیلم انلاین میبینید یا موزیک گوش میکنید یا ویندوز داره ابدیت میشه یا انتی ویروس یا تراجان رو سیستمتون دارید .

اگر بد هست برید از جای دیگه بگیرید . در دین هیچ اجباری نیست .
اگر فقط من بودم جای هیچ بحثی نبود. ولی فقط من نیستم. قبل از اینکه از صبا سرویس بگیرم خیلی از دوستانم اینها را به من گفته بودن. به دلیل نبود پورت خالی شاتل مجبور به انتخاب صبا شدم.
چرا تا به کسی میگم از صبا دارم میگه کلاه برداره؟ تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها.

سرعتش خوبه. منم نمیگم بده. این چند مدت بد شده.
من میگم از پهنای باند کم میکنه و شما هم میگید پانل؟

پانل شاتل را ببینید و ندا را هم بینید. این کجا و اون کجا. به این دقت کنید: "یک روز توی کنترل پانل دیدم که توی یک ساعتی اصلا من نبودم ، مقدار مصرف زده که متاسفانه اون موقع یادم رفت پرینت بگیریم."

وقتی که من آن نیستم مودم را خاموش میکنم. عادتمه. فکر نکنم مودم یا سیستم خاموش مصرف داشته باشه؟؟؟؟ !!!!!