سلام عزیز
اصلا بحث من رو اول و دوم نیست
ایشون طوری حرف میزنند انگار طراح قالب هستند و اینکه کسی جز ایشون این قالب رو نخواهد داشت
توی تیکت های بنده تو سایتم دقیقا موجوده چه زمانی قالب رو گرفتم و فارسی و آر تی ال رو چه زمانی تحویل دادم اما اصلا برام اینا مهم نیستند
من مشکلم اینه چرا ایشون فکر میکنه فقط خودش این قالب رو فارسی کرده و کس دیگه نداره
طوری رفتار میکنه و طلب کاره که انگار طراح کلی قالب هست در حالی که قالب کاملا راستچین و اماده هست و تنها نیاز به قرار دادن چند فونت + یک تبدیل Arial به یکان یا اون فونت دیگه داره
عجب دنیایی شده بخدا
- - - Updated - - -
دوستان بنظرتون با این چکار کنم ؟
این نظر ایشون هست که امروز ارسال کرد :
قالب که من بفروش گذاشتم در اصل اصلا چیزی به نام RTL نداشت و خودم بهش اضافه کردم. و از هیچ کسی نخریدم. و به خاطر اینکه اونو RTL کردم اون قیمتو روش گذاشتم.
فونت قالب در اول “کودک” بود که بعدا تغییرش دادم به فونت عربی.
اون موقع قیمت قالب تو سایت اصلیش ۱۴۹ دلار بود. نه الان که اومدی بهانه های الکی میگیری.
منم برای خودم مدارکی دارم که نشون میده از هیچ شخصی نخریدم و خودم اونو RTL و فارسی کردم. شما حتی توضیحات قالب که من تو سایت مانستر و راست چین نوشتمو هم کپی کردی.
این قلب در ۶ خرداد برای فروش به سایت مانستر ارسال شده یعنی نزدیک ۴ ماه پیش.
تا الان کجا بودی شما؟ خواب بودی یا منتظر فرصت؟
عزیز من ریپر نیستم. اگه مثل تو ریپ بلد بودم الان به جای ۷۰۰ گیگ ۷ ترابایت داشتم.
قالب هایی که دارم ۹۹ درصدش اصل اصل هستن و با لایسنس از سایت هایی مثل تم فارست خریداری شدن. خودم فارسی کردمشون به جز چند مورد که دوستام هدیه دادن و خودم خریدم.
چطور ادعای حلال و حروم داری وقتی ویندوزی که داری استفاده میکنی کرک شدس؟ نگو که اصله چون هیچ کس باور نمیکنه.
کجای قالب دست کاری شده؟ اگه واقعا اصل نیست جناب عالی از کجا فهمیدی؟ مگر اینکه قالبو خریده باشی که واقعا هم اینطوره.
دوتا از کامنت هایی که توی سایت مانستر هست به این صورته:
amir: “با سلام قیمت این قالب در سایت های مشابه ایرانی به قیمت ۲۸ هزار تومان به فروش میرسد .”
amir: “تاسف شما برای بنده فاییده ندارد من وظیفه دانستم خدمت شما که این نسخه را منتشر کرده اید اعلام کنم.
هدف تنها و تنها و تنها روشن سازی شماست تا ارزش کاری خودتان را بدانید.”
جمله آخر نشون میده که خودتون این کامتن رو گذاشتین.
حرف آخرم این که من هزینه زحمت خودمو روی قالب گذاشتم چون قالبی که من فارسی کردم چون به صورت پیش فرض RTL نبود و من این امکانو بهش اضافه کردم.
چون من اولین نفر اقدام کننده برای راست چین کردن و فروش این قالب منحصر به فرد بودم که تا بحال در ایران استفاده نشده بود پس هیچ کس به جز من حق فروش این قالب رو نداره.
———————————–
پیامی هم برای کسانی که دارن این کامنت رو میخونن دارم. البته اگه کسی که داره تاییدش میکنه ادم باشه و ویرایشش نکنه:
“سایر فروشندگانی که این قالب را ارائه می کنند بدون اجازه بنده بوده و بنده رضایتی برای خرید یا استفاده از آن ندارم و این کارو مصداق ***ی میدونم.”
در آخر اگه جوابی داری به همون ایمیلی که وارد کردم بفرست چون دیگ اینجا سر نمیزنم.
به آقا مهدی
دمت گرم عزیز اصلا شما طراح قالب فقط به من بگو اصلا وقت کردی مطالبم رو بخونی ؟
من لینک دمو اصلی قالب رو دادم اگه به مطالبم دقت کنی میبینی که RTL هست
و فقط ی فونت فامیلی نیاز داره من گفتم اردیبهشت ماه قالب رو برای یکی از دوستان آماده کردم و البته بعدها هم فهمیدم خیلی قبل تر از من یکی دیگر از همکاران این قالب رو خرید و فارسی کردند
آقا دمت گرم اصلا شما اورجینال ما ریپر![]()
من خیلی وقت هست که ویندوز ندارم عزیز و نسخه لینوکس اوبنتو استفاده میکنم
و البته برای پی سی های منزل که تعداد ۳ عدد هست و چون سایر اعضا خانه هم ازش استفاده میکنند ویندوز هست و صد البته نسخه کرک شده
عزیز شما به لینکی که دادم لطف کن مراجعه کن و ببین که قالب اصلی چطور هست اصلا نمیخوای واقعیت رو قبول کنی عزیز
قالب اصلی امکانات بیشتری داره بجز تغییر رنگ که برای شما فعال هست
عزیز بنده بیکار نیستم مثل شما که برم اینور و اونور وراجی کنم و جار بزنم و مطمئن باشید اون کامنت ها کار من نیست و میتونید از ادمین بخواید براتون رنج آی پی بگیره ببینه کی بوده البته اینکه متن رو کپی کرده حق با شماست اما از راستچین کپی گرفتم نه مانستر
بله شما قالبی رو فارسی کردید که راستچین نداشت و بعدا که شما فارسی کردید صاحب قالب راستچین شما رو کپی کرد و تو سایت خودش گذاشت اصلا شما طراح قالب خوبه آقا ؟![]()
آقا شما اولین نفر اصلا یعنی کس دیگه نمیتونسه فارسی کنه و فقط شما فارسی سازشی ؟ دمت گرم ! بابا جهانی
عزیز مطمئن باش انقدر شرف دارم که نظر شما رو بدون دستکاری بزارم و به صراحت پاسختون رو بدم
عزیز شما رضایت نداشته باش رضایت همه اون دوستان با من ، بابا طراح قالب
عزیز بنده مثل شما بیکار نیستم که بخوام بهتون ایمیل بدم و….
و در آخر اینکه دوستان بنظرتون با این بشر چکار کنم ؟
یعنی الانه که بگه طراح قالب هم هست
من دمو قالب رو دادم و در سایت انگلیسیش قالب RTL هست
http://demo.themeschamp.com/whmcs/ace/
الان به این بشر چی میشه گفت ؟