قالب که من بفروش گذاشتم در اصل اصلا چیزی به نام RTL نداشت و خودم بهش اضافه کردم. و از هیچ کسی نخریدم. و به خاطر اینکه اونو RTL کردم اون قیمتو روش گذاشتم.
فونت قالب در اول “کودک” بود که بعدا تغییرش دادم به فونت عربی.
اون موقع قیمت قالب تو سایت اصلیش ۱۴۹ دلار بود. نه الان که اومدی بهانه های الکی میگیری.
منم برای خودم مدارکی دارم که نشون میده از هیچ شخصی نخریدم و خودم اونو RTL و فارسی کردم. شما حتی توضیحات قالب که من تو سایت مانستر و راست چین نوشتمو هم کپی کردی.
این قلب در ۶ خرداد برای فروش به سایت مانستر ارسال شده یعنی نزدیک ۴ ماه پیش.
تا الان کجا بودی شما؟ خواب بودی یا منتظر فرصت؟
عزیز من ریپر نیستم. اگه مثل تو ریپ بلد بودم الان به جای ۷۰۰ گیگ ۷ ترابایت داشتم.
قالب هایی که دارم ۹۹ درصدش اصل اصل هستن و با لایسنس از سایت هایی مثل تم فارست خریداری شدن. خودم فارسی کردمشون به جز چند مورد که دوستام هدیه دادن و خودم خریدم.
چطور ادعای حلال و حروم داری وقتی ویندوزی که داری استفاده میکنی کرک شدس؟ نگو که اصله چون هیچ کس باور نمیکنه.
کجای قالب دست کاری شده؟ اگه واقعا اصل نیست جناب عالی از کجا فهمیدی؟ مگر اینکه قالبو خریده باشی که واقعا هم اینطوره.
دوتا از کامنت هایی که توی سایت مانستر هست به این صورته:
amir: “با سلام قیمت این قالب در سایت های مشابه ایرانی به قیمت ۲۸ هزار تومان به فروش میرسد .”
amir: “تاسف شما برای بنده فاییده ندارد من وظیفه دانستم خدمت شما که این نسخه را منتشر کرده اید اعلام کنم.
هدف تنها و تنها و تنها روشن سازی شماست تا ارزش کاری خودتان را بدانید.”
جمله آخر نشون میده که خودتون این کامتن رو گذاشتین.
حرف آخرم این که من هزینه زحمت خودمو روی قالب گذاشتم چون قالبی که من فارسی کردم چون به صورت پیش فرض RTL نبود و من این امکانو بهش اضافه کردم.
چون من اولین نفر اقدام کننده برای راست چین کردن و فروش این قالب منحصر به فرد بودم که تا بحال در ایران استفاده نشده بود پس هیچ کس به جز من حق فروش این قالب رو نداره.
———————————–
پیامی هم برای کسانی که دارن این کامنت رو میخونن دارم. البته اگه کسی که داره تاییدش میکنه ادم باشه و ویرایشش نکنه:
“سایر فروشندگانی که این قالب را ارائه می کنند بدون اجازه بنده بوده و بنده رضایتی برای خرید یا استفاده از آن ندارم و این کارو مصداق ***ی میدونم.”
در آخر اگه جوابی داری به همون ایمیلی که وارد کردم بفرست چون دیگ اینجا سر نمیزنم.