-
June 23rd, 2010, 23:33
عضو انجمن
نداگستر صبا بزرگترین *** اینترنتی،همکاری برای شکایت
دوستان نمیدونم در جریان هستید یا نه ولی من چندین ماه است که از adsl نداگستر صبا استفاده میکنم. sabanet.ir
متاسفانه به دلیل نبود پورت خالی شرکت شاتل مجبور بودم چندین بار سرویس خودم را تمدید کنم. الات تصمیم گرفتم که دیگه منتقل سرویسم را به شاتل.
ولی از یک چیز دلم خونه. اونم ***ی های پهنای باند مشترکین صبا است.
این نه تنها حرف من است،بلکه حرف تمام دوستانم است که بصورت حرفه ای با نت کار میکنن و همیشه کنترل پانل خود را چک میکنند.
من همیشه کنترل پانلم را چک میکنم. خودم که چم میکنم باا کاره روزانم خیلی خیلی و بیش از حد تصور من مصرف میزنه. یعنی یک استقاده ساده روزانه را نزدیک 300 مگابایت میزنه. یک روز توی کنترل دیدم که توی یک ساعتی اصلا من نبودم ، مقدار مصرف زده که متاسفانه اون موقع یادم رفت پرینت بگیریم.
این یک طرف.این چند وقته اینقدر افت سرعت پیدا کرده . بازم این یک طرف توی این چند وقته همش قطعی داشتم
از 1 شب گرفته تا 3 شب
1 بعد از ظهر تا ....
و ......
تا به حال چندین بار به ساپورت و مدیریت شرکت و هر کسی که تونستم درخواست بررسی دادم ولی هیچ کسی جواب منو نداده تا الان.
دوستان اگر کسی با نظر من موافقه و مثله منه، بیاییم یک کاری کنیم. من شرکتم داره کارش میشه. از طریق شرکت و بصورت حقوقی میخوام از این شرکت شکایت کنم. رودربایستی هم اصلا در این زمینه ندارم. چون پول دادم و پولم هم علف خرس نیست.
ویرایش توسط Amir.Mansoury : June 23rd, 2010 در ساعت 23:55
-
-
June 23rd, 2010 23:33
# ADS
-
June 23rd, 2010, 23:39
عضو دائم
پاسخ : نداگستر صبا بزرگترین *** اینترنتی،همکاری برای شکایت
اگه منظورت sabanet.ir هست. کاملا تایید میکنم.
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
تعداد تشکر ها از nimafire به دلیل پست مفید
-
June 23rd, 2010, 23:53
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از srashedian به دلیل پست مفید
-
June 23rd, 2010, 23:54
عضو انجمن
بیاییم یک گروه تشکیل بدیم. یک گروه پایدار که یک شکایت درست حسابی بکنیم. من که دیگه قصد کردم . کوتاه هم نمیام. بالاخره باید از یک جایی شروع کنیم و حق خودمون را از شرکتهای پاپ بگیریم. چون سرمایه عظیم دارند دلیل نمیشه حق مصرف کننده رعایت نشه
-
-
June 24th, 2010, 00:12
نمیخوام از این شرکت دفاع کنم ولی سرعتی که ارائه میدن واقعا بالا هست یعنی با سرویس های 128 میتونید بین 50 تا 70 کیلو بایت دانلود داشته باشد و اینکه قطعی زیادی ندارند و فقط ساپویت ضعیفی دارند .
درباره شکایت هم میتونید تست کنید و ببنید به جایی میرسید یا نه . معمولا این مشکلات برمیگرده به خطوط داخلی شما نوع مدم شما اسپیلاتور روی خط تلفنتون و ...
در باره پنل هم جالبه پنل همیشه دقیق هست و 36 ساعت قبل رو نشون میده . و دقیقه به دقیقه رو بصورت کامل بهتون نمایش میده و چرا مصرفتون بالاست چون یا دارید فیلم انلاین میبینید یا موزیک گوش میکنید یا ویندوز داره ابدیت میشه یا انتی ویروس یا تراجان رو سیستمتون دارید .
ویرایش توسط LoveLife : June 24th, 2010 در ساعت 01:12
-
-
June 24th, 2010, 00:13
عضو دائم
خوب از گلد نت استفاده کنیدحداقل اینترنتشون خوبه
اما ما که از دستشون فرار کردیم
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
-
-
June 24th, 2010, 00:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
LoveLife
نمیخوام از این شرکت دفاع کنم ولی سرعتی که ارائه میدن واقعا بالا هست یعنی با سرویس های 128 میتونید بین 50 تا 70 کیلو بایت دانلود داشته باشد و اینکه قطعی زیادی ندارند و فقط ساپویت ضعیفی دارند .
درباره شکایت هم میتونید تست کنید و ببنید به جایی میرسید یا نه . معمولا این مشکلات برمیگرده به خطوط داخلی شما نوع مدم شما اسپیلاتور روی خط تلفنتون و ...
در باره پنل هم جالبه پنل همیشه دقیق هست و 36 ساعت قبل رو نشون میده . و دقیقه به دقیقه رو بصورت کامل بهتون نمایش میده و چرا مصرفتون بالاست چون یا دارید فیلم انلاین میبینید یا موزیک گوش میکنید یا ویندوز داره ابدیت میشه یا انتی ویروس یا تراجان رو سیستمتون دارید .
اگر بد هست برید از جای دیگه بگیرید . در دین هیچ اجباری نیست .

اگر فقط من بودم جای هیچ بحثی نبود. ولی فقط من نیستم. قبل از اینکه از صبا سرویس بگیرم خیلی از دوستانم اینها را به من گفته بودن. به دلیل نبود پورت خالی شاتل مجبور به انتخاب صبا شدم.
چرا تا به کسی میگم از صبا دارم میگه کلاه برداره؟ تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها.
سرعتش خوبه. منم نمیگم بده. این چند مدت بد شده.
من میگم از پهنای باند کم میکنه و شما هم میگید پانل؟
پانل شاتل را ببینید و ندا را هم بینید. این کجا و اون کجا. به این دقت کنید: "یک روز توی کنترل پانل دیدم که توی یک ساعتی اصلا من نبودم ، مقدار مصرف زده که متاسفانه اون موقع یادم رفت پرینت بگیریم."
وقتی که من آن نیستم مودم را خاموش میکنم. عادتمه. فکر نکنم مودم یا سیستم خاموش مصرف داشته باشه؟؟؟؟ !!!!!
-
-
June 24th, 2010, 00:50
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
LoveLife

سرعتش 10 ثانیه اول عالیه و تا 200 کلیو دانلود میکنه ولی بعد از 10 ثانیه میرسه به 2 کیلو
من 3 ماه سرویس ازشون خریدم رفتم تهران
برگشتم دیدم به این دلیل که استفاده نکردم قطع کردن و برای اتصال مجدد ازم 8 تومن دیگه گرفتن 
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:46 AM ----------
تهران داتک دارم کارش یکه یکه و عالیه
-
تعداد تشکر ها از Woshka به دلیل پست مفید
-
June 24th, 2010, 00:53
عضو دائم
ایشون مشهد تشریف دارن !
گلدنت سرعتش واقعی هست (مثلا اگه شما 128 بگیرد نه کمتر هست و نه بیشتر اما صبا 128 در وافع 512 هست !) ، تا حالا قطعی نداشتم (به جز مواردی که کشتی ها ...)
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
-
تعداد تشکر ها از rn4j1m1 به دلیل پست مفید
-
June 24th, 2010, 01:08

نوشته اصلی توسط
LoveLife
همچین خیلی هم بالا نیست . شاتل ه مهیمن طوره ...
-
تعداد تشکر ها از HematYar به دلیل پست مفید