-
September 21st, 2014, 19:31
مشکل یکی از فایل هایmysql
با سلام خدمت دوستان بنده سرور دیروز حل بود که یه مشکل کوچیک داشت.یکی از دوستان انجمن مشکل رو بررسی کردن و بجای درست شدن مشکل بدتر شد. من میزبانی چت روم میکنم الان سایت های عادی بالا میان ولی چت روم ارور میدن و اروری که نشون میده مربوط به تابع InnoDB
این مشکل رو چطور حلش کنم نمونه کد چت روم
Array ( [0] => 42000 [1] => 1286 [2] => Unknown storage engine 'InnoDB' ) select etchat_config_reloadsequenz, etchat_config_messages_im_chat, etchat_config_style, etchat_config_loeschen_nach, etchat_config_lang,chatroom_title,chatroom_des,cha troom_keywords,expir_date,maxonline,usrsallowpm,cl ose_room FROM db1_etchat_config where etchat_config_id=1
-
-
September 21st, 2014 19:31
# ADS
-
September 21st, 2014, 19:49
عضو دائم
پاسخ : مشکل یکی از فایل هایmysql

نوشته اصلی توسط
roozbeh837
با سلام خدمت دوستان بنده سرور دیروز حل بود که یه مشکل کوچیک داشت.یکی از دوستان انجمن مشکل رو بررسی کردن و بجای درست شدن مشکل بدتر شد. من میزبانی چت روم میکنم الان سایت های عادی بالا میان ولی چت روم ارور میدن و اروری که نشون میده مربوط به تابع InnoDB
این مشکل رو چطور حلش کنم نمونه کد چت روم
Array ( [0] => 42000 [1] => 1286 [2] => Unknown storage engine 'InnoDB' ) select etchat_config_reloadsequenz, etchat_config_messages_im_chat, etchat_config_style, etchat_config_loeschen_nach, etchat_config_lang,chatroom_title,chatroom_des,cha troom_keywords,expir_date,maxonline,usrsallowpm,cl ose_room FROM db1_etchat_config where etchat_config_id=1
محتویات فایل my.cnf
را ارسال کنید.
برای Repair تابع Inno DB از آموزش زیر استفاده کنید.
InnoDB Corruption Repair Guide - cPanel Forums
ویرایش توسط Mr.Te0 : September 21st, 2014 در ساعت 19:51
-
-
September 21st, 2014, 19:52
چیز خاصی نداره
[mysqld]
local-infile=0
default-storage-engine=MyISAM
innodb_file_per_table=1
-
-
September 21st, 2014, 19:58
سلام
در صورت نیاز به رفع مشکل و کانفیگ سرور با بنده در ارتباط باشید.
-
-
September 21st, 2014, 20:00
بنده خواستم مشکل مطرح بشه دوست عزیز نمیخوام که بدم کانفیگش کنم . متاسفانه به یکی از دوستان انجمن دادم که این مشکل رو برام به وجود اورد
-
-
September 21st, 2014, 20:05

نوشته اصلی توسط
roozbeh837
بنده خواستم مشکل مطرح بشه دوست عزیز نمیخوام که بدم کانفیگش کنم . متاسفانه به یکی از دوستان انجمن دادم که این مشکل رو برام به وجود اورد
باسلام
هر جور مایل هستید ، ولی بدون بررسی نمیشه که چیزی گفت.
مطمن هستید mysql سرورتون کانفیگ شده ؟!!
[mysqld]
local-infile=0
innodb_file_per_table=1
-
-
September 21st, 2014, 20:07
mysql سرور به مشکل برخورده میخوام حل بشه دستور کانفیگ مجددش رو میشه بدید دوست عزیز
-
-
September 21st, 2014, 20:09
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
roozbeh837
چیز خاصی نداره
[mysqld]
local-infile=0
innodb_file_per_table=1
کانفیگ mysql شما ناقص است.
با استفاده از MySQLTuner-perl میتوانید با توجه به مشخصات سرور و وضعیت آن ، توابع لازم را بدست آورید و در فایل my.cnf جایگزین کنید.
MySQLTuner-perl by major
(پیشنهاد میکنم اگر سررشته ای ندارید با توجه به سایت های موجود روی سرور ، این کار را به یک فرد متخصص بسپارید)
-
تعداد تشکر ها از Mr.Te0 به دلیل پست مفید
-
September 21st, 2014, 20:10
یه سوال دوست عزیز.دستور مورد نظر رو زدم تمام دستور های که اسکریپ MySQLTuner میاره در فایل my.cnf بذارم بدون دستکاری و تغییرات؟
-
-
September 21st, 2014, 20:12

نوشته اصلی توسط
roozbeh837
mysql سرور به مشکل برخورده میخوام حل بشه دستور کانفیگ مجددش رو میشه بدید دوست عزیز
این کانفیگ بسته به منابع سرور ، مشخصات و استفاده شما می باشد.
-