-
September 18th, 2014, 02:01
عضو انجمن
پاسخ : چه سایتی بزنیم تا نتیجه خوبی بده ؟؟
پیشنهاد میکنم موضوعی رو انتخاب کنید که واقعا توش تخصص دارید
مثلا موزیک الان به نظر من زمانی خوبه که شما خودتون یا خواننده باشید یا دیجی باشید و بتوانید موزیک ریمیکس کنید و... که در این زمینه با این که سایت های زیادی وجود دارد اما هنوز جای پیشرفت هست
فیلم و سریال هم به همین صورت حداقل توانایی ادیت فیلم و زیرنویس فارسی و... داشته باشید خوبه
اندروید هم من زمانی پیشنهاد میکنم که واقعا در زمینه برنامه نویسی اندروید توانایی داشته باشید.
و....
یا این که اگر در موارد فوق تخصص ندارید ولی از نظر سرمایه و هزینه مشکل ندارید ، این هم میتونه خوب باشه که چندین نویسنده متخصص استخدام کنید و خودتون فقط کارای مدیریتیش رو بکنید
- سپیدار گیفت : فروش انواع
فلش مموری تبلیغاتی و اختصاصی + فروش انواع پاور بانک تبلیغاتی و اختصاصی
-
تعداد تشکر ها ازabbas141 به دلیل پست مفید
-
September 18th, 2014 02:01
# ADS
-
September 18th, 2014, 02:06
عضو جدید
اگر موضوع تبلیغات و جذب اولیه کاربر رو حل کنید فیلم + سریال + موزیک عالیه
-
تعداد تشکر ها ازmohsen1aria به دلیل پست مفید
-
September 18th, 2014, 07:30
-
تعداد تشکر ها از songkadehnew به دلیل پست مفید
-
September 18th, 2014, 20:04

نوشته اصلی توسط
songkadehnew
سپاس از دوستان
دوست خوبم هر سایتی بزنی میتونی به رتبه زیر 300 ایران برسی منتها بستگی به خودت داره که میخوای تلاش بکنی یا نه.
تمام سایت هایی که به رتبه زیر 300 رسیدن یا پولشون زیادشون بوده یا تلاش بی وقفه کردن (این دو گزینه اصله نه نوع وبسایت)
به نظر من ببین به کدومش علاقه بیشتری داری همونو برو فقط یه چیز
سایت های موزیک،فیلم و سریال یکم کارشون سخته و دردسر داره (به خاطر مسائل *****ینگ که باید اول مجوز بگیری بعد مواظب پست هات باشی)
موفق باشی
-
-
October 14th, 2014, 13:41
عضو جدید
سلام
اگر می خواین مجاز باشه سایتهای فیلم و سریال و موزیک و اینا رتبه ی 300 ایران نمیشه.
سایت خودرو هم هر چقدر خوب باشه رتبه 300 ایران خیلی بعیده چون این همه مشتری نداره.
سایت اندرویدی پتانسیل رتبه ی 300 ایران رو داره ولی باید فکر رقبایی که تا الآن کلی پیشرفت کردن هم باشید.
با آرزوی موفقیت
-
تعداد تشکر ها از pazis به دلیل پست مفید