نقل قول نوشته اصلی توسط saman-00 نمایش پست ها
سلام

من نمایندگی فروش سرور ایران میخوام از مبنا و فرهنگ آزما در صورتی که هیچ نامی از شما وجود نداشته باشه و خودم دسترسی به سرور ها داشته باشم برای روشن و خاموش کردن

سوال اول : آیا کنترل پهنای باند شما روی دامین ما نصب میشه یعنی از طریق سایت ما به پنل شما وصل بشه بدون هیچ نامی از گروه شما

سوال دوم : امکان ارائه پنل به کاربران خودم

سوال سوم : امکان تغییر سیستم عامل

سوال چهارم : انتخاب سخت افزاری که در لیست شما نباشه قابل محاسبه هست

با تشکر
با سلام خدمت شما کاربر گرامی

نمایندگی فروش سرور ایران قابل ارائه می باشد و کلیه شرایطی که میخواهید برای این کار قابل قبول می باشد

جواب اول : کنترل پهنای باند روی یک آی پی از سرور ما نصب شده است و با ساخت ساب دامین از سایت خود و ست کردن آی پی آدرس ما میتوانید از کنترل پهنای باند سرور ما استفاده فرمایید این کنترل پنل هیچ نامی از گروه سون وی پی اس ندارد و برای شما یا دیگر کاربران هیچ مشکلی پیش نمی آید

جواب دوم : با درخواست به واحد فنی وب سایت میتوانید درخواست پنل کنترل پهنای باند فروشنده نمایید با این امکان کلیه سرور های خریداری شده برای شما نمایش داده می شود و میتوانید هر کدام از آنها را به کاربران خود اختصاصی دهید در این صورت هم سرور برای شما نمایش داده می شود هم برای کاربر شما در پنل کنترل پهنای باند امکان ریست / ساسپند / خاموش / روشن میسر می باشد

جواب سوم : این امکان بزودی به پنل اضافه خواهد شد

جواب چهارم : شما میتوانید هر سخت افزاری رو که نیاز دارید و پهنای باندی که میخواهید رو واحد مالی ارسال فرمایید تا تایین قیمت انجام شود و برای شما ارسال شود

با تشکر امیر از واحد فنی سون وی پی اس

ID yahoo : Seven.data
شماره مشاوره : 09383118237