-
عضو دائم
خبر ویژه: افتتاح حساب پی پال از آمریکا همراه با حساب بانکی + کد ملی + ویزا کارت - نت ایران
بسمه تعالی
با عرض سلام خدمت دوستان و کاربران عزیز
هرچند فکر می کنم نیاز به معرفی نباشد، اما بنده کریمی هستم از فناوری اطلاعات نت ایران
همان طور که با شعار : قدرتی نو ظهور در عرصه خدمات وب و تجارت الکترونیک آمدیم، گام به گام در نیل به این هدف نزدیک و نزدیک تر می شویم و در این راه استوار ایستاده ایم.
به امید روزی که بتوانیم از دیتا سنتر خودمان در داخل کشور به عزیزان سرور ارائه کنیم!
و اما اصل مطلب: همان طور که به عزیزان قول داده بودیم ، سرویس ارائه اکانت پی پال رو مد نظر داشتیم که راه اندازی کنیم
ولی به دلیل تراکم کاری و برخی مشکلات سعی کردیم سرویس های خودمون رو اولیت بندی کنیم
هر سرویسی که مهمتر باشد و کاربران بیشتری را تحت پوشش قرار دهد در اولویت قرار دادیم ( با توجه به امکانات)
برای کسب اطلاعات بیشتر تاپیک های قبلی ما رو بررسی کنید
1- http://www.webhostingtalk.ir/f172/83713/index3.html
2- http://www.webhostingtalk.ir/f11/84893/
3- http://www.webhostingtalk.ir/f172/85241/
4- همین تاپیک
و اما سرویس ما :
افتتاح حساب پی پال از آمریکا همراه با حساب بانکی + کد ملی + ویزا کارت + فعالسازی درگاه پرداخت پی پالی تاریخ افتتاح قدیمی توسط فناوری اطلاعات نت ایران
این سرویس در حالت کلی شامل 3 نوع و یک آپشن انتخابی می باشد. که در پست بعدی به تفصیل اشاره و معرفی می شود.
1- اکانت وریفای شده با ویزا و حساب بانکی از آمریکا
2- اکانت وریفای شده با ویزا و حساب بانکی از آمریکا + کد ملی ثبت شده
3- اکانت وریفای شده با ویزا و حساب بانکی از آمریکا + کد ملی ثبت شده + همراه با 2-3 ماه سابقه افتتاح حساب
گزینه انتخابی :
1- فعال سازی اکانت برای داشتن قابلیت درگاه + نصب + کانفیگ + راه اندازی + تست + تحویل
با سپاس
موفق باشید.
با تشکر از انتخاب و اعتماد شما
مجموعه فناوری اطلاعات و ارتباطات نت ایران
ویرایش توسط arc1o0 : May 9th, 2014 در ساعت 15:48
-
تعداد تشکر ها ازarc1o0 به دلیل پست مفید
abbas141, downloaddl, Farzinn, iran-developers, itm7.com, kandabpars, mafia1990, seyyed_ahmad, shirazshop, thanker, TN Projects
-
July 7th, 2013 11:42
# ADS
-
September 17th, 2014, 22:09
عضو دائم
پاسخ : خبر ویژه: افتتاح حساب پی پال از آمریکا همراه با حساب بانکی + کد ملی + ویزا کارت - نت ایران

نوشته اصلی توسط
asuss
میخواستم بدونم امکان انتقال وجه از پی پال به ویزا کارت وجود داره تا از طریق ویزا پولمون رو دریافت کنیم ؟
سلام
بله می توانید.

نوشته اصلی توسط
IranPay
با سلام خدمت دوستان عزیز
سوالی برای من پیش آمده
ssn یک شماره ی خیلی مهم هست در آمریکا حالا شخص یا شرکت چطور این شماره را در اختیار شما قرار داده که بتونید استفاده کنید
بنده در آمریکا زندگی میکنم و اصلا این قابل قبول نیست که شخصی یا شرکتی بیاد به راحتی ssn در اختیار شما یا شرکتی در ایران قرار بده
سلام
این مورد از راهکار های اختصاصی و انحصاری شرکت ما است که برای دور زدن تحریم های ظالمانه یک کشور جنایت کار و زور گو طراحی و پیاده شده است.
-
-
September 18th, 2014, 01:08
عضو دائم
پاسخ : خبر ویژه: افتتاح حساب پی پال از آمریکا همراه با حساب بانکی + کد ملی + ویزا کارت - نت ایران
سلام
بنا به ماده 3-17 از قوانین بخش فروش ، تاپیک بسته شد.
مدت زمان اعتبار تاپیک های ایجاد شده در این بخش از زمان آغاز ، مدت 90 روز می باشد.در صورت استمرار سرویس فوق و نیاز ، تاپیک جدید ایجاد شود
-