نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 48

موضوع: دریافت کارمزد از دستگاه های کارت خوان

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن iMohsen آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    160
    تشکر تشکر شده 
    517
    تشکر شده در
    379 پست

پیش فرض پاسخ : دریافت کارمزد از دستگاه های کارت خوان

نقل قول نوشته اصلی توسط asdadsdxz نمایش پست ها
    کارت اعتباری توی اروپا بر اساس شغل شما بهتون داده میشه و از حسابی که حقوقتون واریز میشه داده میشه و فرمی که موقع دریافت امضا میکنید بانک بدون اجازه میتونه از حسابتون و حقوقتون پولش رو برداشت کنه
    شرایط دریافت کارت اعتباری توی ایران بسیار مناسب تر هست مثلا من از بانک پاسارگاد دارم و ماهانه تا ۱۰ ملییون تومان میتونم برداشت کنم و یا آخر ماه صورت حساب رو پرداخت کنم یا قسط بندی بشه. شما اگر حساب در گردش داشته باشید برای شغل های آزاد با یک چک و سفته و برای کارمند ها با فقش حقوقی و سفته به راحتی میتونید از بانک پاسارگاد کارت اعتباری دریافت کنید
    اروپا و حتی ایران حساب ها بیمه هست و نه کارت و تا جایی که بنده اطلاع دارم ویزا و مستر کارت متصل به حساب هیچ گونه بیمه ای رو شامل نمیشه.

اون بیمه که شما میفرمایید مربوط به درگاه ها هست مثلا درگاه بانکی که به شما داده شده تا سقف ۱۰ هزار دلار بیمه هست و اگر شما بدون اجازه از حساب مشتری بیشتر از مبلغ گفته شده وجه دریافت کنید و مشتری شکایت کنه بانک تعهد داره تا مبلغ رو به مشتری برگردونه و دلیل این کار هم این هست که درگاه های بانکی مستقیم ب داری صفحه خاصی نیستن یعنی مشتری اگر میخواهد خرید بکنه به صفحه دیگه ای مثل ایران که میرن بانک ملت پرداخت می کنند و بر میگردن نیست و داخل خود سایت فروشگاه فیلد های ورود اطلاعات کارت بانکی باز میشه
    دلیل اینهم که بیمه میکنند برای این هست که مدارکی که برای دادن درگاه پرداخت میگیرن بیشتر از گرفتم وام چند صد ها دلاری هست! و بانک هم بسته به اعتبار فرد وجه رو بین ۷ تا ۳۰ روز به به حساب فروشنده واریز میکنه

به خواطر اینکه استفاده از کارتخان رونق بسیار زیادی پیدا کرده با اضافه شدن کارمز هم اتفاقی نمیفته و ۹۰ درصد استفاده میکنند و شاید برای خرید های مبلغ بالا مردم از کارت به کارت وجه نقد استفاده کنن
    نه خیر . برداشت از حساب در صورتی که شامل تسهیلات اعتباری شده باشید و استفاده کرده باشید , برای بانک وجود خواهد داشت .

دقیقا میشه بفرمایید کدوم بانک کارت اعتباری خودش رو بیمه میکنه تو ایران ؟ سقفش تا چه مبلغی هست ؟

بنده به صراحت میگم که کارتهای اعتباری چه از طریق درگاه های آنلاین و چه از طریق دستگاههای atm بدون مجوز مالک کارت برداشت داشته باشند , میزان خسارت وارده و مبالغ توسط بیمه به حساب دارنده کارت برگشت داده خواهد شد .
    در مورد درگاهها براساس قراردادهای متفاوتی امکان بیمه و ارایه زیرساخت امنیتی مناسب براساس gateway های ارایه کننده خدمات , بیمه هم میتونه باشه .

در مورد دستگاههای کارت خوان مطمئن نباشید . همونطور که به سختی با استفاده از این دستگاهها , فروشنده ها کنار اومدن , الان هم به راحتی ازش میگذرن و از روش های جایگزین استفاده خواهند کرد .
    ▪ نصب و کانفیگ انواع نرم افزارهای مانیتورینگ
    ▪ پشتیبانی سرورهای لینوکس

پروفایل در Linkedin

2. تعداد تشکر ها از iMohsen به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)