صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 48

موضوع: دریافت کارمزد از دستگاه های کارت خوان

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    70
    تشکر تشکر شده 
    109
    تشکر شده در
    80 پست

پیش فرض پاسخ : دریافت کارمزد از دستگاه های کارت خوان

دارم میبینم اون روزو مشتری بیاد مغازم با یه گونی پول برای خرید لپ تاپ :دی خیلی وقته پول نقد نگرفتم از کسی

مسئول شاپرک مچکریم

میخوان 4 ریال تراکنش که تو تست دستگاه کشیدنو بگیرن :دی

2. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    67
    تشکر تشکر شده 
    572
    تشکر شده در
    364 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط p0lice نمایش پست ها
    دارم میبینم اون روزو مشتری بیاد مغازم با یه گونی پول برای خرید لپ تاپ :دی خیلی وقته پول نقد نگرفتم از کسی

مسئول شاپرک مچکریم

میخوان 4 ریال تراکنش که تو تست دستگاه کشیدنو بگیرن :دی
    دقیقا همین اتفاق میوفته
    وقتی مغازه دار بگه کارت بخوای بکشی باید بیشتر پول بدی ! مشتری هم میگه باشه فردا با پول نقد میام !

عضو انجمن OPENFIRE آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    81
    تشکر تشکر شده 
    649
    تشکر شده در
    326 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ali2k نمایش پست ها
    دقیقا همین اتفاق میوفته
    وقتی مغازه دار بگه کارت بخوای بکشی باید بیشتر پول بدی ! مشتری هم میگه باشه فردا با پول نقد میام !
    شاید از این هم بدتر بشه !!‌مبادله ی کالابه کالا اونم با کارمزد - بعید نیست - واقعا معنای پس رفت داره برام نمود پیدا میکنه
    دایرکت وب:: شرکت داده پرداز اَبر زاگرس :: شماره ثبت 5708
    ارایه دهنده ی سرور مجازی و اختصاصی ایران / خدمات حرفه ای کانفیگ سرور + مانیتتورینگ .

عضو انجمن Kian آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    672
    تشکر تشکر شده 
    524
    تشکر شده در
    340 پست

ما ایرانیها مردمان واقعا عجیبی هستیم !

راضی هستیم ساعتها در صف بانک ها و خودپردازها در زیر آفتاب و برف و باران و گرما و سرما، دچار مشکلات عصبی و سرقت ها و ... بشویم و آخر سر هم با کلی مشقت مقداری پول از بانکها و خودپردازها بگیریم و سپس همه پول بدست آمده را برای خرید چند کالا به آسانی از دست بدهیم
    ولی به خاطر مقدار ناچیزی کارمزد خدماتی که می گیریم، راضی نیستیم که با کشیدن یک کارت در عرض چند ثانیه خریدهای ریز و درشت و میلیونی را بدون واهمه داشتن از مشکلات و الافی ها و .... انجام بدهیم، در حالی که در کشورهای با فرهنگ، مردم برای راحتی و آسایش و امنیت خودشان هم که شده، هزینه های زیادی بابت کارمزد پرداخت های مجازی و الکترونیکی (اینترنت- پوز فروشگاهی و ...) پرداخت می کنند.
    باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
    باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر

6. تعداد تشکر ها ازKian به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    335
    تشکر شده در
    257 پست

ترجیح میدم در حد 200 تومن تو کارتم پول بزارم بقیه شو نقد کنم بزارم تو گاوصندوق خونه هم امن تره هم کارمزد نداره
    میترسم سال دیگه بگند صف بانک هم کارمزدی شد

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Kian نمایش پست ها
    ما ایرانیها مردمان واقعا عجیبی هستیم !

راضی هستیم ساعتها در صف بانک ها و خودپردازها در زیر آفتاب و برف و باران و گرما و سرما، دچار مشکلات عصبی و سرقت ها و ... بشویم و آخر سر هم با کلی مشقت مقداری پول از بانکها و خودپردازها بگیریم و سپس همه پول بدست آمده را برای خرید چند کالا به آسانی از دست بدهیم
    ولی به خاطر مقدار ناچیزی کارمزد خدماتی که می گیریم، راضی نیستیم که با کشیدن یک کارت در عرض چند ثانیه خریدهای ریز و درشت و میلیونی را بدون واهمه داشتن از مشکلات و الافی ها و .... انجام بدهیم، در حالی که در کشورهای با فرهنگ، مردم برای راحتی و آسایش و امنیت خودشان هم که شده، هزینه های زیادی بابت کارمزد پرداخت های مجازی و الکترونیکی (اینترنت- پوز فروشگاهی و ...) پرداخت می کنند.
    کشور بافرهنگ و خوشگل که کارمزد میگیره در ازای کارمزد خدماتی میده که واقعا قابل تحسینه! فرضا پذیرنده بلافاصله پول در حسابش میاد نه اینکه مثل شاپرک چند ساعت بعد بیاد
    بانک در ازای کارمزد خدمات فوری میده . در کنار اون عواملی همچون کارت اعتباری ، وام با درصد پایین و ... هم هست. شما کدوم بانک تو ایران هست بهتون بدون سپرده کارت اعتباری بده؟ همه میگن بیا سپرده بزار کارت اعتباری بگیر.
    کدوم بانک وام درصد پایین میده؟
    من پول گردش بندازم. پول جنسی که فروختمو چند ساعت بعد یا فردا بگیرم تازه کارمزد هم بدم. سر آخر اگه روزی روزگاری من پذیرنده نیاز به وام یا هر تسهیلات دیگه داشتم از هفت خان رستم بگذرم. حالا این به کنار بانک بیاد با گردش پول من حال کنه و وام درصد بالا به مشتریاش بده و سود اصلی رو اون ببره. میخوام صد سال سیاه بانک سود نبره. یه زمانی من با فرهنگ میشم و به اقتصاد مملکتم با پرداخت مالیات و کارمزد کمک میکنم تا سودی ببینم و ببرم و رفاه و آسایشی داشته باشم. نه اینکه شب یارانه ها که پرداخت میشه کلیه پوز ها خطای تراکنش دارن. همین دیشب ساعت 12 رفته بودم فست فود هر کاری کردم پوز نکشید سرآخر رفتم سه تا کوچه بالاتر دم خودپرداز پول گرفتم دادم به مغازه دار. انصافه؟

8. تعداد تشکر ها ازms96 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    35
    تشکر شده در
    15 پست

خسته نباشن از محبت بی درغشون

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    232
    تشکر تشکر شده 
    859
    تشکر شده در
    647 پست

اینکه کارمزد بگیرن ذاتا بد نیست! اما اینکه فقط یک طرف مسئله رو ببینند بد هست!

الان psp ها آنی واریز نمی کنن و چندین ساعت بعد واریز می کنن. برخی اوقات هم پیش میاد کلا راه نمیدن و دست آدم رو می زارن تو پوست گردو اگه فقط یک درگاه داشته باشیم و مشتری میره جای دیگه سرویس می گیره!

خوب کارمزد میخوان بزارن بسیار خوب! اما باید واریز هم آنی باشه. به ازای هر تراکنش ناموفق به پذیرنده خسارت پرداخت بشه

الان با توجه به تاخیر در پرداخت عملا کارمزد دریافت میشه و فقط در ظاهر کارمزد صفر هست!

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    78
    تشکر تشکر شده 
    238
    تشکر شده در
    171 پست

دوستان عزیزی که می فرماییند توی کشور های دیگه بابت کارمز خدمات مطلوبی میدن میشه بفرماینند کجا همچین خدماتی داده میشه؟
    بهترین کامل ترین و یکپارچه ترین خدمات بانکی که من دیدم تو ایران هست
    میشه یک جای دنیا رو مثال بزنید که پول درجا بیاد تو حسابتون؟ تا جایی که من اطلاع دارم دستگاه ها زیر ۷ روز مبلغ نمیاد به حساب
    هیچ جا مثل ایران نیست که با همه کارت ها بشه استفاده کنی
    توی همه جای دنیا یک سری دستگاه ها هست برای ویزا و مستر که فقط همون کارت هار قبول میکنن ۶ درصد کارمز کم میکنند ۳ درصد از کارت خریدار و ۳ درصد هم از مبلغی که به حساب فروشنده واریز میشه و تسویه جساب ها هر ۷ روز تا ۳۰ روز یک بار هست بسته به قوانین کشوری
    یک سری دستگاه هم هستن مثلا مال بانک x y و....که فقط کارت خودشون رو قبول میکنند و کارمز مشخصی دارن(۳تا ۱۰ درصد)
    توی ترکیه بیشتر ۵۰ تا بانک هست و هر مغاذه هم دستگاه ۲-۳ تاش رو داره و هر دستگاه فقط کارت بانک خودش رو قبول میکنه
    + توی اروپا امریکا بانک ها برای نگهداری پول جاری سود که نمیدن هیچ که باید هزینه نگهداری رو بدید مثلا شما ۱۰ ملییون تو حسابتون باشه باید بابت نگهداریش ماهانه ۱۰۰ هزار تومان پرداخت کنید.

12. تعداد تشکر ها ازasdadsdxz به دلیل پست مفید

عضو انجمن iMohsen آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    160
    تشکر تشکر شده 
    517
    تشکر شده در
    379 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط asdadsdxz نمایش پست ها
    دوستان عزیزی که می فرماییند توی کشور های دیگه بابت کارمز خدمات مطلوبی میدن میشه بفرماینند کجا همچین خدماتی داده میشه؟
    بهترین کامل ترین و یکپارچه ترین خدمات بانکی که من دیدم تو ایران هست
    میشه یک جای دنیا رو مثال بزنید که پول درجا بیاد تو حسابتون؟ تا جایی که من اطلاع دارم دستگاه ها زیر ۷ روز مبلغ نمیاد به حساب
    هیچ جا مثل ایران نیست که با همه کارت ها بشه استفاده کنی
    توی همه جای دنیا یک سری دستگاه ها هست برای ویزا و مستر که فقط همون کارت هار قبول میکنن ۶ درصد کارمز کم میکنند ۳ درصد از کارت خریدار و ۳ درصد هم از مبلغی که به حساب فروشنده واریز میشه و تسویه جساب ها هر ۷ روز تا ۳۰ روز یک بار هست بسته به قوانین کشوری
    یک سری دستگاه هم هستن مثلا مال بانک x y و....که فقط کارت خودشون رو قبول میکنند و کارمز مشخصی دارن(۳تا ۱۰ درصد)
    توی ترکیه بیشتر ۵۰ تا بانک هست و هر مغاذه هم دستگاه ۲-۳ تاش رو داره و هر دستگاه فقط کارت بانک خودش رو قبول میکنه
    + توی اروپا امریکا بانک ها برای نگهداری پول جاری سود که نمیدن هیچ که باید هزینه نگهداری رو بدید مثلا شما ۱۰ ملییون تو حسابتون باشه باید بابت نگهداریش ماهانه ۱۰۰ هزار تومان پرداخت کنید.
    خب شما میدونستید اونجا میتونن براساس اعتبار درآمد , لاین بگیرن و بدون این که حتی پول داشته باشن اعتباری خرید کنن ؟
    شما میدونستید که اگه کارتشون هک شد و آنلاین ازش برداشت شد , بیمه است و مبلغ برداشتی , برگشت داده میشه ؟
    میدونستید همون میزان درصدی که دریافت میکنه بانک , صرف بهبود خدمات الکترونیک و یا توسعه خدماتش میکنه ؟ مشتری وقتی میره تو بانک مثل گوسفند باهاش برخورد نمیکنن ؟

بنده حاضر همه خدمات سرویس دهنده مالی مثل ویزا رو بانک اصغرقلی خان تو ایران بده , و به همون میزان هم کارمزد بدم .

نه این که کارمزد بدم . پول از حسابم کش رفتن و کارتم رو زدن ..2ماه تو دادسرا دنبال پرونده ام باشم .
    نه این کارمزد بدم و هر روز درگاه پرداخت من ایراد داشته باشه .
    نه این که کارمزد بدم و وقتی میخوام پولم رو از خود بانک بگیرم , بگه حساب شما تو یه شعبه دیگه است و برداشت از این شعبه کارمزد مجدد داره .

مطمئنا برقراری کارمزد برروی دستگاه های کارت خوان باعث افزایش دریافت وجه نقد و کاهش نقدینگی در بانک ها و همچنین , انتقال وجوه اعتباری به صورت نقد تو دست مردم میشه . در این حالت باید به میزان کل اعتبارات موجود در بانک ها اسکناس داشته باشن که بعید میدونم کارمزد های پوز بتونه هزینه این میزان اسکناس رو پوشش بده . .
    ▪ نصب و کانفیگ انواع نرم افزارهای مانیتورینگ
    ▪ پشتیبانی سرورهای لینوکس

پروفایل در Linkedin

14. تعداد تشکر ها ازiMohsen به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    78
    تشکر تشکر شده 
    238
    تشکر شده در
    171 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iMohsen نمایش پست ها
    خب شما میدونستید اونجا میتونن براساس اعتبار درآمد , لاین بگیرن و بدون این که حتی پول داشته باشن اعتباری خرید کنن ؟
    شما میدونستید که اگه کارتشون هک شد و آنلاین ازش برداشت شد , بیمه است و مبلغ برداشتی , برگشت داده میشه ؟
    میدونستید همون میزان درصدی که دریافت میکنه بانک , صرف بهبود خدمات الکترونیک و یا توسعه خدماتش میکنه ؟ مشتری وقتی میره تو بانک مثل گوسفند باهاش برخورد نمیکنن ؟

بنده حاضر همه خدمات سرویس دهنده مالی مثل ویزا رو بانک اصغرقلی خان تو ایران بده , و به همون میزان هم کارمزد بدم .

نه این که کارمزد بدم . پول از حسابم کش رفتن و کارتم رو زدن ..2ماه تو دادسرا دنبال پرونده ام باشم .
    نه این کارمزد بدم و هر روز درگاه پرداخت من ایراد داشته باشه .
    نه این که کارمزد بدم و وقتی میخوام پولم رو از خود بانک بگیرم , بگه حساب شما تو یه شعبه دیگه است و برداشت از این شعبه کارمزد مجدد داره .

مطمئنا برقراری کارمزد برروی دستگاه های کارت خوان باعث افزایش دریافت وجه نقد و کاهش نقدینگی در بانک ها و همچنین , انتقال وجوه اعتباری به صورت نقد تو دست مردم میشه . در این حالت باید به میزان کل اعتبارات موجود در بانک ها اسکناس داشته باشن که بعید میدونم کارمزد های پوز بتونه هزینه این میزان اسکناس رو پوشش بده . .
    کارت اعتباری توی اروپا بر اساس شغل شما بهتون داده میشه و از حسابی که حقوقتون واریز میشه داده میشه و فرمی که موقع دریافت امضا میکنید بانک بدون اجازه میتونه از حسابتون و حقوقتون پولش رو برداشت کنه
    شرایط دریافت کارت اعتباری توی ایران بسیار مناسب تر هست مثلا من از بانک پاسارگاد دارم و ماهانه تا ۱۰ ملییون تومان میتونم برداشت کنم و یا آخر ماه صورت حساب رو پرداخت کنم یا قسط بندی بشه. شما اگر حساب در گردش داشته باشید برای شغل های آزاد با یک چک و سفته و برای کارمند ها با فقش حقوقی و سفته به راحتی میتونید از بانک پاسارگاد کارت اعتباری دریافت کنید
    اروپا و حتی ایران حساب ها بیمه هست و نه کارت و تا جایی که بنده اطلاع دارم ویزا و مستر کارت متصل به حساب هیچ گونه بیمه ای رو شامل نمیشه.

اون بیمه که شما میفرمایید مربوط به درگاه ها هست مثلا درگاه بانکی که به شما داده شده تا سقف ۱۰ هزار دلار بیمه هست و اگر شما بدون اجازه از حساب مشتری بیشتر از مبلغ گفته شده وجه دریافت کنید و مشتری شکایت کنه بانک تعهد داره تا مبلغ رو به مشتری برگردونه و دلیل این کار هم این هست که درگاه های بانکی مستقیم ب داری صفحه خاصی نیستن یعنی مشتری اگر میخواهد خرید بکنه به صفحه دیگه ای مثل ایران که میرن بانک ملت پرداخت می کنند و بر میگردن نیست و داخل خود سایت فروشگاه فیلد های ورود اطلاعات کارت بانکی باز میشه
    دلیل اینهم که بیمه میکنند برای این هست که مدارکی که برای دادن درگاه پرداخت میگیرن بیشتر از گرفتم وام چند صد ها دلاری هست! و بانک هم بسته به اعتبار فرد وجه رو بین ۷ تا ۳۰ روز به به حساب فروشنده واریز میکنه

به خواطر اینکه استفاده از کارتخان رونق بسیار زیادی پیدا کرده با اضافه شدن کارمز هم اتفاقی نمیفته و ۹۰ درصد استفاده میکنند و شاید برای خرید های مبلغ بالا مردم از کارت به کارت وجه نقد استفاده کنن

صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)