-
September 14th, 2014, 05:30
عضو انجمن
پاسخ : حملات ddos چیست؟
سلام
مهمترین مسئله در دیداس حجم و قدرت حمله هست گاهی این قدرت به قدری پایینه که اصلا سرور چیزی احساس نمی کنه یا با فایروال نرم افزاری بسته میشه و گاهی سرور کلا هنگ می کنه و از دسترس خارج میشه!
برای حملات با قدرت پایین آموزش های همین انجمن رو دنبال کنید برای حملات با حجم بالا نیاز به متخصص این کار دارید یا اینکه از فایروال سخت افزاری یا آنتی دیداس سخت افزاری استفاده کنید!
ویرایش توسط InterServer.ir : September 14th, 2014 در ساعت 05:36
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
-
-
September 14th, 2014 05:30
# ADS
-
September 14th, 2014, 16:07

نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
سلام
برای حملات با حجم بالا نیاز به متخصص این کار دارید یا اینکه از فایروال سخت افزاری یا آنتی دیداس سخت افزاری استفاده کنید!
منظورتون از فایروال سخت افزاری یا آنتی دیداس سخت افزاری چیه؟ واینکه شما متخصص برای اینکار می شناسید؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mobomas
استفاده از cdn یکی از راههای راحت و سریع و مطمئن جلوگیری از حملات ddos میباشد
- - - Updated - - -
استفاده از CDN یکی از راههای راحت و سریع و مطمئن جلوگیری از حملات DDOS میباشد
cdn چیه؟ ممنون میشم بیشتر توضیح بدید؟
با سپاس
-
-
September 14th, 2014, 16:58
عضو انجمن
CDN ربطی به مبحث DDoS نداره ! اجتمالا دوست عزیزمون CDN رو با سرویس های کلود اشتباه گرفتند,
البته بعضی از سرویس دهنده های ایرانی در حال ارائه دادن سرویس هاستینگ کلود هستند! کمی تحقیق کردم ولی ظاهرا منظورشون "کلود لینوکس" بوده!
متاسفانه بعضی ها با ارائه توضیحات ناقص در سایتشون قصد عوام فریبی دارند!
سرویس هاستینگ کلود یعنی اینکه وب سایت شما همزمان (لود بالانسینگ) از چند سرور لود بشه و درخواست کاربران به نزدیک ترین سرور از نظر جفرافیایی برسه! اینطوری حملات هم به جای فشار بر روی یک سرور بر روی چند سرور تقسیم می شوند و تاثیر خود را از دست می دهند.
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
-
-
September 14th, 2014, 17:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
neda_sh
منظورتون از فایروال سخت افزاری یا آنتی دیداس سخت افزاری چیه؟ واینکه شما متخصص برای اینکار می شناسید؟
- - - Updated - - -
cdn چیه؟ ممنون میشم بیشتر توضیح بدید؟
با سپاس
وقتی حجم حمله زیاد تر از تحمل سرور شما باشه به محض رسیدن حمله به سرور دسترسی شما قطع میشه برای این باید قبل ایکه این حمله به سرور برسه با فایروال سخت افزاری که جدا از سرور هست یا دستگاه های خاصی که برای تشخیص و دفع حملات دیداس ساخته شدند و انتی دیداس سخت افزاری گفته میشه بهشون حمله رو دفع کنید!
البته عیب این قیمت بسیار بالای این موراد هست گاهی چندین برابر قیمت سرور قیمت فایروال مورد نظر هست ! و مورد دوم اینکه کمتر دیتاسنتری اجازه میده دیداس به حدی برسه که شما با فایروال سخت افزاری دفعش کنید یا ... در مرحله اول باید دیتاسنتری انتخاب کنید که در مقابل دیداس پشتیبان شما باشه بهه طور مثال مثل دیتاسنتر های آلمانی نباشه که دیداس به سرور نرسیده از ترس اختلال تو شبکه سرور رو خاموش می کنند!
در ضمن cdn اصلا برای آنتی دیداسی ساحته نشده و مورد استفاده دیگری ( فایل های static ) دارد ! فقط مورد استفادشون برای افزایش سرعت بارگذاری سایت از طریق بارگذاری فایل های عکس جاوااسکریپت و... از روی نزدیک ترین سرور برای بازدید کننده هست !
در مورد متخصص هم در صورتی که مایل بودید می تونیم کمکتون کنیم
موفق باشید
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
-
-
September 14th, 2014, 19:00

نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
... در مرحله اول باید دیتاسنتری انتخاب کنید که در مقابل دیداس پشتیبان شما باشه بهه طور مثال مثل دیتاسنتر های آلمانی نباشه که دیداس به سرور نرسیده از ترس اختلال تو شبکه سرور رو خاموش می کنند!
موفق باشید
خوب از کجا بدونم کدام دیتا سنتر در مقابل ddos پشتیبانی می کنه؟
-
-
September 14th, 2014, 20:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
neda_sh
خوب از کجا بدونم کدام دیتا سنتر در مقابل ddos پشتیبانی می کنه؟
خیلی ساده با ایمیل دادن بهشون می تونید بپرسید تا چه حد از دیداس رو مجاز می دونند و چه واکنشی در مقابل دیداس شدن خواهند داشت!
ویرایش توسط InterServer.ir : September 14th, 2014 در ساعت 20:10
-
-
September 16th, 2014, 14:55

نوشته اصلی توسط
yastheme
CDN ربطی به مبحث DDoS نداره ! اجتمالا دوست عزیزمون CDN رو با سرویس های کلود اشتباه گرفتند,
البته بعضی از سرویس دهنده های ایرانی در حال ارائه دادن سرویس هاستینگ کلود هستند! کمی تحقیق کردم ولی ظاهرا منظورشون "کلود لینوکس" بوده!
متاسفانه بعضی ها با ارائه توضیحات ناقص در سایتشون قصد عوام فریبی دارند!
سرویس هاستینگ کلود یعنی اینکه وب سایت شما همزمان (لود بالانسینگ) از چند سرور لود بشه و درخواست کاربران به نزدیک ترین سرور از نظر جفرافیایی برسه! اینطوری حملات هم به جای فشار بر روی یک سرور بر روی چند سرور تقسیم می شوند و تاثیر خود را از دست می دهند.

نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
وقتی حجم حمله زیاد تر از تحمل سرور شما باشه به محض رسیدن حمله به سرور دسترسی شما قطع میشه برای این باید قبل ایکه این حمله به سرور برسه با فایروال سخت افزاری که جدا از سرور هست یا دستگاه های خاصی که برای تشخیص و دفع حملات دیداس ساخته شدند و انتی دیداس سخت افزاری گفته میشه بهشون حمله رو دفع کنید!
البته عیب این قیمت بسیار بالای این موراد هست گاهی چندین برابر قیمت سرور قیمت فایروال مورد نظر هست ! و مورد دوم اینکه کمتر دیتاسنتری اجازه میده دیداس به حدی برسه که شما با فایروال سخت افزاری دفعش کنید یا ... در مرحله اول باید دیتاسنتری انتخاب کنید که در مقابل دیداس پشتیبان شما باشه بهه طور مثال مثل دیتاسنتر های آلمانی نباشه که دیداس به سرور نرسیده از ترس اختلال تو شبکه سرور رو خاموش می کنند!
در ضمن cdn اصلا برای آنتی دیداسی ساحته نشده و مورد استفاده دیگری ( فایل های static ) دارد ! فقط مورد استفادشون برای افزایش سرعت بارگذاری سایت از طریق بارگذاری فایل های عکس جاوااسکریپت و... از روی نزدیک ترین سرور برای بازدید کننده هست !
در مورد متخصص هم در صورتی که مایل بودید می تونیم کمکتون کنیم
موفق باشید
دوستان عزیز
ابتدا در مورد CND مطالعه کنید بعد اطلاعات ارایه فرمایید
دوست من . CDN میتونه از سایت شما در برابر حملات DDos کنه
لینک زیر رو بخونید اگر از شکلها هم متوجه نشدید ، بگید تا بیشتر توضیح بدم :
https://www.cloudflare.com/ddos
سپاس
-
-
September 16th, 2014, 20:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mobomas
دوستان عزیز
ابتدا در مورد CND مطالعه کنید بعد اطلاعات ارایه فرمایید
دوست من . CDN میتونه از سایت شما در برابر حملات DDos کنه
لینک زیر رو بخونید اگر از شکلها هم متوجه نشدید ، بگید تا بیشتر توضیح بدم :
https://www.cloudflare.com/ddos
سپاس
دوست عزیز, میتونم ربطشو بپرسم؟
CDN می تونید تو یکی دو تا خط تعریف کنید؟
می دونید حملات DDoS چیست؟
آدم نمی دونه بخنده یا گریه کنه, اول برم مطالعه کنم و بعد اطلاعات بدم؟
می دونید اصلا کلود فلر چه جوری کار می کنه؟
خیلی موارد و چیز های دیگه هست که من تخصصی تو اون زمینه ها ندارم اما در موردش اظهار نظر هم نمی کنم! شما هم همین کارو بکنید
ویرایش توسط yastheme : September 16th, 2014 در ساعت 20:57
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
-
تعداد تشکر ها از yastheme به دلیل پست مفید
-
September 16th, 2014, 22:32

نوشته اصلی توسط
yastheme
دوست عزیز, میتونم ربطشو بپرسم؟
CDN می تونید تو یکی دو تا خط تعریف کنید؟
می دونید حملات DDoS چیست؟
آدم نمی دونه بخنده یا گریه کنه, اول برم مطالعه کنم و بعد اطلاعات بدم؟
می دونید اصلا کلود فلر چه جوری کار می کنه؟
خیلی موارد و چیز های دیگه هست که من تخصصی تو اون زمینه ها ندارم اما در موردش اظهار نظر هم نمی کنم! شما هم همین کارو بکنید
فکر میکنم استارتر تاپیک همون لینکی که دادم بخونن کفایت میکنه
نیازی به جدل نیست دوست عزیز . Calm down
-
-
September 17th, 2014, 03:54
عضو انجمن
به نظر من هیچ چیز نمیتونه جلوی دی داس رو بگیره . با یک لیست پ/ر/و/ک/س/ی راحت میشه دی داس فرستاد.دیدم که روی سرور های میهن وب هاست با یک لیست پ/ر/و/ک/س/ی 1 روز یکی از سرور هاشون رو down کردند.
-