نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: افت شدید رتبه الکسا

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    144
    تشکر تشکر شده 
    277
    تشکر شده در
    194 پست

پیش فرض پاسخ : افت شدید رتبه الکسا

نقل قول نوشته اصلی توسط kool نمایش پست ها
    خواهش
    موضوع سایتتان چی هست؟ شاید مطلب کم قرار میدید؟
    رتبه چند بود؟ الان چند شده؟
    پاپ آپ رو چند روز قطع و تست کردید که فرقی میکنه یا خیر؟
    مطمئن هستید که آی پی برخی کشورها بر روی سروری که شما رو هاست میکنه بسته نشده؟ (این مورد رو بهتره از ارائه دهنده هاست خود سوال کنید.)
    سایتتون در سرویس مانیتور کننده مثل هاست تراکر ثبت هست که ببینید بیش از حد داون نمیشه؟

- - - Updated - - -

الان دیدم لینک رو توی پیغام خصوصی ارسال کردید.
    الکسا ظاهرا حود 3 میلیون بالا اومده.

هم میتونه از تغییر قالب باشه.
    هم مواردی که بالا عرض کردم.
    و هم اینکه اگه با پاپ آپ رتبه به اون میزان رسیده بوده ... با قطع کردن کاملش هم این افت رتبه نرمال هست.

درود بر شما,
    پاپ اپ که خریده بودم خیلی وقته تمام شده .... (چندین ماه)
    قالب تغییری نکرده ,قالب اصلی همین بود که کمی تغییرات ایجاد شده روش ,اونم مجدد مربوط به چند ماه پیش بود..
    سایت چند ماه پیش اگر اشتباه نکنم اخرای اردیبشت یا خرداد که آسیاتک به علت قطعی برق هی قطع میشد ,اون زمان ها شده بود ,داونی دیگه نداشته که بخواد باعث افت بازدید شه ,
    فقط ماه گدشته چند روز به دلیل .... (در اخبار سایت درج شده) سایت کم بروز میشد.
    طراحی سایت را اگر دقت کرده باشید طوری هست که آبدیت بشه یا نشه ,مطالب کپی باشه یا نباشه و... فرقی نمیکنه !
    چون در هر صورت مطالب گذاشته شده خود به خود اختصاصی میشه ,مجدد هم اگر سایت یا اون مطلب بروز نشه ,هر چند روز یکبار سایت تمامی تگ ها را آبدیت میکند.
    همان طور که بالا گفتم ,سایت از وب سایت و شبکه های بزرگی ورودی داره ,حالا گوگل و یاهو و... را درنظر نمیگیریم.
    ولی در کل در طول روز من همیشه چک میکنم ,روزانه هیچی نباشه فقط از گوگل 200 تا ورودی داریم ,زمانی که تاپیک را زدم (بعضی موقع ها کم ترمیشه),ای پی ها رو چک میکنم ای پی تکراری نسبت به ای پی های جدید خیلی کمتره ,میشه گفت 1 به 50
    ای پی هم چک کردم , 7 تا از ای پی های که هر روز تو سایت بودن مربوط به سرور های هست که بالاگفتم ,بقیشم احتمالا بازدیدکنندگان همیشگی هستن....

ایمیل به الکسا دادم برای بررسی ,ممنون از شما و دیگر دوستان...
    ویرایش توسط wikiphp : September 15th, 2014 در ساعت 17:55

2. تعداد تشکر ها از wikiphp به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)