-
September 13th, 2014, 16:38
فروش ویژه بازدید برای سایت شما
سلام
دوستانی که تمایل دارند بازدید برای سایت خریداری کنند با ما در ارتباط باشند
برای اولین بار در در سراسر وب ابزار تخصصی افزایش بازدید شمارنده برای مدیران سایت ها
آی پی های کاملا ایرانی
به سایت میترا رنک مراجعه کنید
ویرایش توسط ppscoir : September 15th, 2014 در ساعت 00:24
-
-
September 13th, 2014 16:38
# ADS
-
September 15th, 2014, 00:23
پاسخ : فروش ویژه بازدید برای سایت شما
دوستان
قرار نیست هر خدماتی فقط یک سایت تو ایران بده
متاسفم واقعا برای همه ی این دوستان
- - - Updated - - -
در ضمن من اگر جواب اون سوال سونگ کده ندادم چون نفهمیدم چی میگه
ولی باز هم ممنون بابت پست مفیدتون
امیدوام موفق باشید
-
-
September 15th, 2014, 00:31
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
kool
قابل توجه مدیران و کاربران انجمن
چند دقیقه پیش فردی با شماره همراه 912.263.0465 به سامانه پیامکی ما پیغام داد که این انجمن برای کیست (یعنی webhostingtalk) ... البته این مهم نیست ... چون در ادامه منظورشان از این سوال رو متوجه شدم ...
فکر کنم چون ثبت نام بسته هست خودشون نتونستن بیان و پیغام بدن ... برای همین شماره ما رو دیدن و از این طریق تماس گرفتن ... فکر کرده بودن از مدیران اینجا هستیم به همین دلیل !
ظاهرا استارتر این تاپیک اطلاعات و سرویس های سایت ایشون رو اینجا درج کردن. فرد تماس گیرنده ادعا میکنه که مدیر (theme.ir) هست ... که از روی شماره همراه که توی اون صفحه درج شده احتمال زیاد صحیح میگن و همینطور قابل مشاهده هست که لیست نمونه کارهای اینجا با آن سایت نیز برابر هستن!
حال قضاوت با خود کاربران و مدیران است ... چون ممکنه عکس این قضیه هم بوده باشه که بررسی و تصمیم رو به عهده مدیران انجمن میزارم.
( چون به نظر مورد اضطراری اومد و از این نظر که کاربر songkadehnew از استارتر سوال کرده که سایت (تم . آی آر) برای ایشون هست یا خیر؟ اما ایشون پاسخی ندادن ... به همین دلیل اینجا اطلاع رسانی کردم جهت کمک. )
با تشکر

نوشته اصلی توسط
ppscoir
دوستان
قرار نیست هر خدماتی فقط یک سایت تو ایران بده
متاسفم واقعا برای همه ی این دوستان
- - - Updated - - -
در ضمن من اگر جواب اون سوال سونگ کده ندادم چون نفهمیدم چی میگه
ولی باز هم ممنون بابت پست مفیدتون
امیدوام موفق باشید
من چیز بدی ننوشتم به نظر خودم . متن بالا و دست نخورده موجود هست. (حتی نوشتم ممکنه عکس این مورد هم بوده باشه) ... اگه شما هم جای ایشون بودید و موارد به این صورت قابل مشاهده بود باز به همین شکل عمل میکردیم.
بالاخره بهتره مشکل ساده برطرف شه. و اگه مشکلی نباشه شما آزادید فروشتان را ادامه دهید. تصمیم این مورد با مدیران هست. من فقط نقش پیام رسان را داشتم که حدود نیم ساعت هم از کارم عقب افتادم.
..::| بیش از یک دهه |::..
-
تعداد تشکر ها از kool به دلیل پست مفید
-
September 15th, 2014, 00:35
من هم متشکرم که اطلاع رسانی کردید
پست اول اصلاح کردم که دوستان برن از سایت خودشون بهره ببرن
لدون افر هایی که داشتم
قیمت های سایت میترارنک مناسب هست
-
-
September 15th, 2014, 14:12
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
kool
قابل توجه مدیران و کاربران انجمن
چند دقیقه پیش فردی با شماره همراه 912.263.0465 به سامانه پیامکی ما پیغام داد که این انجمن برای کیست (یعنی webhostingtalk) ... البته این مهم نیست ... چون در ادامه منظورشان از این سوال رو متوجه شدم ...
فکر کنم چون ثبت نام بسته هست خودشون نتونستن بیان و پیغام بدن ... برای همین شماره ما رو دیدن و از این طریق تماس گرفتن ... فکر کرده بودن از مدیران اینجا هستیم به همین دلیل !
ظاهرا استارتر این تاپیک اطلاعات و سرویس های سایت ایشون رو اینجا درج کردن. فرد تماس گیرنده ادعا میکنه که مدیر (theme.ir) هست ... که از روی شماره همراه که توی اون صفحه درج شده احتمال زیاد صحیح میگن و همینطور قابل مشاهده هست که لیست نمونه کارهای اینجا با آن سایت نیز برابر هستن!
حال قضاوت با خود کاربران و مدیران است ... چون ممکنه عکس این قضیه هم بوده باشه که بررسی و تصمیم رو به عهده مدیران انجمن میزارم.
( چون به نظر مورد اضطراری اومد و از این نظر که کاربر songkadehnew از استارتر سوال کرده که سایت (تم . آی آر) برای ایشون هست یا خیر؟ اما ایشون پاسخی ندادن ... به همین دلیل اینجا اطلاع رسانی کردم جهت کمک. )
با تشکر
در صورت وجود هر گونه مشکل بفرمائید مدارک و مستندات را حداکثر ظرف 24 ساعت به آدرس ایمیل موجود در امضا بنده ارسال فرمایند ! در غیر این صورت تمام پست های نامرتبط در تاپیک به دلیل عدم جلوگیری از انحراف از موضوع اصلی حذف خواهد شد
-
تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید
-
September 15th, 2014, 14:29
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Raminn
در صورت وجود هر گونه مشکل بفرمائید مدارک و مستندات را حداکثر ظرف 24 ساعت به آدرس ایمیل موجود در امضا بنده ارسال فرمایند ! در غیر این صورت تمام پست های نامرتبط در تاپیک به دلیل عدم جلوگیری از انحراف از موضوع اصلی حذف خواهد شد
با تشکر ... بنده همینک از طریق پیامک، فرمایش شما را به فرد مدعی منتقل کردم و پاسخ مثبت دادن.
..::| بیش از یک دهه |::..
-