صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 37

موضوع: تماس فتا و درخواست اطلاعات 8 وب سایت ( ارائه دامین )

عضو جدید hossein1210 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    339
    تشکر تشکر شده 
    102
    تشکر شده در
    86 پست

پیش فرض پاسخ : تماس فتا و درخواست اطلاعات 8 وب سایت ( ارائه دامین )

اینم لینکش
    تا حکم دادگاه ندارن هیچ کاری نباید باهاشون بکنی حتی همکاری چون شما تابع قانون هستی و باید از راه قانونی و با حکم دادگاه اقدام بشه
    ۳. مطابق مواد ۲۱ الی ۲۳ قانون جرایم رایانه ای، شرکت ها تنها مکلف به پاسخگویی به ۲ مرجع هستند: کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه و مقام قضایی رسیدگی کننده به پرونده.
    جای تاسف است که پرسنل شما با تعجب از ما می پرسیدند که"ما هرچه بررسی کردیم نفهمیدیم شما به کجا وصلید و پشتتان به کجا گرم است که جرات می کنید با پلیس کل کل کنید!" و پاسخ شنیده اند که "به برکت جمهوری اسلامی و خونهای پاک شهیدان، قانون، پشتوانه تک تک شهروندان است، البته اگر به حقوق خود آشنا باشند".

ویرایش توسط hossein1210 : September 14th, 2014 در ساعت 19:04

2. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    38
    تشکر تشکر شده 
    193
    تشکر شده در
    168 پست

سلام
    من تجربه های متفاوت از همکاری داشته ایم . جواب خود را بخوانید ودرصورت نیاز به راهنمائی بیشتر هم می توانید با ما تماس بگیرید

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط hossein1210 نمایش پست ها
    اینم لینکش
    تا حکم دادگاه ندارن هیچ کاری نباید باهاشون بکنی حتی همکاری چون شما تابع قانون هستی و باید از راه قانونی و با حکم دادگاه اقدام بشه
    با سلام عزیز همیشه همه موارد اونطور نیست که شما تجربه کردید.

عضو جدید hossein1210 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    339
    تشکر تشکر شده 
    102
    تشکر شده در
    86 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط torbatniya نمایش پست ها
    سلام
    من تجربه های متفاوت از همکاری داشته ایم . جواب خود را بخوانید ودرصورت نیاز به راهنمائی بیشتر هم می توانید با ما تماس بگیرید

- - - Updated - - -

با سلام عزیز همیشه همه موارد اونطور نیست که شما تجربه کردید.
    اره حرف شما درسته ولی سایتی که بی دلیل و نقص نکرد قانون اطلاعت بخوان نباید به راحتی اطلاعت رو داد
    اون سایت هایی که علیه ج.ا.ا هست فرق میکنه

عضو انجمن ali0000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    788
    تشکر تشکر شده 
    781
    تشکر شده در
    483 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط yastheme نمایش پست ها
    دوست عزیز,
    پلیس فتا مثل پلیس های دیگه هست! نقش اجرایی داره نه قضایی!
    من خودم دو سه بار رفتم پلیس فتای استانمون, بسیار انسانهای خوب و فهمیده ای بودند, خودشون هم به من اطلاع دادند که فقط با حکم قضایی باید اطلاعات بدم! و اگه از پلیس فتای استانهای دیگه تماس گرفتند فقط و فقط با حکم قضایی اطلاعات بدم.اگه حتی خودشون اومدن یا شما رفتید مرکز فتا باز هم نمی تونند از شما اطلاعات بگیرند!
    اطلاعات جز حریم خصوصی افراد هست و فقط و فقط باید با حکم قضایی باشه! پلیس فتا تا حکمی در خصوص سایت های مذکور به شما نشان نداد هیچ گونه اطلاعاتی در اختیار کسی قرار ندهید!

از نظر قانونی هرگونه تهدید و کسب اطلاعات خارج از مسیر قانونی(حکم قضایی) جرم محسوب میشه! در تماس بعدیتون این نکته رو بهشون متذکر بشید!
    تشکر که مقداری باعث آرامش شدید مسئله اینه خدایی نکرده فعالیت سیاسی یا علیه دولت نبوده با سایر اساتید هم به صورت کاملتر در پیام خصوصی صحبت داشتم نمیشه که با هر تلفن پلیس و تهدید زندگی نامه افراد رو تحویل داد بعدشم اطلاعات ورود به هاست رو میخوان چیکار ؟؟؟ حالا لاگ و ای پی یا مشخصات ثبت نام یه چیزی اما درخواست ها عجیبه ، الان اگه تماس گرفتن سماجت کنم تا حکم قضایی مشخصا برای هر سایت رویت نشه امکان نداره اطلاعاتی بدم مشکلی پیش نمیاد ؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    38
    تشکر تشکر شده 
    193
    تشکر شده در
    168 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ali0000 نمایش پست ها
    تشکر که مقداری باعث آرامش شدید مسئله اینه خدایی نکرده فعالیت سیاسی یا علیه دولت نبوده با سایر اساتید هم به صورت کاملتر در پیام خصوصی صحبت داشتم نمیشه که با هر تلفن پلیس و تهدید زندگی نامه افراد رو تحویل داد بعدشم اطلاعات ورود به هاست رو میخوان چیکار ؟؟؟ حالا لاگ و ای پی یا مشخصات ثبت نام یه چیزی اما درخواست ها عجیبه ، الان اگه تماس گرفتن سماجت کنم تا حکم قضایی مشخصا برای هر سایت رویت نشه امکان نداره اطلاعاتی بدم مشکلی پیش نمیاد ؟
    دوست عزیز در چنین مواردی ممکن است از شما آی پی ولاگ های یک مشتری خاص رو بخواهند.(شما خود هاست ها رو بررسی کنید- گاهی در کار هاستینگ برخی موارد دور از چشم من وشما هست برخی aad domin - subdomin و...
    در صورتی که به شما یک ایمیل دادند که دامنه اصلی شناخته شده police.ir و... بود شما در خواستی رسمی کنید که دستور دادستانی (دادیاری ویا در سربرگ فتا مکتوب )از شما در خواست اطلاعات کنند سعی کنید از مشاجره تلفنی ویا نشان مخالفت و.. خودداری کنید. ومطمئن باشید هیچ گاه از شما بدون هیچ دلیلی در خواست اطلاعات نمی کنند) حفظ حریم شخصی مشتریان اکری بدیهی است اما برخی مشتریان خواسته یا ناخواسته گام در راهی می نهند که حتی برای ما تهدید محسوب می شود. یا حق موفق وسربلند باشید.

عضو انجمن tikweb.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    358
    تشکر تشکر شده 
    1,046
    تشکر شده در
    663 پست

شما بگید حکم قضایی میخواید
    اگر واقعی باشه و دستور قضایی داشته باشن براتون فکس میکنن بعد از اینکه فکس کردن و مطمئن شدید دیگه باید اطلاعات رو بدید ، اگر ندید باهاتون برخورد میکنن...(به اینم دقت کنید که از چه شماره ای فکس میکنن)

اگر هم گفتن نه و بازی در اوردن اصلا دیگه جوابشون رو ندید چون الکیه و از چیزی هم نترسید...
    :: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
    :: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    150
    تشکر تشکر شده 
    214
    تشکر شده در
    136 پست

نميخوام تو دلتون رو خالی كنم
    اما همچين موردی واسه دوستان بوده همكاری نكردن چند ماه بعد همه تقصيرات مشتيريا در دادسرا به اسم مسئول هاستينگ ثبت شده و ....
    در ضمن شماره تلفن، ايميل يا اس ام اس نيست كه كار آدم مریض باشه و راحت جعليش رو بشه فرستاد
    بهترين كار اينه حضوری برين فتا شهرتون بگين همچين موردی بوده جريان چيه.

عضو انجمن مینا-صیفی آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    958
    تشکر تشکر شده 
    1,029
    تشکر شده در
    733 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ali0000 نمایش پست ها
    سلام
    چند ماهی میشه به تعدادی دوست و آشنا هاست دادیم ( توجه نمایید دوست و آشنا ) امروز با یه شماره 000 با خط من تماس گرفتن که از اداره پلیس فتا هستیم و این دامنه ها بروی سرور شما هاست دارن اطلاعاتی در مورد مالکین سایت میخوایم لاگ ورود و خروج و اطلاعات کنترل پنل سایتها و شماره تماس و آدرس محل سکونت از این سایتها ، دقیقا به همین لحن طلبکارانه که گفتم از کجا مطمئن شم حرفاتون صحت داره قطع کرد با یه شماره 02100000000 تماس گرفت خلاصه زیر بار نرفتم آخرم گفت به نفعتونه با ما همکاری کنید ( تهدید ) اولاً سوالم اینه من اصلا این خط رو که شمارش رو سایته خاموش کنم کلاً جواب ندمو نخوام اطلاعات بدم نهایت چیکار میتونن انجام بدن ؟ دوماً از کجا مطمئن شم طرف 100% حرفاش درسته و ماموره چون نه آدرسی داد که برم حضوری ببینم چه خبره نه شماره ایی برای تماس حتی نگفت چطوری اطلاعات رو میخوان از من بگیرن خلاصه شدید مشکوکم کار یه آدم مریض باشه که حالا با یه ترفندی شمارش نیفتاده ، سایتایی هم گفت 2 تاش مال خودمه و 6 تاش دوست و آشنا که با توجه به قوانین داخل کشوری همچین مجاز نیستن
    خلاصه پیشنهادتون چیه ؟ به نظرتون خاموش نکنم تا دوباره تماس بگیرن ؟ اصلاً دوباره تماس میگیرن ؟ کلاً سرور رو لغو کنم به سرور جدید بگیرم سایتارو بیارم رو اون ؟ کلا جمشون کنم ؟
    فتا چند روز به همکار من تماس گرفت و ایمیل داد با شماره ی نامعلوم گفت ای پی سرورها و ادرس سایت و چند تا فاکتوری که خرید کردند را بدید همین را ازش خواسستند و اونم داد مشکلی پیش نیومد . اما احتمالا اونی که به شما زنگ زده فتا هست اما چیزای امنیتی و محرمانه کاربران را خواستند ندید بگید نمیتونم مگر اینکه نامه قضایی بفرستید برام یا حضوری اضحر نامه بفرستید من قانونی به شما میدم اما در تلفن نمیتونم همچین کاری کنم نه من بلکه هیچ کسه دیگه . شما اگر جای من باشید حساب بانکی یا اطلاعات سرور یا هاست و غیره کاربری را در تلفن میدید ؟؟؟؟ 100% نمیدید .

10. تعداد تشکر ها از مینا-صیفی به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,039
    تشکر تشکر شده 
    1,312
    تشکر شده در
    999 پست

تمام شماره های پلیس 021-2180000 شروع می شود با هر کدی باشد
    218 اول شماره نباشد نباید اعتماد کرد :|

عضو انجمن ali0000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    788
    تشکر تشکر شده 
    781
    تشکر شده در
    483 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط HPxf نمایش پست ها
    تمام شماره های پلیس 021-2180000 شروع می شود با هر کدی باشد
    218 اول شماره نباشد نباید اعتماد کرد :|
    چطوری میشه رد این شماره گرفته بشه دفتر مخابراتی مراجعه کنم کمک میکنن ؟ مرجعی هست بدون اینکه مشخص بشه فقط مبدا تماس این شماره رو اعلام کنه ؟ به نظرتون کلا سرور رو جدید بگیرم کل سایتارو انتقال بدم با مشخصات جدید بهتر نیست ؟ بعدشم اگه مشکلی هست چرا طبق روال گذشته ***** نمیکنن چرا تماس ؟؟ الان یکی از این سایتا 17 دامین رجیستر کرده خوب اینم ***** کنن

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)