-
September 13th, 2014, 22:26
پاسخ : ويبولتين نال

نوشته اصلی توسط
Mr.black-hat
باشه بهش ميكم

به بعضی افراد کم شعور مثل شما نباید کمک کرد و باید بزارند مثل ... توی گل گیر کنید.
-
تعداد تشکر ها از Saati به دلیل پست مفید
-
September 13th, 2014 22:26
# ADS
-
September 13th, 2014, 22:54
باسلام
خیلی ها میگویید ویبولتین نال شده مشکل اخلاقی دارد و درست نیست ازش استفاده کنیم
الان اکثر کاربرایی که توی این انجمن هستند هیچ کدوم ویندوز انتی ویروست و سایت نرم افزار های سیستمشون اورجینال و لایسنس دار نیست اونا از نظر اخلاقی مشکلی ندارد؟
-
تعداد تشکر ها از kingpower به دلیل پست مفید
-
September 13th, 2014, 22:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
kingpower
باسلام
خیلی ها میگویید ویبولتین نال شده مشکل اخلاقی دارد و درست نیست ازش استفاده کنیم
الان اکثر کاربرایی که توی این انجمن هستند هیچ کدوم ویندوز انتی ویروست و سایت نرم افزار های سیستمشون اورجینال و لایسنس دار نیست اونا از نظر اخلاقی مشکلی ندارد؟
دوست عزیز علت استفاده از لایسنس غیر اورجینال عدم وجود امکان خرید هست 
بنده شخصا تا حد امکان سعی بر این دارم که تمام مواردی که استفاده میکنم کاملا با لایسنس باشه اما برخی از موارد واقعا امکان خرید در ایران رو ندارن.
اما اگر توجه کنید اینکار یک کار درست نیست پس طبیعتا درست نیست با این گونه مسائل توجیحش کرد چون موجب افزایش نقض قوانین کپی رایت میشه و صرفا ورشکستگی و بیچارگی صنعت اینترنت نه تنها در ایران بلکه در کل دنیا میشه و از این هم عقب مانده تر خواهد شد این علوم در ایران.
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
شما جزو کدام گروه هستید؟

-
تعداد تشکر ها از TN Projects به دلیل پست مفید
-
September 13th, 2014, 23:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Saati
به بعضی افراد کم شعور مثل شما نباید کمک کرد و باید بزارند مثل ... توی گل گیر کنید.
بي شعور هفت جد و آبادته مرتيكه خر حرف دهنتو بفهم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
TN Projects
دوست عزیز علت استفاده از لایسنس غیر اورجینال عدم وجود امکان خرید هست

بنده شخصا تا حد امکان سعی بر این دارم که تمام مواردی که استفاده میکنم کاملا با لایسنس باشه اما برخی از موارد واقعا امکان خرید در ایران رو ندارن.
اما اگر توجه کنید اینکار یک کار درست نیست پس طبیعتا درست نیست با این گونه مسائل توجیحش کرد چون موجب افزایش نقض قوانین کپی رایت میشه و صرفا ورشکستگی و بیچارگی صنعت اینترنت نه تنها در ایران بلکه در کل دنیا میشه و از این هم عقب مانده تر خواهد شد این علوم در ایران.
دوست عزيز بارها در مطالب مختلفي ديدم كه براي رفع مشكل و باسخ سوال كاربران توضيحات كامل ميديد و من خيلي خوشم مياد.ممنون از راهنمايي هاي ارزشمندتون
-
تعداد تشکر ها ازMr.black-hat به دلیل پست مفید