حذف شد
حذف شد
ویرایش توسط lono : October 6th, 2014 در ساعت 12:18
چه ضمانتی است پرداخت کنین؟
ضمانتش امتحانشه
مثل سایت های کلیکی نیست که در خواست بدی و چهل جور حساب عوض بدل بشه یه زنگ یا پیامکی میزنی میگی فلانی پول منو بریز تو حسابم به همین راحتی
شما 200 تا کلیک کن یا اصلن صد تا کلیک کن درخواست بده چون صد تا مبلغ کمی میشه من برای 160 کلیک یه کد شارژ ایرانسل براتون میفرستم اگه پولم خواستی میریزم
بنظر شما برای صد تا کلیک میام اینجا تایپیک بزنم و هر ده دقیقه بیام ببینم کی جواب داده کی نداده ؟؟ خب میشینم خودم 10 دقیقه 500 تا کلیک میزنم
مطمان باش دوست عزیز
اگه خواستید چون الان کار دارم شاید نتونم تا شب پاسخ بدم به این شماره اول فقط پیامک بزنید خواهشن اول پیامک بزنید 09351502295
یکم در مورد سایت توضیح بدید.
من عضو شدم تبلیغات کلیکی دقاقا کجاست ؟
واریز وجه دقیقا کجاست ؟
p30nama ی عزیز شرایط رو براتون پ خ کردم
شما یک شماره کارت عابر بانک شتابی برای من ارسال کنید با نام و نام خوانوادگی من 3 تا لینک براتون توی خصوصی ارسال میکنم که آمار کلیکشون مشخصه از همین امروز ساعت 9 به بعد هر کلیکی اون سه تا آگهی بخوره من با شما حساب میکنم
لطفا شماره تماسی هم برای هماهنگی ارسال کنید.
میتونید پ خ بدید یا به شماره 09351502295 پیامک کنید
---
دوستان دیگه هم اگه خواستن همین شرایط هستش به موبایل مذکور پیامک بدن مشخصاتشونو و یک پ خ ارسال کنن تا لینک و در پ خ براتون ارسال کنم. پیروز باشید
- - - Updated - - -
شما میتونید لینکی که بهتون داده میشه رو چندین بار رد مرور گرتون باز کنید و به ترتیب رفرش کنید تا در زمان کمتری بیشترین بازدهی داشته باشه
2. میتونید لینکو در وبلاگ و سایتتون قرار بدید و به دوستاتون پیشنهاد بدید
به هر حال آگهی که به هر شخص داده میشه تعداد بازدید ش و ما با همون شخص حساب میکنیم
دوست عزیزم
StyleFa.iR
و
p30nama
![]()
لینک آگهی پ خ شد براتون شماره کارت عابر بانکتون برام نفرستادید هنوز
- - - Updated - - -
http://lono.ir
ویرایش توسط lono : September 13th, 2014 در ساعت 23:18
من دقیقا متوجه نشدم !
یعنی شما میاید میگید آدرس مثلا google.com برای شما
بعد من این لینکو حالا به هر روشی فقط ریفرش کنم و خودم از واون لینک بازدید کنم درسته ؟ هر بازدیدی هم که بکنم 70 ریال به من میدین درسته ؟
نرم افزار چی هست ؟
یکم بیشتر توضیح بدید ...
- - - Updated - - -
با ایشون در حال چت در خصوصی هستم ...
Homeandroid
سلام میبخشید که دیر ج دادم تعداد زیاد شده یکمی وقت گیره عذر خواهی میکنم
لینکی بهتون داده میشه روزی حد اقل 50 کلیک و حد اکثر 1000 کلیک
چون تعداد زیاد شد و فکرشو نمیکردم اینقدر بشه مجبورم به کسانی که قیمت پایین تری پیشنهاد میدن لینک بدم چون هزینه اش برای منم زیاد میشه
در مورد قیمت پ خ بدید برای هر کلیک چند میگیرید .
ویرایش توسط lono : September 13th, 2014 در ساعت 23:47
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)