-
June 22nd, 2010, 11:02
عضو انجمن
پاسخ : Mybb vs SMF

نوشته اصلی توسط
vastdata
mybbiran.com خوبه , مدیرش هم آدم خوبی هست مشکلی داشته باشی برات اوکی میکنه
اینو به این خاطری که هاست بهش دادی داری میگی دیگه
نظر منو بخوای بین مای بی بی و اس ام اف باید مای بی بی رو انتخاب کنی ولی بین سیستم های رایگان دیگه phpBB کاراییش خیلی بهتره ( من زیاد با مای بی بی کار نکردم و بلد نیستم ولی میدونم که راحته کار باهاش بیشترین سیستمی که باهاش کار کردم phpbb هست و من هم یکی از مدیران سایت پشتیبانی phpBb هستم )
ولی اگه میخوای یه فروم بزرگ درست کنی بهتره از phpBB استفاده کنی
ویرایش توسط ShahroKH : June 22nd, 2010 در ساعت 11:40
-
-
June 22nd, 2010 11:02
# ADS
-
June 22nd, 2010, 11:04
-
-
June 22nd, 2010, 11:09
عضو انجمن
-
-
June 22nd, 2010, 11:13

نوشته اصلی توسط
taro
یکی از بچه های همین سایت بهم گفت اینو بهت بگم الان پیشمه

خودم فکر نکردم

2 نفری فکر میکردید شاید به یک نتیجه بهتر میرسیدید
-
-
June 22nd, 2010, 11:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
vastdata
2 نفری فکر میکردید شاید به یک نتیجه بهتر میرسیدید
چه میدونم اون با تو مشکل داره من چرا فکر کنم
-
-
June 22nd, 2010, 11:25
کی هست ؟ که با من مشکل داره
-
-
June 22nd, 2010, 16:18
الآن اینجا تعداد پست ها حساب میشه؟
فکر کنم میشه.
راحت باشینا! اسپم بزنید. خوبه 
تنهایی فکر کردی یا کسی هم کمکت کرد؟
یکی از بچه های همین سایت بهم گفت اینو بهت بگم الان پیشمه

خودم فکر نکردم
نفری فکر میکردید شاید به یک نتیجه بهتر میرسیدید
چه میدونم اون با تو مشکل داره من چرا فکر کنم
کی هست ؟ که با من مشکل داره
چت روم تخصصی وب هاستینگ تاک 
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------
الآن بعد من یه آقایی اومده پست زده :
تست!
تست نمیخواد. گزارش شد! دیگه اینجا هم پست ها حساب نمیشه!
ویرایش توسط m_dg_farari : June 22nd, 2010 در ساعت 14:44
-
تعداد تشکر ها از m_dg_farari به دلیل پست مفید
-
June 22nd, 2010, 20:32
عضو جدید
سلام،
من به صورت تخصصی با نسخهی جدید SMF کار نکردم اما بخاطر بررسی ادیتورش اون رو نصب و تست کردم.
- هیچ "بهترین" ای وجود نداره! هر کدوم از این نرمافزارها با یک سیاست مستقل توسعه داده میشند و نوع استفاده و انتظارات شما هست که به شما کمک میکنه نرمافزار مناسب رو تشخیص بدید. برای مثال به نظر من مدیریت پوستهها در نسخه 1.4 نرمافزار MyBB بهتر از VB شده (در نسخههای قبلی مشابه VB بود) اما در عوض VB از سطح یک انجمنساز فراتر رفته و برخی ار امکانات جامعه مجازی رو بصورت Default ارائه میده. توسعهدهندگان MyBB معتقدند که نباید انجمنساز رو به جامعه مجازی تبدیل کرد! بنابراین امکاناتی مثل «ارسال پیام در پروفایل» بصورت پیشفرض در MyBB وجود نداره و باید افزونهی اون رو نصب کنید. بنابراین دیدگاه توسعه دهندهها فرق داره و شما اگه نمیخواین دائماً در حال تبدیل سیستم تالارتون باشید (که البته گاهی هم امکان پذیر نیست)، باید بجای اینکه به تعداد افزونهها توجه کنید، بیشتر به سوابق گروه توسعه دهنده و خط مشی اونها توجه داشته باشید!
- اگه به وارز بودن سایت اهمیت نمیدید که هیچ! اما اگه اهمیت میدید، رایگان و Open-Source بودن نرمافزار و رایگان بودن پشتیبانی اون یک برتری محسوب میشه (که MyBB، SMF و phpBB هر سه این ویژگی رو دارند).
- اگه وجود ادیتور WYGIWYS برای شما اهمیت داره باید بدونید که MyBB از یک ادیتور BBCode استفاده میکنه و قرار نیست تا نسخهی 2.0 روی ادیتور پیشرفته کار بشه (البته چند برنامهنویس افزونههایی برای اضافه کردن ادیتور متنباز TinyMCE نوشتهاند اما بطور ۱۰۰٪ سازگار نیست)
- کسی نمیدونه در حال حاضر امنیت آخرین نسخهی کدوم یک از این نرمافزارها بیشتر هست و آمار باگها و ضعفهای امنیتی که در آینده منتشر میشه این رو مشخص میکنه. اما میتونید در مورد سابقه امنیت انجمنسازها تحقیق کنید. MyBB با اینکه تقریباً در هر نسخه دارای تعداد قابل توجهی امکانات جدید هست سابقه بسیار خوبی داره. بهتره سابقه هک شدن انجمنسازهای مختلف رو خودتون سرچ کنید.
- اگه مخاطبین شما محدود به یک کشور مشخص هستند و یا اینکه تالار شما تک زبانه است، در این صورت سایتهای خدمات دهنده بومی هم میتونند یک برتری محسوب بشند. مثلاً ما در سایت رسمی پشتیبانی فارسی MyBB خدمات نظرسنجی از طریق پیامک (SMS!) رو راهاندازی کردیم و این خدمات به دلایل فنی محدود به کاربران ایرانی و تالارهای فارسیزبان هست. همینطور در مورد افزونه (پلاگین) پرداخت آنلاین که امکان فروش محصولات مجازی و پرداخت آنلاین رو در تالار گفتمان فراهم میکنه. این افزونه در خود MybbHelp نصب هست و در حال تکمیل نسخهی عمومی اون هستیم که باز هم به دلایل فنی فقط برای تالارهای ایرانی/فارسی قابل استفاده است.
- اگه خودتون فرصت رسیدگی به مشکلات تالار گفتمان و تامین امنیت اون رو ندارید ممکنه بخواین برای دریافت پشتیبانی اختصاصی هزینه کنید تا خودتون وقت بیشتری برای رسیدگی به مباحث تالار داشته باشید. اگه چنین شرایطی دارید حتماً تحقیق کنید که در ایران گروه متخصصی برای انجمنسازی که انتخاب میکنید وجود داشته باشه و مهمتر اینکه هم از نظر علمی و هم اخلاقی مورد اعتماد شما باشند. (منظور از گروه متخصص این نیست که صرفاً تجربهی زیادی در کار با نرمافزار داشته باشند. بلکه باید با برنامهنویسی (در این موارد PHP)، مسائل امنیتی، کد برنامه و افزونهها و... آشنایی کامل داشته باشند).
اینها مواردی بود که به نظرم رسید میتونه در انتخاب انجمنساز به شما کمک بکنه.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها ازSaeedGh به دلیل پست مفید
-
June 22nd, 2010, 22:22
عضو انجمن
SaeedGh عزیز اگر اشتباه نکنم و فراموش نکرده باشم مدیر Mybbhelp.ir واقعا کار های زیبا و قشنگی انجام میدند سری به سایتشون بزنید فوق العاده گرافیک بالا و امکانات زیاد ! والا من اینطوری تصور کردم خوب MYBB اینطوری برای سیستمش مایه نزاشته البته از نظر پشتیبانی و سایت های که افزونه و قالب داشته باشه که این دوستان گذاشتند البته خود MYBB امکانات و قالب های زیادی داره اما باور کنید سایت MYBBHELP.IR خیلی تر و تمیز و با هدف داره کار میکنه واقعا از صمیم قلب آرزوی توفیق میکنم براشون .
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازSepahrad به دلیل پست مفید