-
June 21st, 2010, 14:34
عضو انجمن
پاسخ : Mybb vs SMF
-
تعداد تشکر ها از Sepahrad به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2010 14:34
# ADS
-
June 21st, 2010, 18:19

نوشته اصلی توسط
GharbHost
سایت های بزرگ که سیستم های اختصاصی هم دارند، همه شنیدن که بار ها هک شدند. با اینکه امنیتشون تخصصی چک میشه.
این معیار کلی نیست. موارد ایمنی نصب و نگهداری سایت و انجمن و پورتال حفظ بشه، مشکلی پیش نمیاد. مگر : شذّ و نَدَرَ
در مورد SMF کاملا اشتباست صحبتتون، SMF انقدر مود و قالب و بسته داره که من یکی توش گم شدم توی این چند سال :
مودهای SMF :
SMF Mod Site
قالب های SMF :
SMF Theme Site
بسته های آپگرید :
SMF Manual Upgrade Instructions
که با مراجعه به سایت های پشتیبان میتونید درخواست فارسی سازی بدید.
روی PersianSMF.IR انقدر مودهای مختلف نصب بود که میدید وبولیتن هم کنار میذاشتید.
موفق باشید.
درپايين بودم امنيت كه شكي نيست حتي گاهي اوقات اينقدر كند بودن كه تيم هاي ترجمه خودشون پچ امنيتي ميدادن 
-------------------
من ميگم نميشه استفاده كرد شما ميگي داره !! من مجبور شدم انجمن با 1گيگ ديتابيس رو به vb كانورت كنم
ديگه از ادمين بهترين انجمن پشتيبانش كه بالاتر نداريم دوست عزيز :
6- تجربه 4 ساله ما نشون میده که از هیچ مدی در اس ام اف نباید استفاده بشه ! همینطور هم که میبینید تا الان هیچ مدی نصب نشده !
منبع : نظر شما در مورد SMF To vBulletin
ویرایش توسط Rapid : June 21st, 2010 در ساعت 18:23
h+rSabegh
-
-
June 21st, 2010, 19:00

نوشته اصلی توسط
h+r
درپايين بودم امنيت كه شكي نيست حتي گاهي اوقات اينقدر كند بودن كه تيم هاي ترجمه خودشون پچ امنيتي ميدادن

-------------------
من ميگم نميشه استفاده كرد شما ميگي داره !! من مجبور شدم انجمن با 1گيگ ديتابيس رو به vb كانورت كنم
ديگه از ادمين بهترين انجمن پشتيبانش كه بالاتر نداريم دوست عزيز :
منبع :
نظر شما در مورد smf to vbulletin
شما میگی نصب نشده من میگم پرشین اس ام اف رو که پشتیبان اس ام اف فارسی بود کرده بودیم نمایش مودهای مختلف.
در مورد مامبولرن هم ظاهرا شما خبر ندارید که یه ضد حال بد خوردند از سایت اصلی. پشتیبان رسمی بودن که سایت اصلی به خاطر تقلب و عوض کردن کپی رایت ها از پشتیبانی اصلی گذاشتشون کنار و فارسی سازشون هم از سایت برداشت. Ok ? (من به جای مامبولرن بودم SMF که سهله، کلا نت رو میذاشتم کنار) ...
این همه ادعای حفظ کپی رایت رو داشتند. ...
حرف شما اصلا درست نیست نه اینکه قبول نداشته باشم. چونکه سالهاست با اس ام اف کار میکنم و بنده از ساپورترهاش بودم.
در ضمن در مورد نصب نشدن مودها هم حرف هر کسی رو بی دلیل قبول نکنید.کسانی که حتی 1 مود هم نتونستند یا نخواستند نصب کنند و دلشون از جایی دیگه پوره میان این حرف رو میزنند. من تعجب میکنم که یه سایتی که یک سیستم رو پشتیبانی میکنه میاد این حرف غیرمنطقی رو میزنه، گفتند تجربه اونا نشون داده، بله تجربه ما هم چیز دیگه ای میگه. هرکسی اینجا یه حرفی داره.
اتفاقا یکی از سیستم هایی که کار کردن باهاش شیرینه و انسان لذت میبره SMF هست مخصوصا کسی که با مودها دست و پنجه نرم کنه میبینه که SMF زندگیه.
البته کسی عالی بودن vblulliten و mybb رو رد نمیکنه. همه این سیستم ها ، خوبن.
موفق باشید.
ویرایش توسط GharbHost : June 21st, 2010 در ساعت 19:20
-
تعداد تشکر ها از GharbHost به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2010, 19:13

نوشته اصلی توسط
GharbHost
شما میگی نصب نشده من میگم پرشین اس ام اف رو که پشتیبان اس ام اف فارسی بود کرده بودیم نمایش مودهای مختلف.
در مورد مامبولرن هم ظاهرا شما خبر ندارید که یه ضد حال بد خوردند از سایت اصلی. پشتیبان رسمی بودن که سایت اصلی به خاطر تقلب و عوض کردن کپی رایت ها از پشتیبانی اصلی گذاشتشون کنار و فارسی سازشون هم از سایت برداشت. Ok ? (من به جای مامبولرن بودم SMF که سهله، کلا نت رو میذاشتم کنار) ...
حرف شما اصلا درست نیست نه اینکه قبول نداشته باشم. چونکه سالهاست با اس ام اف کار میکنم و *** از ساپورترهاش بودم.
در ضمن در مورد نصب نشدن مودها هم حر کسی رو بی دلیل قبول نکنید.کسانی که حتی 1 مود هم نتونستند یا نخواستند نصب کنند و دلشون از جایی دیگه پوره میان این حرف رو میزنند. من متأسفم این نشانه غیرحرفه ای بودنه که ساپورتر یک سیستم بدون اینکه حرفش منطقی باشه در یک محل گفتگوی عمومی این حرف رو در مورد سیستم خودش بزنه. اتفاقا یکی از سیستم هایی که کار کردن باهاش شیرینه و انسان لذت میبره SMF هست مخصوصا کسی که با مودها دست و پنجه نرم کنه میبینه که SMF زندگیه.
البته کسی عالی بودن vblulliten و mybb رو رد نمیکنه. همه این سیستم ها ، خوبن.
موفق باشید.
شما يه انجمن smf معرفي كه 3 4 سال مد تشكر بي مشكل روي اون كاركرده باشه
؟
الان فارسي سازي كه توسايت smf هست ماله كدوم تيمه؟
-
-
June 21st, 2010, 19:20

نوشته اصلی توسط
H+R
شما يه انجمن smf معرفي كه 3 4 سال مد تشكر بي مشكل روي اون كاركرده باشه

؟
الان فارسي سازي كه توسايت smf هست ماله كدوم تيمه؟
مثل اینکه اصلا با SMF آشنا نیستید !!!! با آپگرید سیستم تمام مودها هم آپگرید میشن.
http://custom.simplemachines.org/mod...=modified;desc
در مورد فارسی ساز خودتون تشریف ببرید فایل رو دانلود کنید و چک کنید متوجه میشید.
ویرایش توسط GharbHost : June 21st, 2010 در ساعت 19:23
-
-
June 21st, 2010, 19:25

نوشته اصلی توسط
GharbHost
مثل اینکه اصلا به سیستم اس ام اف آشنا نیستید. با آپگرید کردن سیستم تمام مودها هم آپگرید میشن.
Search results
در مورد فارسی ساز خودتون تشریف ببرید فایل رو دانلود کنید و چک کنید متوجه میشید.
دعوا كه نداريم ولي نميشه همين مد تشكر باعث شد من كانورت كنم
جواب من رو هم كه نداديد!
smf مثل اسمش يه سيستم ساده خوب هست...
موفق باشيد
-
-
June 21st, 2010, 19:28

نوشته اصلی توسط
H+R
دعوا كه نداريم ولي نميشه همين مد تشكر باعث شد من كانورت كنم
جواب من رو هم كه نداديد!
smf مثل اسمش يه سيستم ساده خوب هست...
موفق باشيد
نه عزیزم دعوا نداریم. اما واسه ما که شده. بله توی سایت هم اشاره شده (ماشین -سیستم- انجمن ساز ساده) توی همین تاپیک هم بنده عرض کردم که برای کارهای ساده خوبه اما سایتهای بزرگی بودند که از اس ام اف استفاده میکردند و با اس ام اف بالا اومدن . مثلا ایران وارز.
جواب چی ؟
موفق باشید
ویرایش توسط GharbHost : June 21st, 2010 در ساعت 19:33
-
-
June 22nd, 2010, 00:10
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از Sepahrad به دلیل پست مفید
-
June 22nd, 2010, 07:57
عضو دائم
با این تاپیک جای اینکه به نتیجه برسم
بیشتر گیج شدم ...
-
-
June 22nd, 2010, 08:03

نوشته اصلی توسط
Arashdn
با این تاپیک جای اینکه به نتیجه برسم
بیشتر گیج شدم ...
MyBB بیشتر به Vbulliten شبیه هست.
SMF یه سیستم انجمن ساز ساده هست، سیستم خوبیه، رو SMF همه مودی میشه نصب کرد و آپگرید کرد.
ویرایش توسط GharbHost : June 22nd, 2010 در ساعت 08:14
-