نقل قول نوشته اصلی توسط ULTRAWEB نمایش پست ها
این شات شما سی قسمت پارت نیست این اولا
ثانیا چیزی ما می بینیم و قبلا هم بهش دقت کرده بودم که شما می فرمایین اینه
که خالی هست البته دیگه پسورد رو فرمودین و نیازی به ادامه بحث نیست ولی مشکلاتی
که بود و من باهاش داشتم و خودتون بیخودی به جنجالی بودن من و موارد دیگه ای اشاره کردین
که تاپیکتون به اینجا کشیده مگر نه جواب سوال من یک ادرس سایتتون بود که می فرمودین تموم می شد
جای اینکه درباره خصوصیات اخلافی من بخواین توضیح بدین
درضمن کافیه دوستان سی پارت رو دانلود کنن با هفت زد باز کنن اگر تغییرش ندین تا ببینن کامنتش خالی هست
و من دروغی نداشتم بگم

سلام.

فایل Descript.ion رو یا دانلود نکردید یا حذف شده. لطفاً دوباره این آدرس رو ببینید. http://sitebike.com/vmmonitor

اگر مایل به ادامه این این نوع صحبت ها هستید در تاپیک دیگه در خدمت هستم. اگر مروری روی پست های گذشته خودتون داشته باشید می بینید تماماً یا تخریبی بوده یا مچ گیری یا ... طبیعیه ما هم از خودمون دفاع کنیم. در هر صورت اگر خارج از موضوع تاپیک ادامه بدید راهی ندارم جز گزارش دادن شما به عنوان مزاحم ، مطمئن هستم نه در شأن شماست و نه ما. پس لطفاً به این موضوع به عنوان تاپیک فروش یک محصول احترام بگذارید.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ULTRAWEB نمایش پست ها
این شات شما سی قسمت پارت نیست این اولا
2.ثانیا چیزی ما می بینیم و قبلا هم بهش دقت کرده بودم که شما می فرمایین اینه
که خالی هست البته دیگه پسورد رو فرمودین و نیازی به ادامه بحث نیست ولی مشکلاتی
که بود و من باهاش داشتم و خودتون بیخودی به جنجالی بودن من و موارد دیگه ای اشاره کردین
که تاپیکتون به اینجا کشیده مگر نه جواب سوال من یک ادرس سایتتون بود که می فرمودین تموم می شد
جای اینکه درباره خصوصیات اخلافی من بخواین توضیح بدین
درضمن کافیه دوستان سی پارت رو دانلود کنن با هفت زد باز کنن اگر تغییرش ندین تا ببینن کامنتش خالی هست
و من دروغی نداشتم بگم

فایل باز شده دقیقاً ازفولدر دانلود فایل از روی سرور عکس گرفته شده.
اگر Scroll Bar بدونید چیه دیگه نمیگید 30 تا فایل نیست. اصلاح می کنم گفته شما رو 32 تا فایل هستش، 30 تا rar فایل ، یک web.config و یک descript.ion .

لطفاً تمام فایل ها رو دانلود کنید ، منهای web.config که قابل دانلود نیست، بعد مجدداً سعد کنید.