بهتره که برای حوزه وب ، هاست ، سرور و... صنف ایجاد بشه تا هر کسی بدون جواز کار نکنه
من خودمم تابستان هاستینگ رو راه مینداختم اخرای بهمن هم جمش میکردم (دو سال پیش) اونموقع هم دانش فنی من کامل نبود ، حتی کنترل پنل رو یک نفر دیگه نصب میکرد
اما الان کلیه سرویس هامو جمع کردم و زدم تو کار نون اب دار که هم برام نون داشته باشه هم اب (تو امضام هست) ولی چون هم کارم تو حوزه سرور هست هم علاقه ام به کار های شبکه زیاده نمیتونم بیخیال وب هاستینگ تاک بشم
مجوز هم دارم واسه کارم میگیرم ، الان من چند نفر رو میشناسم که خودم واسشون سرور رو کانفیگ کردم الان ادعا دارن بهترین میزبانی رو انجام میدن ، حالا بهشون بگی دو دو تا میگه پنج تا
حتی دیده شده یکی از این چند نفر ی خط تلفن واسه اتاقش خریده دایورت کرده رو موبایلش بعد تو سایتش زده تلفن شرکت!!!
نماد اعتماد هم که قربونش برم الان گرفتنش واسه بعضی ها خیلی راحت شده و با ی نماد اخذ کردن و پایین اوردن قیمت هاست ها مشتری جذب میکنن و یهو غیبشون میشه کی بود من نبودم (صحبت من با هیچکدوم از کاربران انجمن نیست)
قبلا هم یکی از کاربرا گفته بود در مورد حوزه هاستینگ اتحادیه زده شه که کسی بدون مجوز کار نکنه و کار بقیه رو خراب نکنه