من موضوع رو به صورت علمی توضیح دادم با ذکر دلایل آن و نکته قابل توجه برای شما در مورد تجربه و توانایی افراد اینقدر عجولانه قضاوت نکنید شمایی که میگید بنده در مورد symlink تجربه ای ندارم حدود 10 ماه پیش تونستم cagefs رو با روش هایی bypass کنم و به فایل های مهم سرور symlink بزنم و حتی این مورد رو بعلاوه یک مشکل امنیتی cagefs به پشتیبانی کلاودلینوکس گزارش هم کردم پس مطمئن باشید در مورد symlink سنت او اس بی تجربه نیستم شما هم در مورد symlink اینقدر ها مطمئن نباشید چون امنیت هیچ وقت 100 % نبوده و نیست و نخواهد بود ! کسانی هستند که توانایی ها و دانششون بسیار بالاتر از بنده و شما و ... هست بهتره سطح دانش و تجربه و مهارت خودتون یا دوستان رو ملاک امنیت 100 % قرار ندید !
و اما دلایل شما
1-مورد اولتون نظر شخصی شماست و چیزی که نسبی هست! و ممکنه برای افراد مختلف تفاوت داشته باشه پس نمیشه برای برتری سنت او اس یا کلاود این مورد رو ذکر کرد! مثلا بنده به عنوان مدیر سرور کلاود لینوکس نگران این نیستم که یکی از مشریان باعث اختلال سرور بشه مواردش هم به عنوان مثال سرور یک شرکتی رو کانفیگ می کردم (سنت او اس ) که به علت باگی در انجمن vb و phpnuke فقط یکی از مشتریان گاهی لود سرور رو تا 5-6 برابر افزایش میداد در صورتی که چنین چیزی روی محیط کلاود لینوکس اتفاق نمیوفته چون اون مشتری فقط می تونه منابع تعریف شده رو مصرف کنه! در مورد اینکه گفتید منابع به صورت share باشه در کلاود لینوکس هم منابع به صورت share هست و هیچ منابعی به صورت اختصاصی به مشتری تعلق نمی گیره و اگر اختصاصی بود روی سرور 16 گیگ رم تنها 30 هاست با رم 512 میشد داد ! منابع در کلاود لینوکس تنها محدود شدند تا مشتری از حد معمول بیشتر استفاده نکنه که باعث اذیت شدن دیگر مشتریان بشه یا مشکلی ایجاد کنه که مدیر سرور مجبور به مانیتور 24 ساعته منابع مصرفی مشتریان بشه تا آپتایم سرور رو بالا نگه داره !
2- توی صحبت های بنده چیزی در مورد اینکه سنت او اس نمی تونه امنیت داشته باشه نبود میشه امنیت قابل قبول ایجاد کرد راه های زیادی وجود داره از پچ وبسرور گرفته تا پچ کرنل ولی هیچ کدام قابل قیاس با محیط ایجاد شده توسط cagefs و کرنل کلاود لینوکس نیست در ضمن کانفیگ امنیتی یک نفر متخصص سرور می تونه مشکلات امنیتی شایع رو برطرف کنه ولی گستره کار متخصصان کلاود لینوکس بسیار وسیع تر هست
3- ما در مورد سیستم عامل سنت او اس و کلاود لینوکس بحث می کنیم بحث سر اینکه مدیران سرور چقدر توانایی دارند نیست سیستم عامل کلاود لینوکس پشتیبانی میشه هم در مورد مشکلات امنیتی هم موارد دیگر ولی سنت او اس چنین پشتیبانیی ندارد تفاوت در همین هست و اینکه من یا شما حرفه ای باشیم مشکلات رو حل کنیم یا کسی که تازه کار باشه و از عهده این موارد بر نیاد تغییری در اصل این موضوع ایجاد نمی کنه این یک برتری هست که کلاود لینوکس داره و چه حرفه ای و چه تازه کار رو شامل میشه !
4- git که عنوان کردم برای نصب بعضی مواردی نظیر mod page speed از سایت github کاربرد داره و روی بعضی از سنت او اس ها نصب نمیشه یا با ارور نصب میشه این یک نمونه بود در مورد php هم مواردی هست که روی سنت او اس نمیشه براحتی نصب کرد به عنوان مثال mhash که در کلاود لینوکس تو phpselector جای داده شده!
( البته استفاده از phpselector کلاود لینوکس رو پیشنهاد نمیدم چون مشکلاتی در طراحیش وجود داره که باید اصلاح بشه !)