لینک مقابل میتواند به شما کمک کند: بررسی جامع حملات DOS و DDOS - بخش اول
لینک مقابل میتواند به شما کمک کند: بررسی جامع حملات DOS و DDOS - بخش اول
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
برای انتی دیداس ره حل زیادی هست
بیشتر سحت افزاری است
استفاده از cdn یکی از راههای راحت و سریع و مطمئن جلوگیری از حملات ddos میباشد
- - - Updated - - -
استفاده از CDN یکی از راههای راحت و سریع و مطمئن جلوگیری از حملات DDOS میباشد
CDN ربطی به مبحث DDoS نداره ! اجتمالا دوست عزیزمون CDN رو با سرویس های کلود اشتباه گرفتند,
البته بعضی از سرویس دهنده های ایرانی در حال ارائه دادن سرویس هاستینگ کلود هستند! کمی تحقیق کردم ولی ظاهرا منظورشون "کلود لینوکس" بوده!
متاسفانه بعضی ها با ارائه توضیحات ناقص در سایتشون قصد عوام فریبی دارند!
سرویس هاستینگ کلود یعنی اینکه وب سایت شما همزمان (لود بالانسینگ) از چند سرور لود بشه و درخواست کاربران به نزدیک ترین سرور از نظر جفرافیایی برسه! اینطوری حملات هم به جای فشار بر روی یک سرور بر روی چند سرور تقسیم می شوند و تاثیر خود را از دست می دهند.
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
به نظر من هیچ چیز نمیتونه جلوی دی داس رو بگیره . با یک لیست پ/ر/و/ک/س/ی راحت میشه دی داس فرستاد.دیدم که روی سرور های میهن وب هاست با یک لیست پ/ر/و/ک/س/ی 1 روز یکی از سرور هاشون رو down کردند.
سلام دوست عزیز, ما همیشه به مسئله دیداس به صورت کلی نگاه می کنیم!
اول باید درکمونو نسبت به این مسئله مشخص کنیم!
همین الان من می تونم یه لیست از وب سایت هایی بدم که که خیلی از سرویس دهنده های ایرانی میزبانیشونو به خاطر حملات دیداس حتی در لایه 4 شبکه ( به صورت udp و tcp ) قبول نمی کردند! اما ما مشکلشونو برطرف کردیم با این حال خود من هم هیچ وقت نمی گم همیشه میشه جلوی حملات رو گرفت!
بیایید حملات دیداس رو به زلزله تشبیح کنیم !
شما یه ساختمون دارید که اونو ضد زلزله میسازید و تا 7 ریشتر مقاوم هست! اما ممکنه با یه زلزه 8 ریشتری تخریب بشه! پس باید گفت چون نمیشه در مقابل زلزله 8 ریشتری مقاومت کرد نباید ساختمون ضد زلزله باشه؟
فکر کنم نسبت زلزله های بالای 7 ریشتر به زلزله های پایین 7 ریشتر 1 به 1 میلیون باشه ! شاید هم کمتر!
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
کسی از دوستان میتونه نرم افزاری مناسب برای Anti DDosکه قبلا استفاده کردند و کاراییش خوبه بهم معرفی کنند؟
اگر نرم افزار پولی هم بود اشکال نداره...
با سپاس
برای اینکه بدونید تحت حملات دیداس هستید یا نه دستور زیر رو بزنید
netstat -n | grep :80 |wc -l
اگر مقداری که به شما داد بالای 200 باشه تحت دیداس هستید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)