صفحه 5 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 86

موضوع: پی لاین خوبه یا زرین پال

عضو انجمن pakradm آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    310
    تشکر تشکر شده 
    306
    تشکر شده در
    211 پست

پیش فرض پاسخ : پی لاین خوبه یا زرین پال

نقل قول نوشته اصلی توسط samansystems نمایش پست ها
    اگر زرين گيت رو درخواست بديد و فعال بشه کاربرانتون مستقيم وارد سايت بانک ميشن و داخل سايت بانک هم اسم و لوگوی سايت شما نمايش داده ميشه.
    کافی هست در زرين پال تيکت بزنيد تا اين درگاه رو فعال کنيم و در کنار درگاه عادی ازش استفاده کنيد.
    برای استفاده از زرین گیت حتما باید درگاه فعال با تراکنش های زیاد داشته باشیم؟؟؟
    میشه بپرسم هزینه کارمزد های شما در حالت عادی چقدر است؟؟؟

متشکرم

2. تعداد تشکر ها از pakradm به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو دائم TARIMEHR آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,361
    تشکر تشکر شده 
    2,913
    تشکر شده در
    1,723 پست

بین پی لاین و زرین پال میشه گفت زرین پال خیلی بهتر هست
    امکانات زرین پال و پی لاین اصلا قابل قیاس نیست
    به جرات میشه گفت امکانات زرین پال نسبت به سایر درگاه ها بیشتر هست و از اون قشنگ تر اینکه زرین پال در ارائه امکانات خاص پیش قدم هست

به حرف هایی که در خصوص ضعف امنیتش گفته میشه هم توجه نکنید. یکسری حرف های بی پایه و اساس
    در قلمرو ایمان نیز تسامح هست

5. تعداد تشکر ها از TARIMEHR به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط pakradm نمایش پست ها
    برای استفاده از زرین گیت حتما باید درگاه فعال با تراکنش های زیاد داشته باشیم؟؟؟
    میشه بپرسم هزینه کارمزد های شما در حالت عادی چقدر است؟؟؟

متشکرم
    برای داشتن درگاه مستقيم بايد يا در سطح تاييد طلائی باشيد يا ماهانه بيش از 50 تراکنش روی سايتتون داشته باشيد.
    قطعا سايتی که زير 50 تراکنش داشته باشه هنوز فعال نيست و فعال شدن درگاه مستقيم هم سودی نداره.

روال کلی زرين پال به اين صورت هست که زمانی که ميخواين وجه رو درخواست واريز بديد کارمزد کسر ميشه.
    بنابراين اگر وجهی که از درگاه مستقيم به زرين پال شما اعمال شده رو به زرين کارت انتقال بديد باز هم کارمزدی کسر نميشه.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    56
    تشکر تشکر شده 
    245
    تشکر شده در
    165 پست

من زرین پال را بهتر می پسندم. به چند علت
    اول اینکه حمایت خوبی از توسعه دهنده ها می کنند به جای سو استفاده (من به شخصه وقتی زحمت دوست خوبم محمد عابدین پور را دیدم که پی لاین اینطور سو استفاده کرده ناراحت شدم و همه ی دوستانم را هم تشویق به استفاده از درگاه های دیگه مثل زرین پال کردم پلاگین فرم ساز پرداخت همیار)
    دوم اینکه چون خیلی از سایت های خدماتی وب که من استفاده می کنم زرین پال دارند من پرداخت های هاست ، دامین .. را با درگاه زرین پال ان سایت ها اقدام می کنم و از قسمت پرداخت با حساب کاربری اقدام می کنم و بدون کسر کارمزد و به آسانی از موجودی زرین پال اقدام می کنم . (ولی یک موضوعی که هست زده پرداخت با حساب کاربری به همراه قرعه کشی .. من که تا به حال برنده نشدم و دوستام هم نشدیدم برنده بشن. این قسمت فعال هست؟)

8. تعداد تشکر ها از majid1f به دلیل پست مفید

عضو دائم vahab00 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,983
    تشکر تشکر شده 
    4,046
    تشکر شده در
    1,978 پست

شخصا پی لاین رو پیشنهاد میکنم
    پای سرعت عمل که میاد وسط تو پیلاین خیلی سریع تراکنش ها به حساب شما واریز میشن حتی کمتر از 1 ساعت در روزهای تعطیل (این تجربه من بوده)
    زرین پال خوبه و ایده های خوبی داره اما خیلی خشکه
    میدونید چطور ؟
    اول دقت کنید من تصور خودمو میگم و اصلا قصد جسارت ندارم و چیزی که تو ذهن من و شاید خیلی ها که مثل من وقتی که زرین پال تو سال اول بوده باشه
    از نظر من زرین پال ی سیستم خیلی کامله اما نقص هایی داره
    از سال اول که خب کسایی که یادشونه میدونن وقت واریز دلت خون میشد و دقیقا 3-4روز نگه میداشتند و واریز میکردند
    پس از این حدود یک سال یا بیشتر زرین پال اینطور بود و سیستم های جدیدی آمدند و به جرات میتونم بگم زرین پال تو این مدت از یاد خیلی ها رفت
    بعد از اون دوباره با ایده های جدیدی اومدند و این ایده ها باعث شد کاربرانی رو جذب خودشون کنند
    اما
    شاید کسایی مثل من هنوز اون روزها رو یادشون هست و حاضر نیستند حتی اگه زرین پال بانک بشه ازش استفاده کنند چون ی تجربه بد ملکه ذهنشون شده و شاید هیچ جوره پاک نشه
    بنده به شخصه درگام مستقیم ملت دارم اما پی لاین رو به دلایلی ترجیح میدم
    خب بگذریم اما از نظر من هنوز تو زرین پال یک مورد تغییر نکرده و اون هم غرورشون هست (البته این ها فقط تجربیات و احساسات من هست لطفا کسی سوء برداشت نکنه)
    شرمنده اینو میگم اما زرین پال فکر میکنه چون اولین بوده هنوز هم بی رقیب هست و این حرفم از سخن کاربر سامان سیستم که گفتند با زرین کارت رقابتی نمیمونه اما یک سوال ! شما مگه چکار کردید که رقابت نمونه ؟ اینکه یک کارت دادید به کاربرا ؟ خب پی لاین کارت نمیده اما تسویه حساب هاش خیلی سریع و منظم هست و تفاوتش با شما چیه ؟ تو کارمزد ؟ مگه برای شما دائمی صفر درصد هست ؟ خب هرکس که خدماتی ارائه میده هزینه ای دریافت میکنه و این کاملا مسلم هست و نبودن کارمزد دلیل بر بی رقیب شدن نمیشه
    شاید مشکل تسویه حساب رو با زرین کارت رفع کردند اما هنوز به کاربرانی که زرین کارت ندارند تسویه ها همونطوری هست و بازه زمانی خودش رو داره و این از نظر من اصلا خوب نیست

البته دوستان دقت کنند این نوشته ها افکار بنده بوده از زرین پال و قصد جسارت نداشته و ندارم و تجربیات و احساساتمو بیان کردم و لطفا سوء تعبیر نکنید
    جناب امیری رو خیلی وقته می شناسم و واقعا فردی متشخص و ستودنی هستند و همیشه ازشون به نیکی یاد کرده و میکنم و هیچگونه دشمنی با ایشون ندارم فقط این ها به قول معروف دل نوشته های بنده بوده که نوشتم و امیدوارم جناب امیری نوشته های منو حمل بر جسارت ندونند
    کوچیک شما : سید چورته
    ارائه و طراحی انواع قالب های whmcs و وردپرس
    دکمه تشکر خراب شده آیا ؟
    ظرفی که پر است، کم صداست...

10. تعداد تشکر ها ازvahab00 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط majid1f نمایش پست ها
    من زرین پال را بهتر می پسندم. به چند علت
    اول اینکه حمایت خوبی از توسعه دهنده ها می کنند به جای سو استفاده (من به شخصه وقتی زحمت دوست خوبم محمد عابدین پور را دیدم که پی لاین اینطور سو استفاده کرده ناراحت شدم و همه ی دوستانم را هم تشویق به استفاده از درگاه های دیگه مثل زرین پال کردم پلاگین فرم ساز پرداخت همیار)
    دوم اینکه چون خیلی از سایت های خدماتی وب که من استفاده می کنم زرین پال دارند من پرداخت های هاست ، دامین .. را با درگاه زرین پال ان سایت ها اقدام می کنم و از قسمت پرداخت با حساب کاربری اقدام می کنم و بدون کسر کارمزد و به آسانی از موجودی زرین پال اقدام می کنم . (ولی یک موضوعی که هست زده پرداخت با حساب کاربری به همراه قرعه کشی .. من که تا به حال برنده نشدم و دوستام هم نشدیدم برنده بشن. این قسمت فعال هست؟)
    بله فعال هست و اتفاقا دوستانی هم که برنده ميشن معمولا ميگن: ما فکر نميکرديم قرعه کشی واقعا وجود داشته باشه.

در مورد حمايت هم هدف ما در مجموعه سامان سيستم حمايت از توسعه دهنده های برنامه های مختلف هست و سعی ميکنيم در حد توان از بابت اين زحمات تشکر کنيم.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط vahab00 نمایش پست ها
    شخصا پی لاین رو پیشنهاد میکنم
    پای سرعت عمل که میاد وسط تو پیلاین خیلی سریع تراکنش ها به حساب شما واریز میشن حتی کمتر از 1 ساعت در روزهای تعطیل (این تجربه من بوده)
    البته تسويه حساب 1 ساعته هم شيرين هست ولی سرعت تسويه حساب در زرين پال سريعتر از 1 ساعت هست. و اکثر تراکنش ها داره تو دقايق اول تسويه ميشه.
    ان شاء الله بزودی برای تراکنش های زير 400 هزار تومان اين موضوع به صورت آنی و سيستمی خواهد بود و حتی تاخير يک دقيقه ای هم در اين موضوع پسنديده نيست.

زرین پال خوبه و ایده های خوبی داره اما خیلی خشکه
    میدونید چطور ؟
    اول دقت کنید من تصور خودمو میگم و اصلا قصد جسارت ندارم و چیزی که تو ذهن من و شاید خیلی ها که مثل من وقتی که زرین پال تو سال اول بوده باشه
    از نظر من زرین پال ی سیستم خیلی کامله اما نقص هایی داره
    از سال اول که خب کسایی که یادشونه میدونن وقت واریز دلت خون میشد و دقیقا 3-4روز نگه میداشتند و واریز میکردند
    متاسفانه در اون زمان قوانين ما به اين صورت بود و دليل اصلی اون هم اين هست که زرين پال درگاه پرداخت ساده نيست.
    ايده اصلی زرين پال تضمين تراکنش ها هست به اين صورت که اگر مشتری تو اون بازه زمانی 3 روزه کالا و محصول خودش رو تحويل نگيره ميتونه در زرين پال تيکت بزنه و پيگير خريدش باشه.
    متاسفانه اين قابليت زرين پال از ديد خيلی از سايت هایی که ايده زرين پال رو کپی کردن غافل موند.

شاید کسایی مثل من هنوز اون روزها رو یادشون هست و حاضر نیستند حتی اگه زرین پال بانک بشه ازش استفاده کنند چون ی تجربه بد ملکه ذهنشون شده و شاید هیچ جوره پاک نشه
    البته هدف زرين پال بانک شدن نيست. اقدام زرين پال برای مجوز ديگه ای هست که هنوز صادر نشده و مستندات نهائی اون در اداره نظام های پرداخت در حال تدوين هست. حرکت زرين پال به اون سمت هست و اميدواريم گذشت زمان اين خاطره بد رو از ذهن شما پاک کنه.

شرمنده اینو میگم اما زرین پال فکر میکنه چون اولین بوده هنوز هم بی رقیب هست و این حرفم از سخن کاربر سامان سیستم که گفتند با زرین کارت رقابتی نمیمونه اما یک سوال ! شما مگه چکار کردید که رقابت نمونه ؟ اینکه یک کارت دادید به کاربرا ؟ خب پی لاین کارت نمیده اما تسویه حساب هاش خیلی سریع و منظم هست و تفاوتش با شما چیه ؟ تو کارمزد ؟ مگه برای شما دائمی صفر درصد هست ؟ خب هرکس که خدماتی ارائه میده هزینه ای دریافت میکنه و این کاملا مسلم هست و نبودن کارمزد دلیل بر بی رقیب شدن نمیشه
    شاید مشکل تسویه حساب رو با زرین کارت رفع کردند اما هنوز به کاربرانی که زرین کارت ندارند تسویه ها همونطوری هست و بازه زمانی خودش رو داره و این از نظر من اصلا خوب نیست
    تو اين بازه زمانی 6 ماهه که از صدور اولين زرين کارت گذشته بيش از 2000 زرين کارت صادر شده و تلاش ما بر اين هست که ان شاء الله هر کاربر فعال در وب فارسی يک زرين کارت داخل کيف پول خودش داشته باشه.
    در مورد کارمزد هم برنامه اين هست که اين روال فعلا تا پايان پاييز و ان شاء الله اگر کارمزد شاپرک روی درگاه های پرداخت اعمال نشه برای زمستان هم اعمال بشه.
    در مورد زمان تسويه حساب هم که فکر ميکنم در حال حاضر زرين پال سريعترين زمان تسويه حساب رو داره ارائه ميده.

علاوه بر تسويه حساب سريع و بدون کارمزد، درگاه مستقيم با نام و لوگوی وبسايت پذيرنده (و بدون کارمزد)، ارائه کد USSD برای پذيرنده ها، اپليکيشن اندرويد، درگاه اشتراکی (قابليت تفکيک درآمد چند شريک از درآمد يک وبسايت)، ايجاد کيف پول های مختلف، گزارش ها و سرويس های اطلاع رسانی صحيح و دقيق، واريزگر، سرويس اختصاصی فروش شارژ و کارت های خدماتی قابليت های منحصر به فرد و خاصی هستند که توسط زرين پال و مجموعه سامان سيستم در حال ارائه هستند و بر همين اساس هست که ميشه گفت در حال حاضر زرين پال پيش قدم هست. و خوشحال ميشيم اگر از نظر شما نقطه ضعفی در حال حاضر وجود داره بگيد تا حتما نسبت به رفع اون اقدام کنيم.

ارتباط مستقيم با استارت آپ های همکار و کاربران خودمون در انجمن های مختلف، برنامه های مختلف و برنامه هفتگی همفکر باعث ميشه تا در سريعترين زمان نيازهای کاربران خودمون رو شناسائی و در جهت رفع اونها اقدام کنيم.

البته دوستان دقت کنند این نوشته ها افکار بنده بوده از زرین پال و قصد جسارت نداشته و ندارم و تجربیات و احساساتمو بیان کردم و لطفا سوء تعبیر نکنید
    جناب امیری رو خیلی وقته می شناسم و واقعا فردی متشخص و ستودنی هستند و همیشه ازشون به نیکی یاد کرده و میکنم و هیچگونه دشمنی با ایشون ندارم فقط این ها به قول معروف دل نوشته های بنده بوده که نوشتم و امیدوارم جناب امیری نوشته های منو حمل بر جسارت ندونند
    کوچیک شما : سید چورته
    قطعا دل نوشته های شما برای ما محترم هست و اميدواريم گذشت زمان باعث شيرين شدن تجربه گذشته بشه. (مثل يک چای تلخ که وقتی قند رو داخلش حل ميکنيد شيرين ميشه.) حتی اگر شما دشمن ما باشيد که نيستيد ما شما رو دوست خوب خودمون ميدونيم
    ویرایش توسط samansystems : September 12th, 2014 در ساعت 01:30

12. تعداد تشکر ها ازsamansystems به دلیل پست مفید

عضو انجمن ali-rezam آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    507
    تشکر تشکر شده 
    258
    تشکر شده در
    179 پست

بنده شخصا در این چند سالی که در دنیای اینترنت فعالیت داشتم تونستم از بیشتر سرویس های شرکت سامان سیستم استفاده کنم به غیر از زرین پال
    شاید دلیل این موضوع هم عضویت سختش بوده که همیشه اقدام میکردم ولی پیگری برای فعال سازی حساب رو انجام نمیدادم
    از نظر من سامان سیستم همیشه برترین ایده ها را برای سرویس های خودش استفاده میکنه و پیشتاز هست
    اگر شما هم مثل بنده نیستید و حال فعال سازی حساب رو دارید حتی یک لحظه هم در ایجاد حساب زرین پال تردید نکنید

14. تعداد تشکر ها از ali-rezam به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    555
    تشکر تشکر شده 
    994
    تشکر شده در
    800 پست

اقا زرین پال شد ممنون از همه

16. تعداد تشکر ها از hostorder به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ali-rezam نمایش پست ها
    بنده شخصا در این چند سالی که در دنیای اینترنت فعالیت داشتم تونستم از بیشتر سرویس های شرکت سامان سیستم استفاده کنم به غیر از زرین پال
    شاید دلیل این موضوع هم عضویت سختش بوده که همیشه اقدام میکردم ولی پیگری برای فعال سازی حساب رو انجام نمیدادم
    از نظر من سامان سیستم همیشه برترین ایده ها را برای سرویس های خودش استفاده میکنه و پیشتاز هست
    اگر شما هم مثل بنده نیستید و حال فعال سازی حساب رو دارید حتی یک لحظه هم در ایجاد حساب زرین پال تردید نکنید
    اين رو مد نظر داشته باشيد که شما تنها يکبار برای تاييد عضويت خودتون اقدام ميکنيد و بعد ازون ميتونيد از امکاناتی که فعلا بی نظير هست استفاده کنيد.
    هدف ما در مجموعه سامان سيستم اين هست که بتونيم سرويس خاص ارائه بديم تا همه کاربران حتی کاربرانی که نيازهای خاص دارن رو هم در سرويس مورد نظر جذب کنيم.
    خوشحال ميشيم بتونيم علاوه بر بقيه پروژه های مجموعه، در زرين پال هم ميزبان خوبی برای شما باشيم.

18. تعداد تشکر ها ازsamansystems به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    73
    تشکر تشکر شده 
    53
    تشکر شده در
    42 پست

قطعا زرین پال ، هم از نظر خدمات و سابقه و هم پشتیبانی دقیقش ...
    البته من با پی لاین کار نمیکنم ، با پارس پال و زرین پال کارکردم و بین این دو مقایسه کردم ...
    ویرایش توسط alipoor90 : September 13th, 2014 در ساعت 21:59

20. تعداد تشکر ها از alipoor90 به دلیل پست مفید

صفحه 5 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)