از بانک ملت هم درخواست دادم کارای بانک تموم شده ولی گفتند چند روز میکشه مشخصات ایمیل شه
از بانک ملت هم درخواست دادم کارای بانک تموم شده ولی گفتند چند روز میکشه مشخصات ایمیل شه
خوشحال ميشم دليل پيشنهاد شما رو بدونم تا ان شاء الله برنامه رضايت شما رو هم تا حد ممکن جلب کنيمفکر کنم پی لاین مناسب تر باشه؟
ویرایش توسط samansystems : September 11th, 2014 در ساعت 20:11
فکر کنم زرین پال اولین بوده تو این کار..پی لاین بعدنا امد.خودم چندین ساله زرین پال استفاده میکنم واقعا راضی هستم ازش..اگر این کارمزد صفر درصد رو نگه میداشتند شاید دیگر کسی نمیتونست سایتی دیگر رو باهاش مقایسه کنه!
در حقیقت فرقی نمی کنه از کدوم استفاده کنی,مگر اینکه دلیل خاصی برای انتخاب بین اینها نیاز داشته باشی,
من خودم از زرین پال استفاده می کنم چون از نظر من راحت تر میشه بهش تکیه داد و اعتماد کرد!
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
خب بدون کارمز نمیشه که ...بعدا خودشون هم باید استفاده بکنن از هزینه هایی که رد و بد میشه دیگه...هزیه سرور هزینه طراحی اسکریپت و...
هیچ سایتی بدون کارمز اینکارو نمیکنه..مگر اینکه ادمین اینجور سایت ه میلیاردر باشه که اصلا این کارمزد ها واسش مهم نباشه...که اینم نداریم
زرین پال رو من به شخصه دیدم که میشه هکش کرد...یکی از دوستان به سیستم سروریش نفوذ کرد و میخواست حساب های خودشو و دوستانشو شارژ کنه..
یه خورده ضعف امنیتی داشتش با اینکه گواهی ssl هم داشتش اما پی لاین رو من ندیدم که بشه اینکارو کردش..با این اوصاف از نظر کیفیت و پروسه زرین پال بعدش پی لاین.....اگرم خواستید هردوتا درگاه رو فعال کنید..چیزی کم نمیشه..
هیچ و پوچ
لطفا شايعه درست نکنيد.
زرين پال يکی از امن ترين سرويس ها هست که بيش از 4 سال هست در اين زمينه در حال فعاليت هست.
فعاليت های شرکت سامان سيستم هم محدود به زرين پال نيست و بيش از 10 سايت خدماتی دارن فعاليت ميکنن که قطعا اگر حرف شما صحيح بود تا الان نه زرين پالی بود نه سامان سيستم.
بدون مستند و مدرک حرف زدن کار ساده ای هست که افراد برای خراب کردن چهره ديگران ازش استفاده ميکنن
ssl هم که يکی از الزامات هست و اگر سايتی نداشته باشه به سادگی ميشه در طول مسير کاربر تا سرور يوزر پسورد رو خوند و بعد هم با همون يوزر پسورد وارد شد.
در مورد کارمزد هم سعی اون اين هست ان شاء الله اين رويه رو ادامه بديم.
ابتدا تا پايان تابستان، الان پاييز و اگر کارمزد شاپرک روی درگاه های پرداخت اعمال نشه ان شاء الله برای زمستان هم ادامه خواهد داشت.
بله شما درست میگید..اما شایعه نبودش..به رویت دیده شده که برطرف شدش باگش...
اگه شایعه بودش احراز نمیکردم دوست عزیز...
بلاخره هر سیستمی بدون عیب و نقص نیستش..چه زرین پال چه پارس پال و....سیستم ها..حتی درگاه های بانکی کشور هم بدون عیب و نقض نیستن...
بنده هم اکانت زرین پال دارم و فعال هستش...
در ضمن در مورد مبحثی که اعلام کردید چهره دیگران خراب کردن و...بنده مخرب نیستم..همانطوری که عرض کردم بنده هم زرین پال و پی لاین و مابقی درگاه های بانکی رو دارم و برای سایت هایی که بدون بانک کار میکنن استفاده میکنم..
اگر توجه کرده باشید گفته شده بودش که یکی از دوستان و بنده فقط دیدم..این مسله مال یکی دوسال پیش هستش..
نه الان...
قصد بنده مخرب کردن سایت ها نیستش..حالا زرین پال میخواد سابقه صد ساله داشته باشه و یا یک ساله ...مهم کیفیت و سیستم هستش
بازم تکرار میکنم : قصد بنده نه تخریب هیچ گونه سایت،هیچ گونه درگاه پرداختی ،هیچ گونه دروغ گویی، و... نیستش..فقط اعلام کردم..
هیچ و پوچ
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
همونطور که دوستان ميگن مراجع خاصی برای اثبات اين موضوع هست که اگر چنين اتفاقی افتاده باشه بايد مستندات اون هم وجود داشته باشه.
بدون مدرک و مستند حرف زدن کار ساده ای هست که هر کسی ميتونه اين رو مطرح کنه.
مطمئن باشيد اگر حرف شما صحت داشت الان مدارک و مستندات اون هم وجود داشت![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)