اخه چي بگم ......واقعا تحت تاثیر این جان فشانی شما قرار گرفتم ....
سيستم شما انقدر تابلو هست كه نيازي به خوندن كدها و ديگر متعلقاتش نباشهبله کسی که مانند شما فقط از یک وب سایت عضو شدنش را بداند جز این نمی تواند بفهمد .
ربطي به سابقه سايت نداره چه بسا سايتهايي هستند كه نصف شما هم سابقه ندارن ولي اعتبار بيشتري دارنبد نیست نگاهی به تاریخ شروع به کار دو سیستم به اندازید و درک کنید چندین سال قدیمی تر بودن چه تاثیری در سطح ترافیک سایت خواهد داشت ... مشهدتیم حداقل 5 برابر آجا قدمت دارد ... پس ترافیک بالای آن دلیل بر هیچ چیز جز سابقه ی بیشتر آن ها نخواهد بود .
سايت شما رو در حدي نديدم كه بخوام توش فعاليت كنمبله مشاهده کردم فعالیت زیاد شما بسیار ستودنی است همین است که می گویم فقط عضو شدن را یاد گرفته اید ....
شما به جاي اين جوابتون به جواب قبليتون فكر ميكردين بهتر بود كه ميگفتين تازه تو سايتتون عضو شدم
باز هم به پاسخ قبلتون توجه كنيد كه گفته بوديد 1 هفته بيشتر نيست كه با نيوك اشنا شدم تفره نريد و جواب الكي نديدبله بارها به سایت Phpnuke رفتم و این یوزر در سر در سایت نصب شده بود ....
با منطق سرشار از معرفت و شناخت خود شما همه را متحول كرديد تو اين تاپيكبله اگر منطق این است بهتر است بی منطق باشم و بی منطق زیست کنم ....