█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
بله شما درست میگید..اما شایعه نبودش..به رویت دیده شده که برطرف شدش باگش...
اگه شایعه بودش احراز نمیکردم دوست عزیز...
بلاخره هر سیستمی بدون عیب و نقص نیستش..چه زرین پال چه پارس پال و....سیستم ها..حتی درگاه های بانکی کشور هم بدون عیب و نقض نیستن...
بنده هم اکانت زرین پال دارم و فعال هستش...
در ضمن در مورد مبحثی که اعلام کردید چهره دیگران خراب کردن و...بنده مخرب نیستم..همانطوری که عرض کردم بنده هم زرین پال و پی لاین و مابقی درگاه های بانکی رو دارم و برای سایت هایی که بدون بانک کار میکنن استفاده میکنم..
اگر توجه کرده باشید گفته شده بودش که یکی از دوستان و بنده فقط دیدم..این مسله مال یکی دوسال پیش هستش..
نه الان...
قصد بنده مخرب کردن سایت ها نیستش..حالا زرین پال میخواد سابقه صد ساله داشته باشه و یا یک ساله ...مهم کیفیت و سیستم هستش
بازم تکرار میکنم : قصد بنده نه تخریب هیچ گونه سایت،هیچ گونه درگاه پرداختی ،هیچ گونه دروغ گویی، و... نیستش..فقط اعلام کردم..
هیچ و پوچ
همونطور که دوستان ميگن مراجع خاصی برای اثبات اين موضوع هست که اگر چنين اتفاقی افتاده باشه بايد مستندات اون هم وجود داشته باشه.
بدون مدرک و مستند حرف زدن کار ساده ای هست که هر کسی ميتونه اين رو مطرح کنه.
مطمئن باشيد اگر حرف شما صحت داشت الان مدارک و مستندات اون هم وجود داشت![]()
شخصا معتقد هستم فروش سامانه پيامک رو نميشه با فروش *** و **** مقايسه کرد و برای هر دو يک تصميم گرفت
- - - Updated - - -
صحبت شما مثل اين ميمونه که من بگم يکی از دوستان من ميگه ایران وب هاست سرور باگ داره و سرورش هک شده
به نظرم بيان کردن صحبت بدون دليل و مدرک کار درستی نيست.
من نمیدونم پی لاین کجاش مناسبه با این همه کارمزدی که میگیره . . .
سلام
من واقعا زرین پال بهتون پیشنهاد می کنم چون هم پشتیبانی قوی دارند هم تسویه با زرین کارت شون بدون کارمزد هست.
البته اگر نمایندگی از زیر مجموعه ریلکس دارید از درگاه زرین پال استفاده نکنید که ماژول زرین پال شون باگ امنیتی دارد که هنوز هم رفعش نکردند.گزارش دادم بهشون پیگیری نکردند حتی بقیه درگاه هاشون هم یک باگ امنیتی شدید دارد اما درگاه زرین پال شون دو تا باگ داره.
موفق باشید
اين مشکل رو تو پيام خصوصی بهمون ميگيد تا ازون مجموعه پيگير باشيم برای بروز شدن ماژول.
- - - Updated - - -
رسيدن به سطح تاييد طلائی اجباری نيست و شما با سطح تاييد نقره ای و زرين کارت هم ميتونيد از سريعترين زمان تسويه حساب در مقايسه با ساير سرويس های مشابه بهره مند بشيد.
- - - Updated - - -
پيشنهاد ميکنم حتما از زرين پال با زرين کارت استفاده کنيد و از شرايط لذت ببريد.
زرین پال انتخاب من هستش
همونطور که دوستان مزیتش رو گفتند به علاوه اینها درگاه اشتراکی زرین پال خیلی به من کمک کرده
زرین پال اعتبار بیشتری هم داره و آقای امیری و دوستان فنی که دارند با درخواست بنده برای تراوین درگاه درست کردن که هر شرکتی این کار رو نمیکنه
زرین پال مطمئن و امن و تسویه سریع با زرین کارت بدون کارمزد!
زرین پال
از پی لاین استفاده کردم و سرعت عملشون در تسویه و همچنین ظاهر سایتشون خوبه .
اما زرین پال رو استفاده نکردم ولی دوستان میگن که خوب هست .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)