واقعا تحت تاثیر این جان فشانی شما قرار گرفتم ....خودم ديدم ولي نميتونستم سكوت كنم بايد پاسخ شما رو ميدادم
بله کسی که مانند شما فقط از یک وب سایت عضو شدنش را بداند جز این نمی تواند بفهمد .دوستاني كه در اين بحث شركت كردن همه متخصصن در نيوك و php خودشون ميتونن قضاوت كنن
كافيه تو اين سايت عضو بشن و بفهمن كه چطوري نيوك با ويبولتين ست ميشه
بد نیست نگاهی به تاریخ شروع به کار دو سیستم به اندازید و درک کنید چندین سال قدیمی تر بودن چه تاثیری در سطح ترافیک سایت خواهد داشت ... مشهدتیم حداقل 5 برابر آجا قدمت دارد ... پس ترافیک بالای آن دلیل بر هیچ چیز جز سابقه ی بیشتر آن ها نخواهد بود .اولا من نيومدم در مورد بازديد با شما حرف بزنم
دوما بد نيست يه نگاهي به alexa نيوك و خودتون بندازيد و بعد حرف بزنيد
phpnuke.ir :Phpnuke.ir Site Info
aja-nuke.ir : Aja-nuke.ir Site Info
بله مشاهده کردم فعالیت زیاد شما بسیار ستودنی است همین است که می گویم فقط عضو شدن را یاد گرفته اید ....بد نيست يه نگاه به تاريخ عضويتم بندازيد
alasht
AJA Portal Forums -
بله بارها به سایت Phpnuke رفتم و این یوزر در سر در سایت نصب شده بود ....ميتونيد همين يوزر رو تو نيوك چك بفرماييد و بفهميد كه با نيوك اشنا هستم يا نه
ایرادش به نفی قوانین سایت می باشد که کافی است قبل از اون عضویته که یادش گرفتید قوانین رو هم یاد بگیرید بخونید ...مگه اين تاپيك چه ايرادي داره كه بخوان قفل كنن ؟
بله اگر منطق این است بهتر است بی منطق باشم و بی منطق زیست کنم ....در اخر هم بگم اصلا ادم منطقي نيستيد و .....
موفق باشید .