صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 29

موضوع: Mybb vs SMF

عضو انجمن Sepahrad آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    403
    تشکر تشکر شده 
    348
    تشکر شده در
    237 پست

پیش فرض پاسخ : Mybb vs SMF

نقل قول نوشته اصلی توسط GharbHost نمایش پست ها
    سایت های بزرگ که سیستم های اختصاصی هم دارند، همه شنیدن که بار ها هک شدند. با اینکه امنیتشون تخصصی چک میشه.

این معیار کلی نیست. موارد ایمنی نصب و نگهداری سایت و انجمن و پورتال حفظ بشه، مشکلی پیش نمیاد. مگر : شذّ و نَدَرَ[COLOR="Silver"]
    باسلام
    ---------------
    آرش جان اینطوری که من از صحبتتون برداشت کردم : شما گفتید سیستم اختصاصی پس منظورتون این سیستم ها نیست پس من اینطوری برداشت کردم شما در مورد امنیت کلی صحبت میکنید .

من فکر کنم منظورتون این هست که سیستم های اختصاصی هم هک میشند پس این ها هم میشند
    باید در جواب هم بگم بله و هم نه ! اگر منظورتون این بود .
    بله : سایت های خیلی گردن کلفت هم هک میشند این ها که چیزی نیست جلوشون و باید بگم هر سیستمی هک میشه و این اجنتاب ناپذیر هست این هک میتونه به چند شاخه تقسیم بشه دسترسی از طریق سرور که اصلا ربطی به CMS نداره و یا خود CMS !
    ما ملاک رو رو یک سرور امن و مطمئن اگه بدونیم ( در حد خوب ) باید بگم توی امنیت آنچنان تفاوتی بین SMF و Mybb وجود نداره . من نمیدونم کدام منبع معتبری گفته که Mybb توی امنیت ضعیف هست که هر کی میاد به خاطر شایعات میگن امن نیست ! هردوشون هم امن هستند و هم غیر امن

و در جواب نه : من میام یه CMS اختصاصی مینویسم که مثلا خیلی هم وارد نیستم خوب 100 درصد این سیستم ها امن تر هستند البته شما فرمودید که روی امنیتشون زیاد کار میشه پس جواب اول مد نظر هست

در جواب یکی از دوستان که میگفت باید قید پلاگین SMF رو زد باید بگم اون سیستمی که امکانات که زیاد استفاده میشه رو خودش برای خودش مینویسه و در سیستم قرار میده خیلی بهتر هست تا اینکه پلاگین رو یکی دیگه نوشته باشه و براش قرار بده ! امیدوارم جواب رو گرفته باشید تیم بنویسه بهتره !

موفق باشید
    خداحافظ !

2. تعداد تشکر ها از Sepahrad به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    125
    تشکر تشکر شده 
    234
    تشکر شده در
    190 پست

سایت های بزرگ که سیستم های اختصاصی هم دارند، همه شنیدن که بار ها هک شدند. با اینکه امنیتشون تخصصی چک میشه.

این معیار کلی نیست. موارد ایمنی نصب و نگهداری سایت و انجمن و پورتال حفظ بشه، مشکلی پیش نمیاد. مگر : شذّ و نَدَرَ

در مورد SMF کاملا اشتباست صحبتتون، SMF انقدر مود و قالب و بسته داره که من یکی توش گم شدم توی این چند سال :

مودهای SMF :
    SMF Mod Site

قالب های SMF :
    SMF Theme Site

بسته های آپگرید :
    SMF Manual Upgrade Instructions

که با مراجعه به سایت های پشتیبان میتونید درخواست فارسی سازی بدید.

روی PersianSMF.IR انقدر مودهای مختلف نصب بود که میدید وبولیتن هم کنار میذاشتید.

موفق باشید.
    درپايين بودم امنيت كه شكي نيست حتي گاهي اوقات اينقدر كند بودن كه تيم هاي ترجمه خودشون پچ امنيتي ميدادن
    -------------------
    من ميگم نميشه استفاده كرد شما ميگي داره !! من مجبور شدم انجمن با 1گيگ ديتابيس رو به vb كانورت كنم

ديگه از ادمين بهترين انجمن پشتيبانش كه بالاتر نداريم دوست عزيز :

6- تجربه 4 ساله ما نشون میده که از هیچ مدی در اس ام اف نباید استفاده بشه ! همینطور هم که میبینید تا الان هیچ مدی نصب نشده !
    منبع : نظر شما در مورد SMF To vBulletin
    ویرایش توسط Rapid : June 21st, 2010 در ساعت 18:23
    h+rSabegh

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    179
    تشکر تشکر شده 
    309
    تشکر شده در
    185 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط h+r نمایش پست ها
    درپايين بودم امنيت كه شكي نيست حتي گاهي اوقات اينقدر كند بودن كه تيم هاي ترجمه خودشون پچ امنيتي ميدادن
    -------------------
    من ميگم نميشه استفاده كرد شما ميگي داره !! من مجبور شدم انجمن با 1گيگ ديتابيس رو به vb كانورت كنم

ديگه از ادمين بهترين انجمن پشتيبانش كه بالاتر نداريم دوست عزيز :

منبع : نظر شما در مورد smf to vbulletin

شما میگی نصب نشده من میگم پرشین اس ام اف رو که پشتیبان اس ام اف فارسی بود کرده بودیم نمایش مودهای مختلف.

در مورد مامبولرن هم ظاهرا شما خبر ندارید که یه ضد حال بد خوردند از سایت اصلی. پشتیبان رسمی بودن که سایت اصلی به خاطر تقلب و عوض کردن کپی رایت ها از پشتیبانی اصلی گذاشتشون کنار و فارسی سازشون هم از سایت برداشت. Ok ? (من به جای مامبولرن بودم SMF که سهله، کلا نت رو میذاشتم کنار) ...
    این همه ادعای حفظ کپی رایت رو داشتند. ...

حرف شما اصلا درست نیست نه اینکه قبول نداشته باشم. چونکه سالهاست با اس ام اف کار میکنم و بنده از ساپورترهاش بودم.

در ضمن در مورد نصب نشدن مودها هم حرف هر کسی رو بی دلیل قبول نکنید.کسانی که حتی 1 مود هم نتونستند یا نخواستند نصب کنند و دلشون از جایی دیگه پوره میان این حرف رو میزنند. من تعجب میکنم که یه سایتی که یک سیستم رو پشتیبانی میکنه میاد این حرف غیرمنطقی رو میزنه، گفتند تجربه اونا نشون داده، بله تجربه ما هم چیز دیگه ای میگه. هرکسی اینجا یه حرفی داره.

اتفاقا یکی از سیستم هایی که کار کردن باهاش شیرینه و انسان لذت میبره SMF هست مخصوصا کسی که با مودها دست و پنجه نرم کنه میبینه که SMF زندگیه.

البته کسی عالی بودن vblulliten و mybb رو رد نمیکنه. همه این سیستم ها ، خوبن.

موفق باشید.
    ویرایش توسط GharbHost : June 21st, 2010 در ساعت 19:20

6. تعداد تشکر ها از GharbHost به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    125
    تشکر تشکر شده 
    234
    تشکر شده در
    190 پست

شما میگی نصب نشده من میگم پرشین اس ام اف رو که پشتیبان اس ام اف فارسی بود کرده بودیم نمایش مودهای مختلف.

در مورد مامبولرن هم ظاهرا شما خبر ندارید که یه ضد حال بد خوردند از سایت اصلی. پشتیبان رسمی بودن که سایت اصلی به خاطر تقلب و عوض کردن کپی رایت ها از پشتیبانی اصلی گذاشتشون کنار و فارسی سازشون هم از سایت برداشت. Ok ? (من به جای مامبولرن بودم SMF که سهله، کلا نت رو میذاشتم کنار) ...

حرف شما اصلا درست نیست نه اینکه قبول نداشته باشم. چونکه سالهاست با اس ام اف کار میکنم و *** از ساپورترهاش بودم.

در ضمن در مورد نصب نشدن مودها هم حر کسی رو بی دلیل قبول نکنید.کسانی که حتی 1 مود هم نتونستند یا نخواستند نصب کنند و دلشون از جایی دیگه پوره میان این حرف رو میزنند. من متأسفم این نشانه غیرحرفه ای بودنه که ساپورتر یک سیستم بدون اینکه حرفش منطقی باشه در یک محل گفتگوی عمومی این حرف رو در مورد سیستم خودش بزنه. اتفاقا یکی از سیستم هایی که کار کردن باهاش شیرینه و انسان لذت میبره SMF هست مخصوصا کسی که با مودها دست و پنجه نرم کنه میبینه که SMF زندگیه.

البته کسی عالی بودن vblulliten و mybb رو رد نمیکنه. همه این سیستم ها ، خوبن.

موفق باشید.
    شما يه انجمن smf معرفي كه 3 4 سال مد تشكر بي مشكل روي اون كاركرده باشه ؟
    الان فارسي سازي كه توسايت smf هست ماله كدوم تيمه؟
    h+rSabegh

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    179
    تشکر تشکر شده 
    309
    تشکر شده در
    185 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط H+R نمایش پست ها
    شما يه انجمن smf معرفي كه 3 4 سال مد تشكر بي مشكل روي اون كاركرده باشه ؟
    الان فارسي سازي كه توسايت smf هست ماله كدوم تيمه؟
    مثل اینکه اصلا با SMF آشنا نیستید !!!! با آپگرید سیستم تمام مودها هم آپگرید میشن.

http://custom.simplemachines.org/mod...=modified;desc

در مورد فارسی ساز خودتون تشریف ببرید فایل رو دانلود کنید و چک کنید متوجه میشید.
    ویرایش توسط GharbHost : June 21st, 2010 در ساعت 19:23

9. تعداد تشکر ها از GharbHost به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    125
    تشکر تشکر شده 
    234
    تشکر شده در
    190 پست

مثل اینکه اصلا به سیستم اس ام اف آشنا نیستید. با آپگرید کردن سیستم تمام مودها هم آپگرید میشن.

Search results

در مورد فارسی ساز خودتون تشریف ببرید فایل رو دانلود کنید و چک کنید متوجه میشید.
    دعوا كه نداريم ولي نميشه همين مد تشكر باعث شد من كانورت كنم
    جواب من رو هم كه نداديد!
    smf مثل اسمش يه سيستم ساده خوب هست...
    موفق باشيد
    h+rSabegh

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    179
    تشکر تشکر شده 
    309
    تشکر شده در
    185 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط H+R نمایش پست ها
    دعوا كه نداريم ولي نميشه همين مد تشكر باعث شد من كانورت كنم
    جواب من رو هم كه نداديد!
    smf مثل اسمش يه سيستم ساده خوب هست...
    موفق باشيد
    نه عزیزم دعوا نداریم. اما واسه ما که شده. بله توی سایت هم اشاره شده (ماشین -سیستم- انجمن ساز ساده) توی همین تاپیک هم بنده عرض کردم که برای کارهای ساده خوبه اما سایتهای بزرگی بودند که از اس ام اف استفاده میکردند و با اس ام اف بالا اومدن . مثلا ایران وارز.

جواب چی ؟

موفق باشید
    ویرایش توسط GharbHost : June 21st, 2010 در ساعت 19:33

عضو انجمن Sepahrad آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    403
    تشکر تشکر شده 
    348
    تشکر شده در
    237 پست

لازم به ذکر هست که SMF سیستم خوبی هست اما Mybb به VB نزدیک تر و بنده بیشتر دوستش دارم خیلی جال هست از نظر بنده اما این دلیل نمیشه که از SMF بد بگیم !
    اون سیستمی هست با امنیت و امکانات خوب اگه پست قبلی من رو میخوندید نوشته بودم اگه پلاگین ها رو سیستم اصلی باشند بهتر هست تا کسی دیگه ای طراحی کنه ! بهتر تیم طراحی کنه ! این موضوع برای هر CMS صدق میکنه !
    اون شخصی که گفتند تجربه چندین ساله ما این هست که مد نصب نکنیم باید عرض کنم ایشون بیجا فرمودند هر سیستمی باشه تا VB مد نصب میشه و استفاده میشه . حرف آرش جان هم که گفتند دلشون پر هست و سر یک موضوع دیگه خالی میکنند با جمله قبل من خیلی متناسب هست و بنده فکر کنم اون طرف مشکل داره نه SMF و یا سازندگانش .

موفق باشید
    خداحافظ !

13. تعداد تشکر ها از Sepahrad به دلیل پست مفید

عضو دائم Arashdn آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    586
    تشکر تشکر شده 
    8,047
    تشکر شده در
    1,382 پست

با این تاپیک جای اینکه به نتیجه برسم
    بیشتر گیج شدم ...

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    179
    تشکر تشکر شده 
    309
    تشکر شده در
    185 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Arashdn نمایش پست ها
    با این تاپیک جای اینکه به نتیجه برسم
    بیشتر گیج شدم ...
    MyBB بیشتر به Vbulliten شبیه هست.
    SMF یه سیستم انجمن ساز ساده هست، سیستم خوبیه، رو SMF همه مودی میشه نصب کرد و آپگرید کرد.
    ویرایش توسط GharbHost : June 22nd, 2010 در ساعت 08:14

16. تعداد تشکر ها از GharbHost به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)