با یک رسیلر شروع کنین با حجم کم از شرکت معتبر ببینین چقدر مشتری جمع میکنین زیاد شد سرور مجازی بگیرید
با یک رسیلر شروع کنین با حجم کم از شرکت معتبر ببینین چقدر مشتری جمع میکنین زیاد شد سرور مجازی بگیرید
شروع نکنید
هزینه ای می کنید خیلی کم هست ( با 10 تومان هم میشه شروع کرد ) 5 تومان ریسلر 5 تومان دامینارزان ترین و جرت ترین اینه
حالا شما در نظر داری شروعتون رو جدی کنید بهترین کار همین هست که من میگم
یک سرور مجازی خوب بدون اورسل تهیه می کنید یک سرور مجازی خوب و عالی ماهانه نزدیک 100 تومان پاتون میوفته
بعد هم کنترل پنل نصب می کنید سی پنل یا دایرکت ادمین به انتخاب خودتون بستگی داره سی پنل :57 تومان دایرکت ادمین : 16 تومان
بعد هم دنبال یک قالب خیلی خوب بگردید اگر طراحی اختصاصی نیاز داشته باشید از 700 تومان شروع میشه ( کارای خوب و شرکتی ) البته دوستان زیادی هستند با قیمت پایین تر براتون می تونن یک چیز خوب در بیارن
یا این که قالب اختصاصی نیاز ندارید می تونید از قالب های آماده استفاده کنید از 30 تومان شروع میشه تا به بالا ( داخل انجمن بگردید زیاد هست )
بعد هم به فکر نماد اعتمادو این چرتو پرتا باشید ( بعضی از یوزر ها با دیدن این نماد اعتماد می کنند :| ولی من به شخصه نمی کنم)
خوب الان بحث هزینه های شما تموم شد
میریم برای هزینه های که قراره به دست بیاد
اگر شما طراح وب هستیدو از قبل طراحی میکردید هاست مشتری رو هم شما تامین می کنید
ولی اگر نه
با آفرو تبلیغاتو این بحث ها ماه اول شاید 5 تا سفارش داشته باشید
زمان زیادی میگره تا به سود برسید
من بعد از چند سال به روزی 7 تا 13 سفارش رسیدم که سود زیادی نداره
مقدار هزینه ای که درمیارید به وقتی که میزارید و به وقتی که مجدداا میزارید به بیدار بودن ها به انرژی که مصرف می کنید
به صرفه نیست
حالا دلیل این که گفتم سرور مجازی تهیه کنید چیه ؟!
اینه که شما هاست دانلود هم می خواستید ارائه بدید
ولی این کار رو نکنید چون کییفیت میاره پایین
یک سرور برای هاست دانلود یک سرور برای میزبانی وب
کمک بیشتر یا سوالی داشتید من در خدمتم
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)