alasht بهتر بود نگاهی به تاریخ تاپیک می انداختید !!! و بعد تاپیک را بالا می آوردید .
به هیچ عنوان آشنایی ندارید چون خیلی بیشتر از اونی که شما اطلاع دارید سازگار شده اند ، Table یوزر ! یعنی فقط عضویت ها با هم Match شده اند ؟! دوست عزیز هر ماژولی که بگویید در آجا سازگار شده تا کاربرانی که در انجمن هستند نیز در آجا بتوانند با آن ها کار کنند .... و خیلی مسائل دیگر که زمان آن را نمی بینم توضیح دهم .هيچ جاش با ويبولتين ست نيست
ضمن اینکه اگر درکی از انجمن سازها داشتید می دونستید که وقتی سیستمی با چند انجمن ساز سازگار می شود نیاز است برخی جهات را به هم شبیه سازی کند و پنل کاربری جداگانه آجا نیز به همین جهت است اما در آینده ای نزدیک این مورد هم کاملا یکی خواهد شد .
من مانند خیلی های دیگه بازدید های دروغ در سایتم اضافه نمی کنم ، آنچه هست همین است و نتیجه گرفته ام در ایران به استثناء برخی وقتی سیستمی رایگان ارائه می کنید به جای تقدیر و تشکر چیزی هم باید بدهکار شوی پس مطمئنا دیگر انرژی خودم را صرف این کار نمی کنم چرا که قدر این چیزها در ایران دانسته نمی شود روزی می رسد که هیچ کس سیستمی رایگان را پشتیبانی نکند و آن روز است که با خود می گویید ای کاش اینگونه برخورد ها را از میان بر می داشتیم ....بعد J4vad جان شما يه نگاه به بازديد سايت خودت بنداز يه نگاه هم بازديد مشهد تيم اعتبار خودتونو با مشهد تيم مقايسه كن ميفهمي كه در حدي نيستي كه بخواي با بچه هاي مشهد تيم اينطور صحبت
كني
فکر می کنم اولین بار هست که از سایت آجا بازدید می کنید چون اونجا هم تازه یوزر ساختید دروغ که شاخ و دم ندارد .يكساله ميگين ميخواين بهترين نيوك تاريخ ايران رو بدين بيرون ولي نميدونم چرا اون بلوك كه درست كردين درصد انجام پروزه رو نشون ميده از اون موقع تا حالا گير كرده
من از ابتدا عرض کردم ادعایی ندارم اما یادم نبود شما بچه های نیوک رو مشخص می کنید و شک ندارم که 1 هفته نیست با سیستم نیوک آشنا شدید .... در ایران رسم همین هست که هر کسی وارد یک فعالیت میشه خدای اون فعالیت خواهد شد ....كلا فكر نكنن كسي هستي چون در مقابل بچه هاي نيوك چيزي نيستي
بیش از این ادامه نمی دهم از مدیران خواهشمند بنا به خاتمه یافتن موضوع تاپیک را قفل کنند .
موفق باشید .