نقل قول نوشته اصلی توسط princeserver نمایش پست ها
سلام سرور دست دو بین 3 تومان تا 4 تومان یک سرور عالی با مشخصات 32 گیگ رم 4 تا هارد یک ترا یا 2 تا 2 ترا با سی پی یو e31230 v2 خریداری کنید دیتاسنتر های پایدار هم به نظر ما پارس انلاین نسبت به کیفیت و پشتیبانی از لحاظ فنی تائید میشه هم ای پی تو پارس انلاین راحت تر گیر میادش
اگر مایل به شراکت بودید ما رو ادد کنید یا ایدی یاهو بفرمائید هدف تیم ما هم کلوکیشن در ایران هستش
سلام ممنون بابت پاسخ گوییتون
خب قصد من فقط سرمایه گذاری هست . جواب سوال این که شرایط مشتریانش چیجوری هست رو نگفتین و مدیریتش؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ParsIranic نمایش پست ها
هرچند گرون تر در بیاد ولی بهتر هست بدون واسطه از خود دیتاسنتر سرویس بگیرید یا با شرکت هایی که قرارداد بلند مدت با دیتاسنترها دارن کار کنید.

اگر آشنایی با شبکه و محیط سرور ندارید و اگر فقط یک نفر هستید که به تنهایی قرار هست کار کنید بهتر هست وارد نشید. بیشتر از همه به خودتون صدمه می زنید. بازار هاستینگ ایران پر شده از تیم ها و شرکت های تک نفره که دیر اومدن و زود میخوان برن. البته این روند داره کاهش پیدا میکنه با سرمایه گذاری های بزرگی که داره انجام میشه و اینطوری شرکت های کوچیک و غیر متخصص از بین میرن.

اگر کار طراحی انجام میدید خودتون رو قوی تر بکنید و تو همون بازار بمونید. چون آینده بهتری داره براتون.
ممنون از شما
والا گفتم که قصد من این نیست که بخوام هاستینگ بزنم یا فروش سرور مجازی و ... . فقط قصد کولو کردن دارم و برای همین پرسیدم که میشه با این شرایط یا نه که مشتری های خاص خودشو داشته باشه که از ما اجاره کنن .
درسته تمرکز خود من هم روی کار طراحی هست و دارم یه کارهایی انجام میدم